Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

eğer ikinci çizgi silik bile az olsada çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek derler ben senin yerinde olsam giderim bi kan testine damlasu :) regl tarihi 15 di dimi

bugün sağlık ocağındaydım bebeem:)dün doktor bi dizi test istedi benden.tam 2 sayfa:9:bide idrar testi istemiş.'ama ama ben evden çıkmadan tuvaletimi yaptım,bilseydim tutardım yapmazdım valla.neyse
artık su içer beklerim' dedim napiyimm:))kadınlar sordu 'beta istememiş doktor ama,adet oldun mu sen?bakılsın mı betaya ya da bakılmasın şimdi bi 4-5 gün sonra bakalım' dediler.büyük bi heyecanla haftasonunu bekliyorum.15-16 ocak beklenmeyen adet tarihlerim.ayyy zümrü çok tatlsın:69:inşallah dediğin gibidir canım benimmm!!!pozitif çıksın,doğacak ilk bebişinin ilk hediyesi benden:54:
kan aldırdım ya,bide fenalaştım,amanın gözlerim karardı,yattım biraz,soora dikildim ayağa.hemşireler soruyo iyimisin şimdi geçtimi iyimisin falan,dedim 'kedi kuyruğunu görmüş yara sanmış hesabı benimki,ben alışkınım olmaz bişey,daha çocuk doğurcaz diyoruz,bu neki onun yanında':9:
senin anlattığın o tarihleri,yumurtlama tarihlerini bende hep burdan öğrendim.bide internetten çeşitli jinekologların demeçlerinde anlattıklarından ve dün doktorun bana söylediklerinden yola çıkarak yazdım onları.yumurtlama gününde çiftleşmeden doğan bebekler genelde erkek,evet canım,doğru söylüyosun.
eşinin pazartesi izinli olması çok iyi,benimki çok yoğun,haftasonları bile çalıştığı oluyo,mesaileri uzun.o yüzden tek başıma mahsun mahsun uğraşıyorum bende.eşinle gitsen en azından yanında olur,seninle oda bilinçlenir bu dönemi takip eder,hemde sana destek olur.

eğer ikinci çizgi silik bile az olsada çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek derler ben senin yerinde olsam giderim bi kan testine damlasu :) regl tarihi 15 di dimi

bence de sen hamilesin gibime geliyor silik çıktıysa vardır bişeyler.ay hadi inşallah:66:

yumurtlama döneminde hamile kalanlar , bebeğiniz kız mı erkek mi ? topigine gidip okuya bilirsin :) tatluuummm

evet benim tam yumurtlama günü oldu ilki ve oğlum oldu.şimdi yumurtlamadan önce çalışıyoruz bakalım inşallah bide kızımız olur:9:
kızlar cinsiyet belirleme yöntemleri topiğine gelin orası hem çok eğlenceli hem de çok kalabalık aynı durumda olan arkadaşlar var.mesela dün biri test yapmış silik çizgi çıkmış onunda hamile galiba.

bugün sağlık ocağındaydım bebeem:)dün doktor bi dizi test istedi benden.tam 2 sayfa:9:bide idrar testi istemiş.'ama ama ben evden çıkmadan tuvaletimi yaptım,bilseydim tutardım yapmazdım valla.neyse
artık su içer beklerim' dedim napiyimm:))kadınlar sordu 'beta istememiş doktor ama,adet oldun mu sen?bakılsın mı betaya ya da bakılmasın şimdi bi 4-5 gün sonra bakalım' dediler.büyük bi heyecanla haftasonunu bekliyorum.15-16 ocak beklenmeyen adet tarihlerim.ayyy zümrü çok tatlsın:69:inşallah dediğin gibidir canım benimmm!!!pozitif çıksın,doğacak ilk bebişinin ilk hediyesi benden:54:
kan aldırdım ya,bide fenalaştım,amanın gözlerim karardı,yattım biraz,soora dikildim ayağa.hemşireler soruyo iyimisin şimdi geçtimi iyimisin falan,dedim 'kedi kuyruğunu görmüş yara sanmış hesabı benimki,ben alışkınım olmaz bişey,daha çocuk doğurcaz diyoruz,bu neki onun yanında':9:
senin anlattığın o tarihleri,yumurtlama tarihlerini bende hep burdan öğrendim.bide internetten çeşitli jinekologların demeçlerinde anlattıklarından ve dün doktorun bana söylediklerinden yola çıkarak yazdım onları.yumurtlama gününde çiftleşmeden doğan bebekler genelde erkek,evet canım,doğru söylüyosun.
eşinin pazartesi izinli olması çok iyi,benimki çok yoğun,haftasonları bile çalıştığı oluyo,mesaileri uzun.o yüzden tek başıma mahsun mahsun uğraşıyorum bende.eşinle gitsen en azından yanında olur,seninle oda bilinçlenir bu dönemi takip eder,hemde sana destek olur.

damlacım merhaba canım yaa senin regl 15 se kan testine gerek yok canım yaaa çıkar aslında idrarla hatta silik çıkmış bence doktora söyleseydin bu durumu.

inşallah canım inşallah
ben de bu akşam alsam mı diyorum yarın sabah mı yapsam yoksa akşam mı karar veremedim.üff yaaa ne kötü şey şu bikaç gün hiç geçmedi.

damlacım merhaba canım yaa senin regl 15 se kan testine gerek yok canım yaaa çıkar aslında idrarla hatta silik çıkmış bence doktora söyleseydin bu durumu.

