- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
-
hayırlı ramazanlar sana da canım çok zor ama dediğin gibi nasip Allahım tez zamanda kavuştursun sağlıkla bebeğine inşallah herkes dualarımda ne zamandır deniyorsunuzMerhaba sevgili arkadaşlarım.. Hayırlı Ramazanlar diliyorum her birinize.. Tuttuğumz oruçlar kıldığımız namazlar kabul olsun inşallah. İnşallah bu Razaman ayı çektiğimiz bebek hasretinin son bulmasına vesile olur.. Tekrarlayan gebelik kayıplarım var şimdiye kadar Bi nedenini bulamadık.. Gerçi ben artık Bi neden aramayı bırakmak üzereyim nasip diyorum.. Sonuçta Allah ol derse oluverir ama pes etmeye niyetim yok. Aramızda benim gibi olan varsa inşallah şu mübarek günün yüzu suyu hürmetine bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar dua eder dua beklerim umutsuzluğa yer yok! Rabbim yardımcımız olsun çok çok sevgiler
Yaklaşık 3 senedir evliyim eşim askeri personel olduğu için toplasan 1 senedir deniyoruz diyebilirim 3 gebelik kaybım var. Amin canım inşallah sağlıklı gebelik elde ederiz artık bundan sonra.hayırlı ramazanlar sana da canım çok zor ama dediğin gibi nasip Allahım tez zamanda kavuştursun sağlıkla bebeğine inşallah herkes dualarımda ne zamandır deniyorsunuz
amin inşallah canım daha uzun seneler bekleyenler var bizim için en doğru zamanda geleceklerYaklaşık 3 senedir evliyim eşim askeri personel olduğu için toplasan 1 senedir deniyoruz diyebilirim 3 gebelik kaybım var. Amin canım inşallah sağlıklı gebelik elde ederiz artık bundan sonra.
İnşallah canım benim nasip napalım bu da bizim imtihanımız ama içimdeki çocuk sevgisi azalmıyor ne kadar acı çeksem de..amin inşallah canım daha uzun seneler bekleyenler var bizim için en doğru zamanda gelecekler
Merhaba sevgili arkadaşlarım.. Hayırlı Ramazanlar diliyorum her birinize.. Tuttuğumz oruçlar kıldığımız namazlar kabul olsun inşallah. İnşallah bu Razaman ayı çektiğimiz bebek hasretinin son bulmasına vesile olur.. Tekrarlayan gebelik kayıplarım var şimdiye kadar Bi nedenini bulamadık.. Gerçi ben artık Bi neden aramayı bırakmak üzereyim nasip diyorum.. Sonuçta Allah ol derse oluverir ama pes etmeye niyetim yok. Aramızda benim gibi olan varsa inşallah şu mübarek günün yüzu suyu hürmetine bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar dua eder dua beklerim umutsuzluğa yer yok! Rabbim yardımcımız olsun çok çok sevgiler
Rabbim yardımcımız olsun inşallah9 düşüğüm var malesef. Hala care arıyorum. ;(
Genetik, pıhtılaşma, dna hasarı bakıldı temiz, 2. Düşükten sonra Y rahim denildi histeroskopi oldum. 2 ay sonra gebe kaldım yine kaybettim 7 haftayı geçemedim henüz. Bağışıklık testlerini 3. Kaybımdan sonra burda duydum doktorlar bahsetmedi hiçGenetik, pıhtılaşma bağışıklık testlerine bakıldı mi? Eşinin değerleri özelikle dna hasarına bakıldı mi? Rahim filmi çekildi mi? Histeroskopi yapıldı mi?
