- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi GaardennRosee
Sizin gibi küçük yaşta koca donu yıkamasından, kaynana görümce eltiyle uğraşmasından iyidir.Tamam kızın kucaktan kucaga gezer umarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi küçük yaşta koca donu yıkamasından, kaynana görümce eltiyle uğraşmasından iyidir.Tamam kızın kucaktan kucaga gezer umarım.
yani bi zahmet güzel kardeşim. :)Merhabalaarr 2 seneye yakındır bebek istiyorum 1 yıla yakındır da tedavi görüyorum bu ay gitmedim hastaneye bugün kayınvalidem bir ev olduuğunu 60 bin civarı peşinat verirsek taksite bağlatabilceğini söyledi evin fiyatı 250 bin 3+1 0 daire yeni yapılıyor görümcem de ordan ev aldı kendine daha yenii ve ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eşimde aynı şekildee ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor çok şükür güzel bir maaşı var mesleği de varr pandemi pek fazla etki etmiyor inşalllah etmez de bebek olayına ara verip o evi alıp eşimle birlikte gece gündüz çalışıp borcu bitirdikten sonra olsun diye düşünmeye başladım borca giricez sonuçta ve bebeğime böyle borç içinde iyi bir gelecek hazırlayamam birikim yapamayız bebek çok masraflıı olurr en azından kendi evimiz olur kira derdi olmazz yaşım da daha genç 19 yaşındayım linçlemeyin lütfen evet erken evlendim içimde kalmasını istemedim anlatayım dedimm![]()
Tamam diyorum uzatmanın ne anlamı var gitsin gezssin bir gün bir erkeğin koynundan topla öbürgün diğer erkeğin yatağından topla hepniz gerçekten düşmansınızSizin gibi küçük yaşta koca donu yıkamasından, kaynana görümce eltiyle uğraşmasından iyidir.
Kaynanasıyla 17 yaşında aynı evde oturup, elindeli telefona dahi karışılması çok güzel değil miTamam diyorum uzatmanın ne anlamı var gitsin gezssin bir gün bir erkeğin koynundan topla öbürgün diğer erkeğin yatağından topla hepniz gerçekten düşmansınız
İğrençsiniz....Kaynanasıyla 17 yaşında aynı evde oturup, elindeli telefona dahi karışılması çok güzel değil mi
Ben de çocuğumun arkasındayım. Gencecik yaşta kimseye vermem çoçuğumu. Aşkını yaşasım, gezsin tozsun. Ama ekonomik bağımsızlığı olmadan kimseye güvenip emanet edemem.
Güzelim ahlak bekçiliği yapma diyen benim senin durumun farklı. Sen çocukmuşsun. O yüzden farklı bir alana giriyor senin durumun. Biliyorsun dimi sen o zaman reşit bile değilsinSizede düşmez ahlak bekçiliği benim hayatımda sizi ilgilendirmez .
Milletin aşkı, sevişmesine pislik derken çok temizdiniz değil mi?İğrençsiniz....
Çok ayıp gerçekten hiç yakışmadıTamam kızın kucaktan kucaga gezer umarım.
O zaman reşit değildim şuan da 19 yaşındayım reşitim kendimi ifade de ettim erken yaşta evlenmenin savunulcak bi tarafı olmadığını da söyledim ama herkes ayrı geliyor ve ben birkez daha anlıyorum kadının en büyük düşmanının kadın olduuğunu kalp kırmayı çok seviyorsunuz umsrım allah karşınıza çıkartır ve yaşattııpınızı yaşamadan ölmezssiniz hepinizin evladı olucak ve umarım yaşarsınızGüzelim ahlak bekçiliği yapma diyen benim senin durumun farklı. Sen çocukmuşsun. O yüzden farklı bir alana giriyor senin durumun. Biliyorsun dimi sen o zaman reşit bile değilsin
Sizlerde iğrençsiniz atlamayın bu detayı...Milletin aşkı, sevişmesine pislik derken çok temizdiniz değil mi?
