• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Kelimeyle Aşk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...................."D"......................

yaşamadığım içn bilmiyorum bilgim olmadığı için fikrimde olmasın :17:
inşallah birgün onu tanımlamak nasip olur.
aşk. yeniden doğmaktır ama normal doğumla :27:
yani şaka bi kenara da bazen öyle bir aşk hikayleri duyuyorum ki sevdiği için canını veren, onu görünce nefesi kesilen, eli ayağı buz gibi olan gördüm. ben böylelerini gördükçe bazen aşık olmayı çok istiyorum:16:. ama işte sen aşkı bulamıyorsun aşk seni buluyor.. aşk güzeldir:61:

Aşk ^^Varlığı bir dert, yokluğu yara ^^ :52:

Tek kelime olmayacak sanırım. Aşk saçmalıktır. Olsa dahi kelebek kadar ömrü vardır. Yalnız platonik olanı ulaşamadığın için uzun ömürlüdür. Süründürür.

Onu ilk gördüğmde o kadar etkilendim ki hala aklımda fakat o benden etkilendi mi bilmiyorum bile olmayacak şekilde farklı ortamda onu gördüm. 1.5 ay geçti hala onu düşünüyorum acaba o beni düşünüyormu. 2. kez gördüğümde ben o kadar dertliydimki ona bakacak cesareti bile kendimde göremedim. 2 kez birbirimize baktık fakat ben tedirginliğmden ne hissettiğini bile anlamadım.Belkide boş sıradan bir bakıştı.Acaba o da beni düşünüyor mu? Aramızda o kadar fark var ki başka dünyaların insanıyız ona yanaşamam. O kadar masum yüzü ve çekiciliği var ki onu tam tanımadan hayatımda olacak insan dedim.Evlilik hayali kurdum ama hayalde kalacak.

Son düzenleme:
Onu ilk gördüğmde o kadar etkilendim ki hala aklımda fakat o benden etkilendi mi bilmiyorum bile olmayacak şekilde farklı ortamda onu gördüm. 1.5 ay geçti hala onu düşünüyorum acaba o beni düşünüyormu. 2. kez gördüğümde ben o kadar dertliydimki ona bakacak cesareti bile kendimde göremedim. 2 kez birbirimize baktık fakat ben tedirginliğmden ne hissettiğini bile anlamadım.Belkide boş sıradan bir bakıştı.Acaba o da beni düşünüyor mu? Aramızda o kadar fark var ki başka dünyaların insanıyız ona yanaşamam. O kadar masum yüzü ve çekiciliği var ki onu tam tanımadan hayatımda olacak insan dedim.Evlilik hayali kurdum ama hayalde kalacak.[/QUOT

:19::19::19: yalnız degilmişmmm bu konudaa demek kiii

Son düzenleme:
Back
X