O zaman sıkıntı bağışıklık olabilir yada embriyo da sıkıntı olabilir döllenme aşamasında.. Hic kaybettiğin bebeklerini genetik teste yolladın mi yani kromozom bozukluğu mu var acaba bebeklerdeGenetik, pıhtılaşma, dna hasarı bakıldı temiz, 2. Düşükten sonra Y rahim denildi histeroskopi oldum. 2 ay sonra gebe kaldım yine kaybettim 7 haftayı geçemedim henüz. Bağışıklık testlerini 3. Kaybımdan sonra burda duydum doktorlar bahsetmedi hiç
Genetiğe yollayamadım birden bire düşük yaptığım için ama ayrı ayrı kromozom testi yaptırdık sıkıntı çıkmadı belki döllenme aşamasın da sıkıntı oluyor ama nedense bana bağışıklıkla alakalı sıkıntı var gibi geliyorO zaman sıkıntı bağışıklık olabilir yada embriyo da sıkıntı olabilir döllenme aşamasında.. Hic kaybettiğin bebeklerini genetik teste yolladın mi yani kromozom bozukluğu mu var acaba bebeklerde
Bence bağışıklık icin ilac kullandirabilecek bi doktor bul kendine riskli gebelik uzmanı olsun, o testini de yaptırGenetiğe yollayamadım birden bire düşük yaptığım için ama ayrı ayrı kromozom testi yaptırdık sıkıntı çıkmadı belki döllenme aşamasın da sıkıntı oluyor ama nedense bana bağışıklıkla alakalı sıkıntı var gibi geliyor
Madem böyle Bi test var niye hiç bahsetmediiler banaBence bağışıklık icin ilac kullandirabilecek bi doktor bul kendine riskli gebelik uzmanı olsun, o testini de yaptır
Doktorun riskli gebelik uzmanı miydiMadem böyle Bi test var niye hiç bahsetmediiler bana
Histeroskopiyi yapan ya pıhtılaşmadrDoktorun riskli gebelik uzmanı miydi
Histeroskopimi yapan profesördü sadece pıhtılaşma ve Rahim kaynaklıdır tarzı konuşmalar yapmıştıDoktorun riskli gebelik uzmanı miydi
Olsun olan oldu artık bundan sonrası için inşallah güzel olurHisteroskopiyi yapan ya pıhtılaşmadr
Histeroskopimi yapan profesördü sadece pıhtılaşma ve Rahim kaynaklıdır tarzı konuşmalar yapmıştı
İnşallah Allah razı olsunOlsun olan oldu artık bundan sonrası için inşallah güzel olur
Canim benim seni cok iyi anliyorum. Hayirli ramazanlar diliyorum.Merhaba sevgili arkadaşlarım.. Hayırlı Ramazanlar diliyorum her birinize.. Tuttuğumz oruçlar kıldığımız namazlar kabul olsun inşallah. İnşallah bu Razaman ayı çektiğimiz bebek hasretinin son bulmasına vesile olur.. Tekrarlayan gebelik kayıplarım var şimdiye kadar Bi nedenini bulamadık.. Gerçi ben artık Bi neden aramayı bırakmak üzereyim nasip diyorum.. Sonuçta Allah ol derse oluverir ama pes etmeye niyetim yok. Aramızda benim gibi olan varsa inşallah şu mübarek günün yüzu suyu hürmetine bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar dua eder dua beklerim umutsuzluğa yer yok! Rabbim yardımcımız olsun çok çok sevgiler
Sorarlar benim eşim askeri personeldi yani yanımda değildi ona rağmen sorarlardı bebek yok mu diye sanki kendi kendimi hamile bırakabilcekmişim gibi.. İnsanları susturamayız. Rabbim sana da bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineCanim benim seni cok iyi anliyorum. Hayirli ramazanlar diliyorum.
Bende agustostan beridir bekliyorum her ay hamile kalmayi.
Nasip iste olmuyor olmayinca.
Her ay soruyor millet bebek varmi diye.
Artik takmiyorum.
Insaallah Rabbim Hayirli nesiller verir sana vve tum isteyenlerle birlikte bana da . Dua eder dua beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?