Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

valla cesaret verirsen gidicem.cebimde paramda kalmadı,eşim 15inden 15ine maaş aldığı için bizim için ay sonu geldi artık.karttan çektircem mecburen.bu ay bu gebelik isteğim yüzünden sermayeyi kediye yükledim:5:çıksa bide gam yemiycem

ay vallahi bizim kadar yapan varmı ki yaw varsada çıkacak kardeşim bekle dimi yok ama biz illa yapacaz bişeyler alıcaz edicez :) aynen bende kaç tane gebelik testi almışım hepsi duruyor :) 5 tane eşim diyo bunları hepsini napcaksın alıyosun durmadan günü yaklaştı denedim kanama durdu denedim negatif tabi . hayır kendi kendime diyorum ki insan bi utanır negatifi görmekden bi gurur yaparda almaz yapmaz isterse geçsin gitsin regl :) ama durmuyoruz işte dedigin gibi çıksa içim yanmaz :(

tani eğer bebiş varsa çıkar bebeğin oldugu çünkü çok az kaldı dediğin gibi mesela yarın gitsen sabahdan yaptırsan akşamüstü verirler herhalde tahlili . sana bırakıyorum ben bunu çünkü bende çok çelişkide kalmıştım vbiliyorsun on kere yazmıştım gideyim mi gitmiyim mi diyerek :) ki şu gebelik testlerine ne gülüyorum şimdi regl gününne daha var ben almış tahlil yapıyorum sanki çıkacakmış gibi düşün olsa bile çıkmıyor regl günü geçmeden :) ahh ahh kafa işte bazen duruyor . kendi kendime gülüyorum eşimde bakıyo delirdimi bu kadın diyordur :1::9::52:

tamam yarın sabah ağzıma iki lokma bişey atıp gidicem.durumun çok normal canım benim.biz bu aya kadar korunduk ama,aralarda korunmadığımız zamanlarda oldu.olur ya hani tutar tutar,nasıl 1 seferde hamile kalanlar var kazara fln,olabilirdi bendede.neyse işte.evlenmeden önce regli oldum bitti,diğer reglime yakın bulantı,baş dönmesi,halsizlik vardı bende.aldım bi test,yaptım,negatif.2 güne adet oldum zaten.sonra ertesi ay izmirdeydik.eşimin kursu vardı,herşey iyi güzel.bende yine karında şişkinlik,başta dönme,halsizlik.bi akşam pizza yedik,ben kedileri beslemekten yiyemedim.kaldığımız yere dönerken yolda bi mide bulantısı tuttu beni.kustumda.dedim bu sefer kesin tuttu.test yaptım.negatif.eşim senin dediğin gibi gülüyo bana.delisin bunları alıp para veriyosun diyo falan.
geçtiğimiz ay adet olduğumda istanbulda annemlerin yanındaydım.ohhh alabildiğine karın ağrısı,kasık be..yok böyle deli bi ağrı.her adette işkence çekiyorum resmen.test mest yapmadımda,ohh canıma değsin:63:
sadecebu ay korunmadık.yani durumun yaşadıkların hissettiklerin normal,aynılarını bende yaptım,yapıyorum.ama yarın sabah gidicem.ne olcaksa olsun artık rahatlıyım.

test koleksiyonu yapalım:9:ben ilk yaptığım negatif test sonucunu cüzdanımda saklıyodum,'hatıra' diye:9:akla bak yaa,hani hayırlı bişey olsa neyse,negatif!dün attım çöpe valla.olmaz olsun ööle hatıra

yarın yani ayın 13ü,burdaki özel bi sağlık merkezine gidip beta hcg testi yaptırsam mı diyorum?canıma tak dediği noktadayım şu an:5:düşün düşün içten içe kendi kendimi yiyorum.aç karnına ya da tok karnına testi yaptırmam farkeder mi?bugün tahlil için kan aldırdım,bayılacaktım,aç karnına kan aldırmak bana yaramıyo.

damla kesin çıkar artık kan testinde çok su içme hormon seyrelmesin.aç tok farketmez canım.

zümrü sence yarın kan tahlili yaptırıyımmı özelde??artık adetime az kaldı.yarın 13ü.hani varsa düşükte olsa 10-20 bişiler,bi sonuç çıkar heralde kanda.ne dersin canım?

