Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar iyi günlerr çok mutluyum çünkü genelde 30 günde bir adet görüyorum dün 30. Gündü ve adetim gelmedi bugün 31. Gün ve hala gelmedi inş. Gelmez ve bebeğim vardır diyorum aminnn yarabbim isteyen herkese nasib etsinnn inş. Dualarım kabul olur.
ayyy zumru inşallah hamilesindir canım çokkk sevindim canım yaaaaaa
ben de yarın cinsiyetini öğrenmeye gidicez hayırlısı bakalım
damla nerde ne zamandır görünmüyor
damlaaaa nerelerdesin bi anneme gidiyorum dedin yok oldun sonra.özledik seniii bi ses ver bize
arkadaşlarrrrr hala regl olmadım gün oldu gebeli,k testi aldım çıkmadı sibir oldum öfff napmalıyım sizce
selincim geçen ay geç yumurtlamış olabilirsin tatlım,sakin ol tamam mı??bak benimde reglim geç geldi.zaten sıkıntı yapıyo insana.nasıl desem..son 3 gün yataktan kalkmadan sanki adet olacakmışcasına kasıklarım ağrıyodu.belim ağrıyodu yatakta yatarken.hiç olmadığı kadar çok.uyurken soluma dönünce sol kasığımda batma oluyodu,rahatsız oluyodum.bir tane sivilce çıkmadı suratımda yaa,her adet döneminden önce çıkar ve ben ordan anlarım adet olacağımı.kaç gün mide bulantısı çektim,hatta sen dedin ya kanda betahcg yükselirken olurmuş böyle diye.uyuya uyuya bi hal olmuştum,hatta gece 3-4 defa tuvalete kalkıyodum.ben artık hamilede olsam nasıl ayırt ederim bilemiyorum:26:göğüslerimde damarlar belirgindi,deli gibide sızlıyodu.
ya kan testi yaptıracaksın,ya doktora gideceksin şöyle adam akıllı net bişey söyleyebilecek bi doktora,ya da bekleyeceksin..ki kendini hazır hissediyosan en doğrusu kan testi yaptırmak.
damlacım inş. hayırlısı artık allah biliyor . ben mayıs ayı biliyorsun yumurtlama testi almıştımtahmin ettigim yumurtlama günü 12 mayıstı ama testte 13 mayıs çıktı o gün ilişki olmadı 14 mayıs oldu bu testle uygulayıp %90 hamile kalanlar var . ve regl hala olmadım ve sürekli düzenli adet görüyorum. p.tesi ultrasonda bakıcaz varmı yokmu diye kan testi yapalım dediler ama yaptırmak istemedim varsa vardır yoksa yoktor üzmek istemiyorum kendimi bugün 6. gün mümkün deil bu kadar gecikmesi gecikse gecikse 2.3 gün diyim yani 6 gün nasıl olur artık p.tesi belli olcak ak kara![]()
6. gün mü??bayağı bi gecikmiş,neredeyse bi hafta:26:merak etmiyo musun yaaa:)) benim 4 günde içim içimi yedi durdu.iyi bakalım,hakkında hayırlısı inşallah..anladın sen onu
benim adetim bitti,zaten az oldu.ilk gün çoktu.ikinci gün azaldı.3. ve 4. gün yok denecek kadar az geldi.klomendenmidir nedendir bilemiyorum.göğüslerim hala kocaman ama.adet bitmesine rağmen inmediler.
ayrıca adet bitince kupkuru olur ya insan,bugün çok yoğun akıntım var.bembeyaz.acaba diyorum bende..gidip bi testmi alsam.ilaçta içiyorum ama içim hiç rahat değil.pozitif çıksa mucize olur zaten:44:
yaa benimde doktor takip ediyo yumurtlamamı ama bi faydasını göremedim.ne zaman çatlıyo anlıyamıyorum bi türlü:76:allammm yaa tavuk gibi hissediyorum kendimi:)umutlarımı hazirana yükledim.inşallah eşimin test sonucu temiz çıkar yarın.çok korkuyorum sperm eksikliği falan çıkar diye
inşallah güzel çıkar
bebeğimi seviyorum,beni hiç yanıltmadı.hep 25 yaşında anne olucam diyodum,sayesinde gelmedi gelmedi,geldiğinde 25 yaşında anne olmuş olucambileydim 24 derdim yaw:))
anneler gününde güzel haberi alıp eşime sürpriz yapmak istemiştim,kısmet olmadı.temmuzun 8i benim doğumgünüm selin,keşke olsada doğumgünü hediyem olsadaha ne isterimki!...
konuşuruz tabi bolbol...bebek tatası,bebek kusmuğu,bebek ağlaması,bebek diş çıkarması,pişiği,gülüşü,agusu bugusu:)))amanın düşüncesi bile içimi gıcıklandırıyo
bugün 1 hazirandı.bekle bakalım...