Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadaşlar
günaydın arkadaşlar .... bugün 9 ocak hala bi tık yok tabi önemli olan yarın :) inş. gelmez inş. bende hamileyimdir. allah isteyen herkese versin
zümrü sabah giremedim tatlım,8de açtım gözlerimi gece 1de yatmama rağmen,eşim nöbetçiydi dün gece,gerçi hala gelmedi.sonra yine uyumuşum,uyandığımda saat 12ye geliyodu.kendime şaşırıyorum bu kadar çok uyumazdım ben önceden.
benimde iki gündür yoğun akıntım var.evdeyim diye günlük ped kullanmıyorum nası olsa çamaşırımı değiştiriyorum diyerekten.sarı olmasada beyaz.sabah uyandığımda ağzımda ekşi bi tat oluyo ve sabah sabah midem sanki yarım saat önce soğanlı bişey yemişim gibi rahatsız oluyo.kusmaya benzer bi belirti yaşamadım henüz26 aralıktan itibaren sayarasak (ilk ilişkimiz o zaman olmuştu) anca 2 haftayı doldurmuşuz zaten.sattan itibarense bugünle beraber 25 gün olmuş.
olumsuz konuşup umudunu kırmıyorum en azından.bak görüldüğü üzere tek ilişkiyle hamile kalan arkadaşlarda var yani..bana dışarıda kendiliğinden 'bi defa korunmadık ondada hamile kaldım' diye anlatanlar,ben kendi belirtilerimden bahsedimce lafımı kesip 'ayy öyle bi kerede olmaz,hemen ümitlenme' diyerek kalbimi kırıyolar.onlarda oluyosa bende niye olmayacakmış anlamıyorum.olmaz diye bişey yok.onlara inat bu ay hamile olduğumuzu öğreniriz inşallah!bizde gözü olanın gözü çıksın![]()
zümrü sabah giremedim tatlım,8de açtım gözlerimi gece 1de yatmama rağmen,eşim nöbetçiydi dün gece,gerçi hala gelmedi.sonra yine uyumuşum,uyandığımda saat 12ye geliyodu.kendime şaşırıyorum bu kadar çok uyumazdım ben önceden.
benimde iki gündür yoğun akıntım var.evdeyim diye günlük ped kullanmıyorum nası olsa çamaşırımı değiştiriyorum diyerekten.sarı olmasada beyaz.sabah uyandığımda ağzımda ekşi bi tat oluyo ve sabah sabah midem sanki yarım saat önce soğanlı bişey yemişim gibi rahatsız oluyo.kusmaya benzer bi belirti yaşamadım henüz26 aralıktan itibaren sayarasak (ilk ilişkimiz o zaman olmuştu) anca 2 haftayı doldurmuşuz zaten.sattan itibarense bugünle beraber 25 gün olmuş.