çıkar çıkar kesin bence.bizim burda bir gün sonra veriyorlar sonucu.o yüzden beklemek çok kötü oluyo:59:

ay vallahi bizim kadar yapan varmı ki yaw varsada çıkacak kardeşim bekle dimi yok ama biz illa yapacaz bişeyler alıcaz edicez :) aynen bende kaç tane gebelik testi almışım hepsi duruyor :) 5 tane eşim diyo bunları hepsini napcaksın alıyosun durmadan günü yaklaştı denedim kanama durdu denedim negatif tabi . hayır kendi kendime diyorum ki insan bi utanır negatifi görmekden bi gurur yaparda almaz yapmaz isterse geçsin gitsin regl :) ama durmuyoruz işte dedigin gibi çıksa içim yanmaz :(

hahaha zümrü ilahi 5 tane mi aldın kız daha ben bitane bile alamadım.ama yarın yapıcam kısmetse.akşam haber veririm burda.

test koleksiyonu yapalım:9:ben ilk yaptığım negatif test sonucunu cüzdanımda saklıyodum,'hatıra' diye:9:akla bak yaa,hani hayırlı bişey olsa neyse,negatif!dün attım çöpe valla.olmaz olsun ööle hatıra

:60::60::60::60:damla cüzdanda mı saklıyordun :52:

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN ... bugün pek giremeye bilirim misafirim gelicek damlasu öpüyorum inş. iyi haberlerini alırız akşam giricem :)

damla kesin çıkar artık kan testinde çok su içme hormon seyrelmesin.aç tok farketmez canım.

çıkar çıkar kesin bence.bizim burda bir gün sonra veriyorlar sonucu.o yüzden beklemek çok kötü oluyo:59:

:60::60::60::60:damla cüzdanda mı saklıyordun :52:

hayatımda yaptığım ilk testti napıyım:76:çizgi morarmış artık bekleye bekleye.bu sabah kan aldırmaya gittim nihayet.eczanedende test aldım,bozuk çıktı şansıma.sonucunu ya bugün akşam 6da ya da yarın 3ten sonra veriyolarmış.bu arada sağ kasığıma arada bi sızı giriyo,dün gecede vardı.akıntım var.söylemeye çekiniyorumda ama çamaşırımda böyle bembeyaz leke oluyo bikaç gündür.annem hasta olucaksındır,idrarında kokuda var mı,hasta olmadan önce öyle oluyo diyo.Ben pozitif düşünmeye çalıştıkça,annem moralimi dahada bozuyo:14:

merhaba kızlar...

sohbetinize bende katılayım dedimm:1:
geçen sene mart ayında bende tek ilişkiyle hamile kalmıştım ve bebeğimin kalp atışı olmadığı için sonlandırılmak zorunda kaldı..şimdi yine hazır hissediyoruz kendimizi hayırlısı artık..öncelikle size önerim idrar testini regl beklediğiniz gün yapın derim ben hafif silikte olsa pozitiftir..çünkü bende 7,8 tane test almıştım beklenen regldan önce yapmıştım ve tabiki negatifti..ama belirtileri vardı yumutlama günümden itibaren kasık ağısı,sızlama,bel ağrısı,bi de çok tuhaf bişey kimsede duymamıştım ilişkiden sonra beklenen adet tarihime kadar yüzümde kırmızı kırmızı lekelenme vardı..sürekli uyuma isteği,idrarda koyuluk,beyaz akıntı falan..bunlar belirtilerimdi..biraz sabredin gerçi çok zor oluyor sabretmek biliyorum ama o bir ay içinde hem maddi hem manevi yıkıntımı düşününce sizlerle bunları paylaşmak istedim..lütfen beni yanlış anlamayın kızlar..inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir..

damlaaa testim negatif çıktı:43::43::43:

daha adetine 3 gün var canım,bana sen dememişmiydin adet olmadan önce yaptığım test negatifti,adet tarihim geçtikten sonra pozitif çıktı??üzülme,adet tarihini bekle lütfen:80:

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN ... bugün pek giremeye bilirim misafirim gelicek damlasu öpüyorum inş. iyi haberlerini alırız akşam giricem :)

zümrücüm sana yazamadım bugün,benimde arkadaşım geldi bebeğiyle..tatlım test yaptırdım sabah,az önce aradım sonuç için,negatifmiş:14:silik çizgi fln fıs yani,çıkmadı bişey.şu an ne hissetsem bilemiyorum.adet olayım bari bi an evvel.

zümrücüm sana yazamadım bugün,benimde arkadaşım geldi bebeğiyle..tatlım test yaptırdım sabah,az önce aradım sonuç için,negatifmiş:14:silik çizgi fln fıs yani,çıkmadı bişey.şu an ne hissetsem bilemiyorum.adet olayım bari bi an evvel.

sakın ağlama yada üzülme bu ilk denememizdi biliyorsun ve sadece tek gündü bu ay nasibse gün aşırı şeklinde yumurtlama günümü hesaplayıp ilişki deneyelim . sen yumurtlamadan 2.3 gün önce denemeye başla kız istiyorsan damlasu :)

merhaba kızlar...

