burdayımmm:))zümrü bitti mi??ohh süper!!!durma,başlayın çalışmalara canım benim.2 arkadaşımda adetin hemen arkasından hamile kaldılar.evet,14 gün eksilteceksin.bugün sağlık ocağındaki doktorda benim için aynı hesabı yaptı.'peki hocam bu adetten sonra hamile kalma durumu nedir?var mı böyle bi olasılık?ben çok fazla duyuyorumda' dedim.'evet olabiliyo eğer yumurtalıkta hazır bekleyen bi yumurta varsa' dedi.yumurtlama günün gelmedense 5 günlük eşin için 'diyet' diyo onlar,yani aranızda birleşme olmayacakmış,sperm kalitesi ve sayısı açısından.'sık ilişkiye girmeyin,bekleyin lütfen arada,sperm kalitesi açısından' dedi.sonra adetten itibaren bir derece alıp afedersin p.podan ateşimi her sabah aynı saatte ölçmemi söyledi.'ateşin ne zamanki 36.5un üstünde çıkıyo anlaki yumurtlama dönemindesin' dedi.popo altına yastık koy ve yerinden kıpırdama birleşmeden sonraki spermler yerine ulaşsın dedi.ve bana yaptığı test sonucu d vitamini ve b 12 vitamini verdi.kilo alabilirmişim.ama umrumda değil.yeterki küçüğümüz bi an evvel çıksın yola.kendimi sürekli besliyorum yeşilliklerle,yumurtayla,sütle,meyveyle.eşiminde muzlu ballı sütünü,pekmezini ihmal etmiyorum.çay,kola yerine meyve suyu dolduruyorum bardağına.çayı çok severim ama bende çaydan vazgeçmek zorundaymışım,artık meyve suyu içicem.
artık kontrol altındayım en azından,içim rahat.bu doktor hep gebe takibi yapıyo canım,adam artık jinekolog gibi olmuş.söylediklerini dikkate alıcam.'eşinin sperm ölçümünü yaptırdınız mı?' dedi ama,yok anacım:2:daha dün bir bugün iki.bi deneyelim yine,çocuğu direkt zan altında bırakır gibi kalk doktora gidip spermlerine baktıralım diyemem şimdi.o elinden geleni yapıyo.iğrensede pekmezi bile yiyo.
rahat ol bitanem,bende rahat olayım,bi an evvelde adet olayımda artık çalışmalara başlayalım

gebemiyiz acaba bebek geliyomu acaba diye yemeyelim kendimizi şubatta.sen bana,bende sana sürpriz yaparız inşallah!!!