Devir değişti. Artık anneler evlatlarının arkasında duruyor. Erkek ailesine paketleyip vermiyor.
Oğlum var ama kızım olsa asla asla kayınvalideyle yaşatmam. Asla. İzin vermem. Bırakın reşit olmadan kaynanasının evine gelin göndermeyi 30unda da göndermem. Kusura bakmayın da iğrenç olan bu düzen.
iğrenç olan çocuk yaşta kızlara gelinlik giydirmek.
Daha regli yeni düzene girmeye başlayan, ergenlikten yeni çıkmış kıza gelin diyen düzen iğrençtir
Çocuk işte daha calci. Yazdıklarından belli.Çok ayıp gerçekten hiç yakışmadı![]()
Hiçbir zaman sevgilisiyle gezmek gibi bir lüksü olmamış içinde bunun öfkesi var. Diğer konusunda da sevgilisi olan kızlara böyle çirkin söylemlerde bulunmuş. 17 yaşımı hatırlıyorum da tek derdim üniversiteye gitmekti. Nedir bu çocuk yaşta evlilik merakı hiç anlamıyorumBİNGO!
Tam üstüne bastın toscana, ayağını çek
"Evlenmeyip de pis pis erkeklerle mi gezip tozsaydım, öpüşseydim, kucaktan kucağa mı gezseydim" tarzı cümlelerinin başka bir sebebi de yok.
İleride bir kızım olursa 17-18 yaşında evleneceğine, senin deyiminle kucaktan kucağa gezsin tercih ederim konu sahibi.
Bakın, çocuk gelişimi okuyacağım, okul öncesi öğretmeni olacağım kendi okulumu açacağım gibi hayallere kapılmayın. Yaşınızın getirdiği bir aklı 5 karış havadalık var. Normali bu zaten. Biraz daha yere bassın ayaklarınız, hayalleriniz. Bunu yine hayal edin, hayalleriniz olmasın demiyorum. Buna ulaşmak için para biriktirin. Ancak bu kolay bir iş değil. 20-30 yıllık bir planlama birikim olmadan da kolay kolay olmaz. Çevre edinmek lazım, iyi eğitmenlerle birlikte çalışmak lazım vs.Tamam diyorum uzatmanın ne anlamı var gitsin gezssin bir gün bir erkeğin koynundan topla öbürgün diğer erkeğin yatağından topla hepniz gerçekten düşmansınız
Allah aşkına bu insanların söylediği yakıştımı bu ne ya hepiniz ayrı geliyorsunuz yakışır birdaha söylüyorum umarım kucaktan kucağa gezer yeterÇok ayıp gerçekten hiç yakışmadı![]()
Ben kimseye çirkin laf söylemedim sevgili yapmamak benim kararımdıHiçbir zaman sevgilisiyle gezmek gibi bir lüksü olmamış içinde bunun öfkesi var. Diğer konusunda da sevgilisi olan kızlara böyle çirkin söylemlerde bulunmuş. 17 yaşımı hatırlıyorum da tek derdim üniversiteye gitmekti. Nedir bu çocuk yaşta evlilik merakı hiç anlamıyorum
Evet demekki akılsızmışş sizin kocalarınızBir kez daha cocuk gelin ve cocuk damat konusu.
Ellerinde meslekLER varmis. Tek meslek de degil yani. Bizzat cogul.
Bizim kocalar mi beyinsizdi acaba da 23 yasinda sadece muhendis olabildiler?
Simdiki aklim olsa ben de 21 yasinda hem doktor hem muhendis hem kuafor hem firinci hem de eczaci koca alirdim. Tüü benim beynime
Aynen sevgilisi olan kızlar için kucaktan kucağa geziyor demek çok güzel bir lafBen kimseye çirkin laf söylemedim sevgili yapmamak benim kararımdı
KesinlikleEvet demekki akılsızmışş sizin kocalarınız
Herkese mi söylemişim ben hepiniz allahınızdan bulun inşallah başka hiçbirşey demiyorum.Aynen sevgilisi olan kızlar için kucaktan kucağa geziyor demek çok güzel bir laf