sohbetinize bende katılayım dedimm:1:
geçen sene mart ayında bende tek ilişkiyle hamile kalmıştım ve bebeğimin kalp atışı olmadığı için sonlandırılmak zorunda kaldı..şimdi yine hazır hissediyoruz kendimizi hayırlısı artık..öncelikle size önerim idrar testini regl beklediğiniz gün yapın derim ben hafif silikte olsa pozitiftir..çünkü bende 7,8 tane test almıştım beklenen regldan önce yapmıştım ve tabiki negatifti..ama belirtileri vardı yumutlama günümden itibaren kasık ağısı,sızlama,bel ağrısı,bi de çok tuhaf bişey kimsede duymamıştım ilişkiden sonra beklenen adet tarihime kadar yüzümde kırmızı kırmızı lekelenme vardı..sürekli uyuma isteği,idrarda koyuluk,beyaz akıntı falan..bunlar belirtilerimdi..biraz sabredin gerçi çok zor oluyor sabretmek biliyorum ama o bir ay içinde hem maddi hem manevi yıkıntımı düşününce sizlerle bunları paylaşmak istedim..lütfen beni yanlış anlamayın kızlar..inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir..

inş... allah hepimize vereceği vakti zamanı biliyordur allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin . hepimizin istekleri şuanda bir aynı yolada ilerliyoruz hepimizin istegi bir evlat sahibi olmak ama şimdi ama aylar ama yıllar belki...... ama isteğim önce kendim demiyorum hepimizin istedigi zamanlarda allah nasib etsin :) ... kalbim yüreeğim kendim gibi hisseden herkesle bir öncelikle ilk sırada damlasuuu var :)

inş... allah hepimize vereceği vakti zamanı biliyordur allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin . hepimizin istekleri şuanda bir aynı yolada ilerliyoruz hepimizin istegi bir evlat sahibi olmak ama şimdi ama aylar ama yıllar belki...... ama isteğim önce kendim demiyorum hepimizin istedigi zamanlarda allah nasib etsin :) ... kalbim yüreeğim kendim gibi hisseden herkesle bir öncelikle ilk sırada damlasuuu var :)

Amin canım benim!!!yaa üzülmemek elde değil,ama biz varolanı yitirmedik,yoktan varedicez Allah'ın yardımıyla,izniyle.art niyetten,fesatlıktan değil,belki çok istediğimden,hamile bi kadın,bebeğini seven bi anne görünce dışarda hem içim eriyo,hemde kanıma dokunuyo.benimde ilk sıralamamda sen varsın:69:yarın cuma.sabah erken kalkıp kahvaltımı edip,duş aldıktan sonra yine dua edicem hem senin,hemde kendim ve tüm bebek isteyen anne adayları için.eşimde bana destek olursa önce bi adet olayım,atlatayımda,çalışmalara başlarız.dediğin gibi yumurtlama günlerinide es geçmeyiz:9:arkadaşımın dediğide doğru.ben hesap kitap yapmadım diyo,olunca oluyo.kafanatakma,illa bebek istiyorum diye baskı yapıp üzme kendini,ne kadar az stres yaparsan olması ihtimali o kadar yüksek diyo.zümrü tüm iyi dileklerin,duaların için teşekkür ederim!Allah kalbinin iyiliğini görüp sana bi bebek göndersin bu ay inşallah:49::49::49:

aminn tatlım amin. ama bilemiyorum eylüle kadar braz beklesem mi yazı geçirsem mi diye . 56 kiloyum 6 kilo fazlam var onun için bilemedim karar veremedim. eşimlede biraz limoniyiz onda baklım biraz ara vermek istiyorum bebiş işine :14:

aminn tatlım amin. ama bilemiyorum eylüle kadar braz beklesem mi yazı geçirsem mi diye . 56 kiloyum 6 kilo fazlam var onun için bilemedim karar veremedim. eşimlede biraz limoniyiz onda baklım biraz ara vermek istiyorum bebiş işine :14:

yaa evet..bide zaman problemi var.biz bide ocak sonu burdan taşınıcaz.şubat ayımı ev düzenliyerek geçiricem.eşim hem çalışacak,hem evle uğraşacak,ikimizde yorulucaz.ne ara fırsatımız olacakta ne ara deniycez bilmiyorum:59:şubat ayını ev işine yoğunlaşacağım için bu aydan daha rahat geçiricem.bebek fikri sürekli aklımı yormayacak.ben 49 kiloyumda noldu,aman yaa,56da kilomu zümrü??duyanda bişi sancak:9:kaç gündürde tartılmadım,kendimi hamile sandığım için içim kazınıyo diyip hababam yedim.karnımda şişti zaten.sen bebek işine ara verdim de,eşinle ilgilen.bebek için değil,siz istediğiniz için olsun ilişkileriniz.bak o zaman nası geliyo bebek kendiliğinden.'ayy tamda ara veriyim,boşveriyim şimdilik dedim,bide test yaptımki çift çizgi çıktı,hamileymişim meğerse' dersin diğerleri gibi:))

valla kız,bundan soora ööle yapak:9:biz bebek işine ara veriyosss,yatıyos,kalkıyos,yiyiyos,içiyos,takmıyos.bide şubatta bakıyoski,çifter çifter pembe çizgiler görüyos.soranlarada 'ayy biz tam ara verdik,aman boşver dedik,bide baktıkki hamileymişik.'aman ne güzel:9:çifte kavrulmuş..

valla kız,bundan soora ööle yapak:9:biz bebek işine ara veriyosss,yatıyos,kalkıyos,yiyiyos,içiyos,takmıyos.bide şubatta bakıyoski,çifter çifter pembe çizgiler görüyos.soranlarada 'ayy biz tam ara verdik,aman boşver dedik,bide baktıkki hamileymişik.'aman ne güzel:9:çifte kavrulmuş..

biz küsüştük eşimle :( bence bebiş için erkekn sorunları çözmeden bebiş yok diye düşünüyorum dur bakalım. nasib ya dedigin gibi taktıkca hiç olmaz diyolar zaten

biz küsüştük eşimle :( bence bebiş için erkekn sorunları çözmeden bebiş yok diye düşünüyorum dur bakalım. nasib ya dedigin gibi taktıkca hiç olmaz diyolar zaten

olur öyle aradaaaa,bizimde oluyo..benimkide çocuk gibi küsüyo kazık kadar adam.kendi kazık kadar ama ruhu çocuk.yaşı büyüdükçe dahada çocuklaşıyo.benjamin button mübarek,ters işliyo bunda zaman:9::9:dişe tırnağa gelir şeylere küsse anlıycam,sonrada seni seviyorum diye miyavlıyo.siz karı kocasınız,arkadaşsınız herşeyden önce,dostsunuz,sırdaşsınız,kader ortağısınız.geçer her şey,takılma.bizde öyle sorunlar vardıki,bizden bile kaynaklanmıyodu.ne nişanımızı doya doya anladık,ne evlendiğimizi..mutluyduk,büyülenmiş kadar mutluyduk,ama hep apar topar,hep birileri kırılarak üzülerek oluyodu her şey.en baştada biz çok yıpranıyorduk.biz bazen büyük iki insan oluyoruz,bazende ikide kör cahil çocuk.hatta bi kere 'işte böyle iki saftirik çocuğu bi eve sokarsan olucak olan bu' deyip gülmüştüm.çok genciz henüz,sizde öyle.bebeği en çok tam bi aile olalım diye istiyorum ben.babalık bi erkeği o kadar değiştiriyorki,kendi gözlerimle gördüm yaa,oluyo.korkma,her şey yoluna girer.arada sevgi olduktan sonra,sorunlar kum tanesinden bile daha ufak olur,yok olur gider.

merhaba kızlar ben hıc cocuk dusunmedıgımız bır donemde tek ılıskıyle hamıle kaldım:)su anda kızım 29 aylık allah ısteyen herkese versın.kendı basıma gelene kadar tek ılıskıyle hamıle kalabılınecegını hıc dusunmemıstım ama oldu ıste.kısmet.gunu saatı denk geldımı oluyor

Canım eşinle küsmene çok üzüldüm. Umarım barışırsınız. 56 kiloyum demişsin, eğer boyun 150 deyse evet o kilo fazla ama boyun normalse kilon çok iyi. Bende o kiloyla gebe kalmıştım.

Kızlar (özellikle Damlasu ve Zumru), sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi hatırladımda bir an. Ben 1,5 sene denemiştim normal yolla ve bir türlü olmamıştı. Her ay hüsrandı. Sizler daha ilk aydasınız, umudunuzu kaybetmeyin elbetteki ama kendinizi çok inandırıpta hüsrana uğramayın. Bu ay olmazsa gelecek ay olur. Yaşınız çok genç çok şükür. Eğer düşünmekten vazgeçerseniz ve gün saymazsanız o minik bulgur size koşa koşa gelir. Buna emin olun. Ben bunun birebir örneğiyim.
Sizler anne olmayı hakediyorsunuz. Dualarım sizlerle...

Back
X