Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalaarr 2 seneye yakındır bebek istiyorum 1 yıla yakındır da tedavi görüyorum bu ay gitmedim hastaneye bugün kayınvalidem bir ev olduuğunu 60 bin civarı peşinat verirsek taksite bağlatabilceğini söyledi evin fiyatı 250 bin 3+1 0 daire yeni yapılıyor görümcem de ordan ev aldı kendine daha yenii ve ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eşimde aynı şekildee ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor çok şükür güzel bir maaşı var mesleği de varr pandemi pek fazla etki etmiyor inşalllah etmez de bebek olayına ara verip o evi alıp eşimle birlikte gece gündüz çalışıp borcu bitirdikten sonra olsun diye düşünmeye başladım borca giricez sonuçta ve bebeğime böyle borç içinde iyi bir gelecek hazırlayamam birikim yapamayız bebek çok masraflıı olurr en azından kendi evimiz olur kira derdi olmazz yaşım da daha genç 19 yaşındayım linçlemeyin lütfen evet erken evlendim içimde kalmasını istemedim anlatayım dedimm ♥️
yani bi zahmet güzel kardeşim. :)
19 yaşında çocuk doğurmak da nedir
dur daha yaşayacak güzel günlerin var hayatını hemen bitirme :D

Sizin gibi küçük yaşta koca donu yıkamasından, kaynana görümce eltiyle uğraşmasından iyidir.
Tamam diyorum uzatmanın ne anlamı var gitsin gezssin bir gün bir erkeğin koynundan topla öbürgün diğer erkeğin yatağından topla hepniz gerçekten düşmansınız

Tamam diyorum uzatmanın ne anlamı var gitsin gezssin bir gün bir erkeğin koynundan topla öbürgün diğer erkeğin yatağından topla hepniz gerçekten düşmansınız
Kaynanasıyla 17 yaşında aynı evde oturup, elindeli telefona dahi karışılması çok güzel değil mi😁
Ben de çocuğumun arkasındayım. Gencecik yaşta kimseye vermem çoçuğumu. Aşkını yaşasın, gezsin tozsun. Aşk kirli değildir. Ama ekonomik bağımsızlığı olmadan kimseye güvenip emanet edemem.

Kaynanasıyla 17 yaşında aynı evde oturup, elindeli telefona dahi karışılması çok güzel değil mi😁
Ben de çocuğumun arkasındayım. Gencecik yaşta kimseye vermem çoçuğumu. Aşkını yaşasım, gezsin tozsun. Ama ekonomik bağımsızlığı olmadan kimseye güvenip emanet edemem.
İğrençsiniz....

Sizede düşmez ahlak bekçiliği benim hayatımda sizi ilgilendirmez .
Güzelim ahlak bekçiliği yapma diyen benim senin durumun farklı. Sen çocukmuşsun. O yüzden farklı bir alana giriyor senin durumun. Biliyorsun dimi sen o zaman reşit bile değilsin

İğrençsiniz....
Milletin aşkı, sevişmesine pislik derken çok temizdiniz değil mi?
Devir değişti. Artık anneler evlatlarının arkasında duruyor. Erkek ailesine paketleyip vermiyor.
Oğlum var ama kızım olsa asla asla kayınvalideyle yaşatmam. Asla. İzin vermem. Bırakın reşit olmadan kaynanasının evine gelin göndermeyi 30unda da göndermem. Kusura bakmayın da iğrenç olan bu düzen.
iğrenç olan çocuk yaşta kızlara gelinlik giydirmek.
Daha regli yeni düzene girmeye başlayan, ergenlikten yeni çıkmış kıza gelin diyen düzen iğrençtir

Güzelim ahlak bekçiliği yapma diyen benim senin durumun farklı. Sen çocukmuşsun. O yüzden farklı bir alana giriyor senin durumun. Biliyorsun dimi sen o zaman reşit bile değilsin
O zaman reşit değildim şuan da 19 yaşındayım reşitim kendimi ifade de ettim erken yaşta evlenmenin savunulcak bi tarafı olmadığını da söyledim ama herkes ayrı geliyor ve ben birkez daha anlıyorum kadının en büyük düşmanının kadın olduuğunu kalp kırmayı çok seviyorsunuz umsrım allah karşınıza çıkartır ve yaşattııpınızı yaşamadan ölmezssiniz hepinizin evladı olucak ve umarım yaşarsınız 🙏🙏