olumsuz konuşup umudunu kırmıyorum en azından.bak görüldüğü üzere tek ilişkiyle hamile kalan arkadaşlarda var yani..bana dışarıda kendiliğinden 'bi defa korunmadık ondada hamile kaldım' diye anlatanlar,ben kendi belirtilerimden bahsedimce lafımı kesip 'ayy öyle bi kerede olmaz,hemen ümitlenme' diyerek kalbimi kırıyolar.onlarda oluyosa bende niye olmayacakmış anlamıyorum.olmaz diye bişey yok.onlara inat bu ay hamile olduğumuzu öğreniriz inşallah!bizde gözü olanın gözü çıksın![]()
merhaba bu yazdıklarının aynısı bana da oluyo özellikle sabahları mide yanması gibi.benim de sat 21 aralık 28 aralıkta tek ilişki oldu.bilmiyorum psikolojik mi ama değildir inşallah hamilleyizdir.benim bir oğlum var 5 yaşında onda da tam yumurtlama günü tek ilişki olmuştu bakalım bu da hemen olacak mı ben de allah nasip ederse kız istiyorum ama kısmet tabii
kesinlikle bütün sölediklerine katılıyorummmmmm. aynı şekilde bende eltime anlattım da bana psikolojiktir dedi ve geçen ay kendisi de oldu hamile deilmiş bi kızı var zaten benden önce 2. doğurmak istiyor anladıgım kadarı ile . çünkü ben deniyecegim dedigim ay oda denemiş sanırım ama tutmadı galiba . bende anlamıyorum ümt verin demiyoruz anlattıklarımızı dinleyip tabi olabilir deyip birazcık olsun gönlümüzü yapmak zormu . canım insanlar bizim kadar düşünceli deiller ben bunu gördüm . ve kimseye anlatmıyorum 3 gündür eşime bile. ama dün eşimde farketti kasıgımda şişlik var ama bilemem allah sanada bana da hayırlı evlatlar versin. eğer bebişlerimiz varsa doğum tarihlerimiz çok yakın olucak ikimizde 26 aralıkda ilişkiye girmişiz . ya inş. yarın benim gelirse eger regl olursam inş. senin bebişin vardırrr ve bende o günü hiç unutmam çünkü güzel bir anı olarak kalıcak bana inş. bebişlerimiz vardır :)
yaa evet zümrü,insanın kendi gibi birisinin olması gerçekten iyi bişeymiş:)sana ilk yazdığım mesajdada söylemiştim ya.içim daha rahat şu an.çünkü benim gibi bekleyen,umut eden,çok isteyen birisi daha var.üstelik evlenme tarihlerimiz yakın,adet tarihlerimiz yakın,birleşme tarihlerimiz aynıbelirtilerimiz aynı.evet,aralıkta tuttuysa,olduysa bizim bebişler,ikimizde eylül annesi olucaz
ne güsellll!!!
anlatma canım başka kimselere boşver.ya anlamıyolar,ya da kıskanıyolarda öyle konuşuyolar.bende bundan sonra anlatmıycam.sadece burada yazıyorum işte.bide anneme söylüyorum söylersem.yalnız eltinin seninle aynı tarihlerde ilişkiye girmesi süpermişyok artık yaa..
damlasu biraz önce kırmızı bişeyler geldi ama anlam veremedim adet im gelmeden önce acayip dayanılkmaz ağrı çekiyorum ben ağrı yok bişey yok kızmızı bişeyler geldi böle leke gibi kahveli falan galiba benim bebiş yok .regl oldum sanırım
bak bakalım ne kadar sürecek,çok mu gelecek az mı gelecek.yarın kendini belli eder zaten.yerleşme kanaması diyolar ya belkide ondandır diye söylüyorum canım.
benim sat 15 ocak.hiç unutmuyorum,istanbulda annemlerin yanındaydım.hatta ilk gün annemin ciciannesine gitmiştik,kalorifer peteğine yapışık durmuştum saatlerce
26 aralıkta olmuştu ama hesapsız kitapsız bi şekilde.yumurtlama zamanıda oldu 3 yada 4 defa,artık hatırlamıyorum.kısmetse olmuştur inşallah!benimde gönlümden geçen bi kız bebek ama farketmez diyorum bi taraftan.önemli olan sağlıklı eli yüzü düzgün olsun.
psikolojik ya da değil bilemem ama,bu kadarda belirgin göstermezdi kendini belirtiler eğer takıntı halinde olsaydı diye düşünüyorum.inşallah dilediğin gibi sende hamilesindir canım..
az yani yok gibi bişey yani normalde ilk günü çok gelir yok yani gelmiyor sadece tuvalette temizlerken biraz geliyor o kadar . rengide sulu gibi böle . inş. senin dedigin gibidir damlasu ama ben ümidimi kestim .
ayyy inşallah yaaa valla olursa hep aynı tarihlerde doğuracağız bebişleribenimde beklenen adet tarihim 15 ocak.test için bikaç gün bekliycem.