Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

ya beni bağışlayın topiği bastan sona kadar okudumda pek bişey anlayamadım :)) bende 5 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanyordum bugün son ilacımı aldım ve artık bırakıcam bi bebiş istiyoruz sanırım 2-3 ay korunma yapmamız gerekliymiş rahim eski haline dönsün tam otursun diye şimdi sizin bahsettiginiz şey yumurtlama günleri arasında sadece bir kez ilişkiye girip hamile kalmanızmı ? saçma bi soru olabilir ama anlamadım wallahi napim :)

Canım tecrubelerime dayanarak şunu söylemek isterim. Gebe olmuş olsan bile kan testinde çıkmaz. Ortalama 10 gün gecmesi lazım.

teşekkür ederim bilgileriniz için ayın 15de gideyim olmadı bakalım adet gelmezse tabi . bide ben dün idrar yollarımiçin kadın doğumcuya gitttim . ve alttan muayene yaptı. sizce bu bebek varsa sakınca doğururmu . birazağrım oldu sonra geçti . korktum şimdi bi arkadaşımda düşebilir varsa dedi cvp bekliyorum

benımde öle oldu bi gecede..... tabı ozmaan yumurtlama falan nezaman bılmıyodum yumurtlanın son gününe denk gelmiş....o gece hemen hamıle kalmışım....28günde bir adet olurdum.oglum olcak nasipse

aynen bendede böyle odlu ve oğlum var

teşekkür ederim bilgileriniz için ayın 15de gideyim olmadı bakalım adet gelmezse tabi . bide ben dün idrar yollarımiçin kadın doğumcuya gitttim . ve alttan muayene yaptı. sizce bu bebek varsa sakınca doğururmu . birazağrım oldu sonra geçti . korktum şimdi bi arkadaşımda düşebilir varsa dedi cvp bekliyorum

Hayır canım birşey olmaz. Aynı şey arkadaşımında başına gelmişti o da çok korktu. Ama birşey olmuyormuş. O da rahatladı sonra. Ayrıca eğer arzu edersen ayın 10undada yaptırabilirsin. Ben senin yerinde olsam regl tarihimi beklerdim. Hayırlı haberler al inşallah...

ya beni bağışlayın topiği bastan sona kadar okudumda pek bişey anlayamadım :)) bende 5 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanyordum bugün son ilacımı aldım ve artık bırakıcam bi bebiş istiyoruz sanırım 2-3 ay korunma yapmamız gerekliymiş rahim eski haline dönsün tam otursun diye şimdi sizin bahsettiginiz şey yumurtlama günleri arasında sadece bir kez ilişkiye girip hamile kalmanızmı ? saçma bi soru olabilir ama anlamadım wallahi napim :)

Benim anladığım yumurtlama öncesi veya sonrası tek bir ilişki ile gebe kalma oranını tespit etme ve cinsiyet çoğunlukla ne oluyor onu anlama... Dikkat ettiysen yumurta çatladıktan sonraki ilişkide erkek oluyor cinsiyet.

Hayır canım birşey olmaz. Aynı şey arkadaşımında başına gelmişti o da çok korktu. Ama birşey olmuyormuş. O da rahatladı sonra. Ayrıca eğer arzu edersen ayın 10undada yaptırabilirsin. Ben senin yerinde olsam regl tarihimi beklerdim. Hayırlı haberler al inşallah...

teşekkür ederim gerçekten rahatladım korkmuştum çok . zaten öle yapıcam bakalım inş. tutar diyoruz ama tutmazsada üzülmem çok çünkü zaten daha yeni evliyim ve ilk denememizdi zaten :) tabiki istedigim olması yönünde 26/12 yumurtlama günüm diye biliyorum çünkü. yeni yıla girerkende inş. bebeğim benimledir dedim :) inş. allah herkese nasib etsin bence güzel bi duygu olmalı

teşekkür ederim gerçekten rahatladım korkmuştum çok . zaten öle yapıcam bakalım inş. tutar diyoruz ama tutmazsada üzülmem çok çünkü zaten daha yeni evliyim ve ilk denememizdi zaten :) tabiki istedigim olması yönünde 26/12 yumurtlama günüm diye biliyorum çünkü. yeni yıla girerkende inş. bebeğim benimledir dedim :) inş. allah herkese nasib etsin bence güzel bi duygu olmalı

Madem ilk denemen olmasada üzülme lütfen. Duana amin diyorum, bebeciğin seninle olmuş olsun...