Milletin aşkı, sevişmesine pislik derken çok temizdiniz değil mi?
Devir değişti. Artık anneler evlatlarının arkasında duruyor. Erkek ailesine paketleyip vermiyor.
Oğlum var ama kızım olsa asla asla kayınvalideyle yaşatmam. Asla. İzin vermem. Bırakın reşit olmadan kaynanasının evine gelin göndermeyi 30unda da göndermem. Kusura bakmayın da iğrenç olan bu düzen.
iğrenç olan çocuk yaşta kızlara gelinlik giydirmek.
Daha regli yeni düzene girmeye başlayan, ergenlikten yeni çıkmış kıza gelin diyen düzen iğrençtir
Sizlerde iğrençsiniz atlamayın bu detayı...

BİNGO! :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Tam üstüne bastın toscana, ayağını çek :KK70:
"Evlenmeyip de pis pis erkeklerle mi gezip tozsaydım, öpüşseydim, kucaktan kucağa mı gezseydim" tarzı cümlelerinin başka bir sebebi de yok.

İleride bir kızım olursa 17-18 yaşında evleneceğine, senin deyiminle kucaktan kucağa gezsin tercih ederim konu sahibi.
Hiçbir zaman sevgilisiyle gezmek gibi bir lüksü olmamış içinde bunun öfkesi var. Diğer konusunda da sevgilisi olan kızlara böyle çirkin söylemlerde bulunmuş. 17 yaşımı hatırlıyorum da tek derdim üniversiteye gitmekti. Nedir bu çocuk yaşta evlilik merakı hiç anlamıyorum

Bakın, çocuk gelişimi okuyacağım, okul öncesi öğretmeni olacağım kendi okulumu açacağım gibi hayallere kapılmayın. Yaşınızın getirdiği bir aklı 5 karış havadalık var. Normali bu zaten. Biraz daha yere bassın ayaklarınız, hayalleriniz. Bunu yine hayal edin, hayalleriniz olmasın demiyorum. Buna ulaşmak için para biriktirin. Ancak bu kolay bir iş değil. 20-30 yıllık bir planlama birikim olmadan da kolay kolay olmaz. Çevre edinmek lazım, iyi eğitmenlerle birlikte çalışmak lazım vs.

Ben bir gün eşiniz aldatırsa demeyeceğim ama genç yaşta evlenmişsiniz ikiniz de. Yarın bir gün gerçekten büyüdüğünüzde farkına varabilirsiniz yaptığınız hatanın. Bu ikiniz için de geçerli. Yarın bir gün hayattan beklentilerinizle yaşadığınızın aynı olmadığını fark edebilirsiniz ikiniz de, pişman olabilirsiniz. Bu olmayacak bir şey değil. Bunu geçtim, ağzımdan yel alsın ama bir gün eşiniz vefat ederse? Bir b planınız olmak zorunda. Kadın olduğunuz için, eninde sonunda bir gün anne olacağınız için. Doğurmadan "bu dünyaya, böyle bir aileye gelmek istiyor musun?" diyemediğiniz çocuğunuza, iyi bir gelecek sunmaya borçlu olduğunuz için.

Bir kez daha cocuk gelin ve cocuk damat konusu.
Ellerinde meslekLER varmis. Tek meslek de degil yani. Bizzat cogul.
Bizim kocalar mi beyinsizdi acaba da 23 yasinda sadece muhendis olabildiler?
Simdiki aklim olsa ben de 21 yasinda hem doktor hem muhendis hem kuafor hem firinci hem de eczaci koca alirdim. Tüü benim beynime

Hiçbir zaman sevgilisiyle gezmek gibi bir lüksü olmamış içinde bunun öfkesi var. Diğer konusunda da sevgilisi olan kızlara böyle çirkin söylemlerde bulunmuş. 17 yaşımı hatırlıyorum da tek derdim üniversiteye gitmekti. Nedir bu çocuk yaşta evlilik merakı hiç anlamıyorum
Ben kimseye çirkin laf söylemedim sevgili yapmamak benim kararımdı

Bir kez daha cocuk gelin ve cocuk damat konusu.
Ellerinde meslekLER varmis. Tek meslek de degil yani. Bizzat cogul.
Bizim kocalar mi beyinsizdi acaba da 23 yasinda sadece muhendis olabildiler?
Simdiki aklim olsa ben de 21 yasinda hem doktor hem muhendis hem kuafor hem firinci hem de eczaci koca alirdim. Tüü benim beynime
Evet demekki akılsızmışş sizin kocalarınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X