- 7 Temmuz 2008
- 859
- 78
- 323
dediğin gibi birde regl bittikden sonra girin diyorlar kanallar açık oldugu içinmiş. ama ben hemşirenin deidigi gibi adet gününün başladıgı günden 14 gün sayıp 7 gün , gün aşırı denicem . bakalım . inş. bu ay gelir inş.
evet,kimi yerde adet başladığı tarihten itibaren 14. gün,kimi yerde bi sonraki beklenen adet tarihinden önceki 14. gün yazıyo.günlerde genellikle kesişiyo zaten.biz biraz doğurma özürlü bi genetiğe sahibiz.benim senin gibi kız kardeşimde yokki,ona bakıp kendim içinde bi tahminde bulunayım.onun bebeği olabildiğine göre seninde olacaktır mutlaka.benim annem bana zor hamile kalmış,ananem öyle,dayıma geç hamile kalmış diye biliyorum.tabii tıp eskisi gibi değil,biz daha şanslıyız.annem ben evlenmeden önce,öğrenciyken falan çocuk muhabbeti açılınca 'kızım sıkma canını,şimdi bin tane yöntem var.illaki olacaktır.' derdi.bense ruhsal olarak daha fazla yıpranmak istemiyorum.bu kış benim için pek güzel geçmedi psikolojik olarak açıkçası.çok daraldım,çok bunaldım.görsen dışarda kıza bak hiç derdi yok heralde dersin ama,evde yalnız kalınca acaba acaba acaba beynimi yiyodum.neyseki bahar geldi,havalar güzelleşti,şu an çok daha iyiyim.bide dediğin gibi bu bebek düşüncesi daha alışkanlık gibi oldu,nasıl olsa olacak diyip eşimle kendimi daha çok umursamaya başladım.
sen yine bi kere mert diye bi bebek görmüşsün rüyanda,ben bi ara her gece hamile kadınlar görüyodum,bebekler,bebek kıyafetleri görüyodum.annemde geçen gece pembe patikler görmüş

ben senin hamile kalacağına inanıyorum,inşallah nisanda hayırlı haberlerle gelirsin canım benim