canım kalsiyum ağırlıklı besleniyorum bide bazı takviyeler var onları kullanıyorum.fındık fıstık yaaa daha hamile kalmadan kilo aldım yaaa.hayırlısı olsun damla senin daha ilk o yüzden hangisi olursa olsun inan süper bi duygu.ben de kızım olsun isterdim ama şimdi oğlumu dünyalara değişmem içime sokasım var o kadar tatlı maşallah.işte insanoğlu böyleyiz kızı olan erkek ister oğlu olan kız.hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin allahım bize.
malesef kilo alınıyo kakule.zamanın olursa yürüyüş,ev içinde bile olsa biraz kalkıp arada hareket etmek en azından dengeliyo.2 kilo alacağına 1 alırsın.fındık,fıstık

ben onları benim fındığıma yediriyorum yaaa,yağlı diye kendim yemiyorum.şu an tek yediğim şey var,oda o bahsettiğim ballı karışım.onun dışında ıspanaktı,tavuktu,balıktı bunları tüketiyorum.bide zaten aileden gelen bi alışkanlığım var,salatasız yemek yenmez bizde.bol yeşillikte yiyorum.sütüde nescafe,salep bahanesiyle hergün içiyorum.
dün dedimki 'yaa ben bu kadar dikkat ediyorum,aman çayı içmiyim,aman şunu yemiyim bunu yemiyim,kadınlar pöfür pöfür sigara içerler,geniş davranırlar,hemen hamile kalırlar.'
kendimde şunu farkettim,geçen ay daha gergindim,daha paniktim.şimdi çok daha rahatım.adet olduktan sonra bana bi rahatlık geldi

inşallah bu ay gelir bebişlerimiz