doktora söyledim aslında kalule,fakat üzerinde durmadı.belkide o kadar lafın arasında duymadı.adet tarihinden önce olan biten şeyleri ciddiye almıyolar ya,o açıdan bu haftasonunu bi atlatalım.sadece mademki gebe kalmak istiyosun,kanındaki diğer önemli olan değerlere bakalım dedi işte.yarın sonucu alıp çalıcam kapısını zaten.tek söylediği şey vardı,aceleci davranma,1 sene bekle dedi ben belirtilerimden bahsedince.bende benim evlenip ilk denedikleri ayda hamile kalan tanıdıklarım var ama,benim neden olmasınki diye isyan ediverdim:1:içime doğan güzel şeyler var.umarım dediğin gibidir canım,umarım bebeğim benimledir:69:kasığıma ağrı girdiğinde,belimin sızısını hissettiğimde elim ister istemez karnıma gidiyo..anne olduğun için çok şanslısın.annem de çok şanslı..anne olmadan anladım..

inşallah canım inşallah
ben de bu akşam alsam mı diyorum yarın sabah mı yapsam yoksa akşam mı karar veremedim.üff yaaa ne kötü şey şu bikaç gün hiç geçmedi.

az kaldıııı!!!sabır canım sabır..

yarın yani ayın 13ü,burdaki özel bi sağlık merkezine gidip beta hcg testi yaptırsam mı diyorum?canıma tak dediği noktadayım şu an:5:düşün düşün içten içe kendi kendimi yiyorum.aç karnına ya da tok karnına testi yaptırmam farkeder mi?bugün tahlil için kan aldırdım,bayılacaktım,aç karnına kan aldırmak bana yaramıyo.

ben sabahtan beri dir acıgım yaw kimse yok bekle bekle uykum geldi :(

showda muhteşem diye bi dizi varya onu seyrediyodum.bide ütü yaptım.o arada çamaşırları makineye doldurdum.vay beee tam bi ev hanımı olmuşum:9::9::9:
senin yazdığın mesajlarda hemen görünmüyoki bu ekranda.girip çıkıp duruyorum sürekli okuyabilmek için.

showda muhteşem diye bi dizi varya onu seyrediyodum.bide ütü yaptım.o arada çamaşırları makineye doldurdum.vay beee tam bi ev hanımı olmuşum:9::9::9:
senin yazdığın mesajlarda hemen görünmüyoki bu ekranda.girip çıkıp duruyorum sürekli okuyabilmek için.

ohhh maşallah kolay gelsin :) aynen bende bi yandan izledim bi yandan pc ilgilendim . benimde eşimin gömlerkeleri var ütülencek üşeniyorum :( bu aralar pek bi üşengeç oldum bend eyarın ütülerim artık

ohh be,sonunda gördük yüzünü:9:ne güzel resminizi koymuşsun canım,neydi ööle kadınlar kulubünün bayat kadınlı abuk resmi..gözümüz gönlümüz şenlendi:9:

ohhh maşallah kolay gelsin :) aynen bende bi yandan izledim bi yandan pc ilgilendim . benimde eşimin gömlerkeleri var ütülencek üşeniyorum :( bu aralar pek bi üşengeç oldum bend eyarın ütülerim artık

ayyyy bana gömlek deme: S göynek lafını duyunca bööle bana geliyolar,fena oluyorum.en zor ütülenen şey gömlek.bide kumaş pantolon..ıyyyh:63:

eşim sürekli takım giyiyor iş için :( ben sürekli ütülüyorum .

tabi canım,ne giycek tabi çocuk yani.bizimkide üniformalı cinsinden.tamam severim,gömlek kravat kumaş pantolon,işinin ciddiyetini,kişinin işine ne kadar önem verdiği gösterir bi taraftanda ama,şööle bizim şu dertsiz tasasız masa örtüleri gibi dertsiz gömlek çıkarsalarda keşke ütü çilesinden kurtulsak:81:

zümrü sence yarın kan tahlili yaptırıyımmı özelde??artık adetime az kaldı.yarın 13ü.hani varsa düşükte olsa 10-20 bişiler,bi sonuç çıkar heralde kanda.ne dersin canım?

zümrü sence yarın kan tahlili yaptırıyımmı özelde??artık adetime az kaldı.yarın 13ü.hani varsa düşükte olsa 10-20 bişiler,bi sonuç çıkar heralde kanda.ne dersin canım?

tani eğer bebiş varsa çıkar bebeğin oldugu çünkü çok az kaldı dediğin gibi mesela yarın gitsen sabahdan yaptırsan akşamüstü verirler herhalde tahlili . sana bırakıyorum ben bunu çünkü bende çok çelişkide kalmıştım vbiliyorsun on kere yazmıştım gideyim mi gitmiyim mi diyerek :) ki şu gebelik testlerine ne gülüyorum şimdi regl gününne daha var ben almış tahlil yapıyorum sanki çıkacakmış gibi düşün olsa bile çıkmıyor regl günü geçmeden :) ahh ahh kafa işte bazen duruyor . kendi kendime gülüyorum eşimde bakıyo delirdimi bu kadın diyordur :1::9::52:

valla cesaret verirsen gidicem.cebimde paramda kalmadı,eşim 15inden 15ine maaş aldığı için bizim için ay sonu geldi artık.karttan çektircem mecburen.bu ay bu gebelik isteğim yüzünden sermayeyi kediye yükledim:5:çıksa bide gam yemiycem

Back
X