Madem ilk denemen olmasada üzülme lütfen. Duana amin diyorum, bebeciğin seninle olmuş olsun...

aminnnnn. bilemöiyorum ama ben 2 gündür tatlı çikolata bile yemek istemiyorum . hatta gördüm mü önümde kaldırıyorum hemen . sabahları kahvaltıda bal reçel yerdim şimdi kahvaltıya çıkartmıyorum bile görmemek için. canım tuzlu şeyler istiyo turşu fln. psikolojik oldugunu sanmıyorum tatlıdan midem bulanıyor resmen. :S

28GUNDE bir adet gorurum 7gun surer kucuk ogluma yikandigim gun kaldim yani 8.gun tek seferde

bi arkadas kan testinde cikmasi icin 10gun gecmesi gerek diyor ama hamile kaldigin gunden 3gun sonara bile yaptirsan beta hcg 3ten buyukse hamilesin demektie ki hamile kaldigin gunden itibaren iki katina cikmaya baslar normalde 1 2 arasidir kadinlarda 1le kaldigini dusunursen 3.gun 4olur hamilesin demektie ama bu kadar erken ogrenmenizi istemem cunku ultrasonda gormek icin en az alti haftalik sabirsiz bi bekleyis baslar DIYECEGIM OKI kan testinde gunun gecmeden de belli olur

inş. 2011e bebişle girmişimdir heyecanla bekliyorum . ayın 10da gelcek mi adetim inş. gelmez ve hamileyimdir

bi arkadas kan testinde cikmasi icin 10gun gecmesi gerek diyor ama hamile kaldigin gunden 3gun sonara bile yaptirsan beta hcg 3ten buyukse hamilesin demektie ki hamile kaldigin gunden itibaren iki katina cikmaya baslar normalde 1 2 arasidir kadinlarda 1le kaldigini dusunursen 3.gun 4olur hamilesin demektie ama bu kadar erken ogrenmenizi istemem cunku ultrasonda gormek icin en az alti haftalik sabirsiz bi bekleyis baslar DIYECEGIM OKI kan testinde gunun gecmeden de belli olur

artık bakalım sabredicem biraz daha :) . 10 güncükkkkk :) istegim olması ama ilk denemem çok fazlada üzülmem . hep dua ediyorum bebeğim inş. benimlesindir fln diyoruım . ben 31 günde bir adet görüyorum bi ay 8 de bi ay 10da görüyorum aralık ayında 10da gördüm ve 17. gün 26 aralıkda ilişki oldu . yumurtlama günümde . normalde ben bal reçel çikolata yerdim ama şuan hiç istemiyorum hatta görmek bile hep tuzlu şeyler istiyo canım böle oluyormu.

birde geçen ay ben idrar yollarım için doktora gittim adetim daha gelmemişti doktorda kan testi yapalım gebelik varmı dedi ben emindim olmadıgına. ve bana1.5 haftalık hamilesin dediler sonuç kısımında 3 . 65 yazıyordu . ertesi gün adetim geldi ve başka doktora gittim bu sonuçla hamile deilsin dediler. binlerde olması gerekirmiş sayının 3.65 pozitif sonuç deilmiş. öle bi şey yaşadık üzüldük tabi . bu seferde nasıl güvenicem bilmiyorum :(

dollenme olmus ama bebek iki haftatda kordona baglaniyo demekki seninki yola devam atmak istememmis evet saglikli bi gebelik oldugunu ve yoluna devam edecegini ancak 500den buyuk rakamlarda anlaya bilirsin oda haftsasina gore degisir ama 3.65 daha hamileligin cok basi demek

aslinda sana bi tavsiyem daha var fazla kaptirma kendini eger degilsen hayakkirikligi yuksek oluyo yazdiklarin erken belirti olabilir ama pisikolojikte olabilir bende bir bucuk yil bekledim korunmadan artik ne zaman umudu kestim dusunmemeye basladim o ay hamile kaldim yani bu iste piasikoloji cok onemli FAZLA DUSUNME

aslinda sana bi tavsiyem daha var fazla kaptirma kendini eger degilsen hayakkirikligi yuksek oluyo yazdiklarin erken belirti olabilir ama pisikolojikte olabilir bende bir bucuk yil bekledim korunmadan artik ne zaman umudu kestim dusunmemeye basladim o ay hamile kaldim yani bu iste piasikoloji cok onemli FAZLA DUSUNME

evet kafamı takmamaya çalışıyorum bakalım bi adet günü gelmezse 2 - 3 gün sonra giderim .

