o ne içinmiş damla ben bilmiyorum
kız adanaya geldim ama durmadım trafikte dolandık geri döndük tabii bi adana kebap yemeden dönmedim ben.yanımda öğrencim vardı yalnız gelseydim buluşurdum seninle
tubacıımm kür patlaması yaşıyorum

sabah akşam incir kürü yapıyorum.3 inciri bi kupa suyla kaynatıp içiyorum.tatlı tatlı oluyo ama içilebilir bişey en azından.
bal tarçın çörekotu karıştırdım,sabah akşam onuda yiyorum.
yaa sorma!dün burda nurs lokman hekim varya,ona gittim,çekilmiş çökrek otu almak için.kadın napıcaksın dedi,bal tarçın çörekotu karıştırıp sabah akşam yicem,bi sefer daha yapmıştım dedim.niçin dedi.tedavi oluyorum ben,ilaç kullandım,yumurtam oluşmamış,haftaya yeniden kontrole gidicem.yumurtlamak için kullanıcam yani dedim.hayıt suyunu koydu önüme,o senin işini görmez,bunu içmen lazım diye diretti.günde 3 kahve fincanı içecekmişim aç karnıma.
Allahım aldım neyse eve geldim içeyim diye,kokusu burnuma gelmesin diye burnumu tutup içtim.ayy yok böyle bişey,ne tadı ne kokusu ağzımdan gitmiyo bi türlü.
hayıt yumurtalıkları temizlermiş,adet düzenlermiş,yumurtlama düzenine yardımcı olurmuş ve 3 ay kullanmak gerekirmiş.bugünde zorla ancak 1 fincan içebildim.içine meyvesuyuda koydum ama farkeden bişey olmadı.şimdi varsa,burda bulabilirsem kapsülünü alıcam.yoksa hayatta kullanamam ben onu.en olmadı hayıtıda çekilmişinden alıp balla tarçınla karıştırsam diyorum.
kadın işe yaramaz dedide ben burda 2 gündür araştırıyorum,benim gibi pcolu olupta incir kürünün,bal tarçın çörekotunun faydasını görenler olmuş.ayrıca ben bal tarçın çörekotu kullandığım ay 33. günde gelen adetim,30. günde gelmişti.bal tarçın çörekotunu 12 gün kullanıcam ama.fazlası iyi değilmiş ya.incir kürünüde 21 gün yapıp 7 gün ara verip yine 21 gün yapmam gerekiyo.
bakalım bende bi faydası olacak mı bu kürlerin,beni izlemeye devam edin

kadın bide diyoki 'e napalım bebek için katlanıcaksın'.zaten her şeye katlanıyorum.hormonlu hormonlu ilaçlar,envayi çeşit bitkiler..bide midemden mi olayım,tadıda kokusuda kötü işte,napıyım.
dünde duş alırken sıcak sıcak suyu tuttum kasıklarıma.üşenmeyip her gün yapsam aslında ne iyi olur.
eşimde her gece 'bebek için' diyip duruyo

'döllencek yumurta yok,sende her gece bebek için çalışalım diyip duruyosun' diyorum

dün adanada çok mu trafik vardı??burdaki trafikte araba kullanmak büyük kabiliyet işi zaten,istanbula laf söylerler ama...bi dahakine beklerizzz