Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

Ben varım :)
3,5 senelik evliyken sdece bir kere korunmasız ilişkiye girdim sonuç hemen hamilelik :)

Bende bebeğime tek ilişki ile hamile kaldım 10 aralık adet günüm 23 aralık ilişki oldu bakalım cinsyiyeti ne olacak :)))

bu tamamen kader bence..bende adet düzensizliği var yumurta tembelliği var ben tedaviyle olur derken tek bi kere korunmadık hatırlamiyoruz bile..ve süpriz hamileydim 7haftalıkken farkettim bu kader bebeğin kısmeti gelmişse oluyor ben beklemiyordum bir kerede olmaz yalan diyordum ama kısmet :)

Ben varım. 31 günde oluyorum adet. 16ncı günde hamile kaldım. Bebeğim erkek

benimde 23 kasım adetten sonraki 14. gün hamile kaldım bebeim erkek olucak :)

Bende tek seferde hamile kalinirmi diye inanmayanlardanim. Ama ilk korunmasiz iliski nasip oldu. duzenli periyodum vardi 26 günlük 14. Gün oldu. Cinsiyeti cogunluk erkek olur diye bendede olabilir diye düşünmüştüm :) % 90 erkek dendi hayırlısı ile inşallah :)

benimde bu gebeligim kaza oldu yumurtlama gunumde hemde hemen hamile kaldim oglusuma tek seferde :)

Merhaba bernagy adet döngün kaç gün? ve kaçıncı gün çalışma oldu?
Adet dongum 27 gun canim son adet tarihimde 2 kasim 16 kasimda yumurtlama gunum iliski oldu esim korunuyordu ama kacirdi ogun sonradan baktimki yumurtlama gunummus 16 kasim..

teşekkür ederim bizde erkek bebek istiyoruz inşallah bizede nasip olur.

bu konu tam da aradığım konuymuş,bu ay serophene tedavisine başlattı doktorum ama şansın bu kadarı tam ovulasyon haftamdamyım ama eşimin çalıştığı yerde işler arttı gece geliyor eşim,sadece yarın birliktelik kurabilcez o da şansa tutar mı bilmiyorum adete 15 gün kala ,yumurtlamadan 1 gün önce yani inşallah tutar ,tek ilişkiyle hamile kalanları duymak istiyorum morel oluyor

bu konu tam da aradığım konuymuş,bu ay serophene tedavisine başlattı doktorum ama şansın bu kadarı tam ovulasyon haftamdamyım ama eşimin çalıştığı yerde işler arttı gece geliyor eşim,sadece yarın birliktelik kurabilcez o da şansa tutar mı bilmiyorum adete 15 gün kala ,yumurtlamadan 1 gün önce yani inşallah tutar ,tek ilişkiyle hamile kalanları duymak istiyorum morel oluyor

Oncelikle Allah gönlüne göre versin canım bu işler nasip kısmet kismetinde varsa hertürlü gebe kalırsın. . Eşinin gece gelmesi ilişkiye engelmi ki tek günle sınırlandırdın canım. Bence esini evde bulduğun zamanları değerlendir. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH. .

Oncelikle Allah gönlüne göre versin canım bu işler nasip kısmet kismetinde varsa hertürlü gebe kalırsın. . Eşinin gece gelmesi ilişkiye engelmi ki tek günle sınırlandırdın canım. Bence esini evde bulduğun zamanları değerlendir. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH. .
Amin canım sağolasın
Evet engel maalesef çok yorgun sık birliktelik kuramıyoruz , Allah a bıraktım artık doktor da gün aşırı dedi ama eşim yorgun geliyor çok kısmet artık napalım

Back
X