Tek kesede arada zar olmayıp ikiz gebe olup doğuran varmı?

gulbeseker23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
104
0
46
Elazığ
ARKADAŞLAR:nazar::nazar: BEN 9 HAFTALIK TEK KESEDE İKİZ GEBEYİM.:nazar::nazar:BENİM DURUMUMDA OLAN VARMI?PAYLAŞALIM.DOĞURAN VARMI?ALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLA BEBEKLERİ EŞİMLE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER.AMİNNNNNNNNN

canım ya ben de bugün öğrendim, 6+6 benimkiler de ve bugün doktorum ikiz olduklarını gördü ve kalp atışlarını dinletti :nazar: ancak şuan tek kesedeler belki ileride ayrılırlar dedi. sen en son nisan ayında yazmışsın, umarım sorunsuz, sağlıkla devam ediyordur gebeliğin. ben de seninle aynı durumdayım. hatta bizlerle aynı durumda olanlar burada yazsın, paylaşalım bildiklerimizi. internette bizim durumumuzda olan gebeler hakkında az bilgi var ve ben çok korkuyorum aslında :59: herşeyin hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...ik-monokoryonik-ikiz-gebelik-geciren-var.html

bende daha önce sormuştum bu soruyu :) bu duruma monoamniyotik-monokoryonik ikiz gebelik deniyor..bende 13 haftamdayım cnm...inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..şu güzel günlerin yüzüsuyu hürmetine Rabbim dualarımıza karşılık versin..amin..hayırlı ramazanlar.. :7: :4: :29:

çok teşekkür ederim canım şimdi o topiğe geçiyorum. bu şekilde paylaşalım yaşadıklarımızı, güç ve bilgi verelim birbirimize, ben 2 gündür çok kötü durumdayım çünkü :(

çok teşekkür ederim canım şimdi o topiğe geçiyorum. bu şekilde paylaşalım yaşadıklarımızı, güç ve bilgi verelim birbirimize, ben 2 gündür çok kötü durumdayım çünkü :(

kızlar şimdi bende aynı durumdayım tek kesedeler .sizin durumlarınız nasıl ağustosta yazmıssınız en son ama gercekten bu durumdakkıler azınlıkta belkı yıne gelırsınız

kızlar şimdi bende aynı durumdayım tek kesedeler .sizin durumlarınız nasıl ağustosta yazmıssınız en son ama gercekten bu durumdakkıler azınlıkta belkı yıne gelırsınız

benimkilerde tek kese aralarında zar yok böyle olupta doğum yapanlar varsa bize yardımcı olsun ltf

Back
X