Canım, kan testinin sonucu en az 5 olmalı ki gebelik olduğu kesinleşsin. Ancak döllenme zamanına, reglin tarihine göre bu sonuç sağlıklımı ortaya çıkar. Yani regli 1 hafta geçenin betası 5 olsa bu sağlıklı bir gebelik değildir demek. Eminim sende biliyorsundurki tup bebek tedavisinde bile 12 gün sonra kan testi yapmayı uygun görüyorlar.
Ayrıca bende bu kadar erken test yapılmasını önermem çünkü gebe olunmadığı zaman insan hüsrana uğruyor. Gebe olan bir insan içinse acaba kese görünecekmi kalp atışı duyulacakmı endişesi beliriyor. Ne kadar geç o kadar iyi:)

yeterince anlatamamisim sanirim tabiki 5cikanin hamileleigi sagliksizdir demedim ben
cok erken test yaptirincada kanda kesin cikar 10 gun beklemeye gerek yok tur acil durumlarda mesela yuksek dozda antibiyotik veye diger ilaclardan kullanacak ve supeliler icin diyorum
haaa adet gunu 10 gun gectigi halde 5 cikanin hamileligi evet yaaa sagliksizdir yada durumu belirsizdir bir ihtimal daha var oda gec dollenmedir doktorlar ole durumlarda haftalik beta hcg olcturup gebeligin durumuna bakar lar
yani demek istedigim eger arkadas o gun kaldigini dusunuyorsa su anda hamile olup olmadigi kan testinde cikar ama cok kucuk oldugundan ultrasonda gozukmaz
idrarda ise tam 40 yani sat tan itibaren 40 gunu beklemesini tavsiye ederim

artık bakalım sabredicem biraz daha :) . 10 güncükkkkk :) istegim olması ama ilk denemem çok fazlada üzülmem . hep dua ediyorum bebeğim inş. benimlesindir fln diyoruım . ben 31 günde bir adet görüyorum bi ay 8 de bi ay 10da görüyorum aralık ayında 10da gördüm ve 17. gün 26 aralıkda ilişki oldu . yumurtlama günümde . normalde ben bal reçel çikolata yerdim ama şuan hiç istemiyorum hatta görmek bile hep tuzlu şeyler istiyo canım böle oluyormu.

zümrücüm bende seninle aynı durumdayım:40:kendim gibi olan,düşünen ve bekleyen birini bulduğum içinde mutlu oldum şimdi.sadece ben değilmişim:)bende yeni evliyim yani 4 ay bitecek ocak 17de inşallah,ama zaten neredeyse 5 sene olacak beraberiz.beraber okuduk,büyüdük,şimdide karı kocayız işte diyebilirim.evlenmeden önce adet düzenim biraz daha değişkendi ama evlendiğimden bu yana yani kınamın olduğu zamanlardan itibaren hep 32 gün arayla adet olmuşum.bende bebek istiyorum senin gibi.en son 15 aralıkta adet oldum,bi sonraki 16 ocak gibi olacak.demekki 14-15-16-17 ocak tarihlerinde teyakkuzda olmam gerekiyo:)
ilk ilişki 26 aralıktı.hesap kitap,hiçbişey yapmadım valla.tamamen kendiliğinden oluverdi.verimli günlerim 28 aralık,30,31 aralık görünüyordu ve 1 ocak yumurtlama günüm.bugünleride boş geçmemeye çalıştım.burdan takip ettiğim kadarıyla spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyomuş.yani artık kendimi kasmama gerek yok.senin gibi ilk ilişkimizden sonra 'Allahım nolur tutmuş olsun,nolur Allahım olmuş olsun!' diye dua ettim.halada aklımdan,gönlümden hep bu geçiyo.asla negatif düşünmüyorum.gencim güzelim neden olmasın:9::9:
canım sana bende beklemeni tavsiye edicem seninle aynı dilekleri,düşünceleri paylaşan birisi olarak.çok zor beklemek biliyorum,ama düşünsene,şu hayatta başka istediğimiz güzel şeyler içinde sabredip beklemedik mi hiç,dua etmedik mi??adet tarihine kadar sık dişini,ben şimdiden 2 hafta nasıl geçecek diye sabırsızlanıyorum ama,çabuk çabuk geçecek inşallah!arada derede sonuçlar alıp üzülmektense,bekleyip kesin,net sonucu almak daha iyi değil mi?
güzel haberlerini duyarız umarım!2011 sanada banada,tüm isteyen anne aday adaylarına da hayırlı evlatlar,tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah!

Back
X