• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı tek göz altı torbası

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
kızlar çok kafaya taktığım bir sorunum var. sağ gözümde hiç bir şey olmamasına ragmen sol göz altımda hiç geçmeyen bir şişlik var. torba gibi gelmemişti ama iki tane dermatologa göründüm. ikisi de torba dedi. plastik cerrahinin yolunu gösterdi.
benim gibi tek gözünde torbalanma olan başka biri var mı çok merak ediyorum.
sebebi ne olabilir çözümü ne olabilir?
fikri olan paylaşırsa çok sevinirim.

kızlar çok kafaya taktığım bir sorunum var. sağ gözümde hiç bir şey olmamasına ragmen sol göz altımda hiç geçmeyen bir şişlik var. torba gibi gelmemişti ama iki tane dermatologa göründüm. ikisi de torba dedi. plastik cerrahinin yolunu gösterdi.
benim gibi tek gözünde torbalanma olan başka biri var mı çok merak ediyorum.
sebebi ne olabilir çözümü ne olabilir?
fikri olan paylaşırsa çok sevinirim.

ilk kez duydum böyle bir sorun, çok ilgisi var mıdır bilemiyorum ama acaba uyuma şeklinizle alakası olabilir mi sürekli yüzünüzün sol tarafının üstüne yatarak mı uyuyorsunuz diye düşündüm buna da bir dikkat edin bence.

ilk kez duydum böyle bir sorun, çok ilgisi var mıdır bilemiyorum ama acaba uyuma şeklinizle alakası olabilir mi sürekli yüzünüzün sol tarafının üstüne yatarak mı uyuyorsunuz diye düşündüm buna da bir dikkat edin bence.

kesinlikle doğru söylüyorsunuz...
aynen o şekilde yatıyorum. siz söyleyince biraz araştırma yaptım. bir doktor dbahsetmiş bu durumdan vekarnının üzerine yatan kimselerde torbalanma olur demiş.
bu konu hakkında bilgi sahibi misiniz bilmiyorum ama acaba yatış şeklimi düzeltsem kurtulabilir miyim bu torbadan?

kesinlikle doğru söylüyorsunuz...
aynen o şekilde yatıyorum. siz söyleyince biraz araştırma yaptım. bir doktor dbahsetmiş bu durumdan vekarnının üzerine yatan kimselerde torbalanma olur demiş.
bu konu hakkında bilgi sahibi misiniz bilmiyorum ama acaba yatış şeklimi düzeltsem kurtulabilir miyim bu torbadan?

bu konu ile ilgili ben de çok araştırma yapıyorum, estetisyenlik eğitimi de aldığım için profesyonel olmasam da az çok bilgim var diyebilirim. öncelikle yatış şeklinizi değiştirin ayrıca bu, tüm vücudunuz için de olumlu değişiklik sağlayabilir ancak gözaltlarınız için uygun bakımı mutlaka yapın en azından mevcut durumun ilerlemesine engel olursunuz

kızlar çok kafaya taktığım bir sorunum var. Sağ gözümde hiç bir şey olmamasına ragmen sol göz altımda hiç geçmeyen bir şişlik var. Torba gibi gelmemişti ama iki tane dermatologa göründüm. Ikisi de torba dedi. Plastik cerrahinin yolunu gösterdi.
Benim gibi tek gözünde torbalanma olan başka biri var mı çok merak ediyorum.
Sebebi ne olabilir çözümü ne olabilir?
Fikri olan paylaşırsa çok sevinirim.

aynı sey bende de var bazı insanlarda da görüyorum bu durumu hıc yalnız değilsin ben düzenli spor yaptıgımda ve ıyı baktığımda hafifliyor bir de benim burnumun sağ tarafında deviasyon var ondan da supheleniyorum ve ben de sağ tarafıma yatıyorum bence ilerlemesini engellemelıyız ılerlerse ilerde torba ameliyatı oluruz napalım ama iyi bakmak gerekli bi de kimileri yuksek yastıkta yatmayı öneriyor ve netten yuz yogası hareketleri oğrenilip yapılabilir bence duzenl ama ben kendimce ne yazık kı hiç bir seyı duzenlı yapamıyorum kendime kızıyorum:41:

Benimde sol gözümün altina dogru var ayni seyden ama artik senelerdir karnimin üzerine yatmadigim halde duruyor öyle hep:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mimsiar arkadas mesaj kutun dolmus size mesaj attim gitmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ikı sene önce açmışım bu konuyu.. Torbam duruyor. Olduğu gibi..

Gercekten Ameliyat dışında çaresi yok mu?

Ameliyat-ı cok araştırdım ve kesiden korkuyorum . Şöyle pürüzsüz gözaltı istiyorum. Ve işin kötüsü fotolarda korkunç belirgin cıkıyor. Cok uzun süredir Güneş gözlüksüz foto cektiremediğimi farkettim ne acı..

Selam, benim de sol göz altımda var yalnızca. Ama ben her türlü yatmama rağmen geçmiyor. Ameliyat şart gibi görünüyor sanki :(

Benim de bi gözümde var bi gözümde yok torba. Off ne yapmalı

Back
X