Tek kesede iki bebek

Anadolularca

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
16
1
16
29
Arkadaşlar çok tedirgin ve korkmuş biçimde Lütfen başına gelenler yazsın stresimi azaltamıyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok tedirgin ve korkmuş biçimde yazıyorum. Tek kese içerisinde iki bebek var denildi. Tek embiryo transferi oldum ama benim için şaşırtıcı oldu. Lütfen başına gelenler yazsın stresimi azaltamıyorum
Yaaaa ne güzel stres yapma bence tek yumurta ikizi olur işte. İnşallah güzel olur senin için ve bebeklerin inşallah sağlıklı bir şekilde sağ salim doğar 🙏

Yaaaa ne güzel stres yapma bence tek yumurta ikizi olur işte. İnşallah güzel olur senin için ve bebeklerin inşallah sağlıklı bir şekilde sağ salim doğar 🙏
Sevinemedim bile. Öyle berbat senaryolar var ki ben iyi şeyler duymak istiyorum lütfen.. teşekkür ederim size de

Ayyyyyy ne güzel bir haber 🥹 neden endişelisin canım hiç kendini üzme. Bu çok büyük bir şanstır herkese de nasip olmaz 🤩 iki tane tip olarak tıpatıp aynı bebek olacak çok tatlı 😂😂 artık kurdele falan bağlarsınız karıştırmamak için 😂

Ayyyyyy ne güzel bir haber 🥹 neden endişelisin canım hiç kendini üzme. Bu çok büyük bir şanstır herkese de nasip olmaz 🤩 iki tane tip olarak tıpatıp aynı bebek olacak çok tatlı 😂😂 artık kurdele falan bağlarsınız karıştırmamak için 😂
Tek plasenta vs olursa çok sıkıntı oluyormuş bunlarda beni çok yıprattı böyle olup sağlıcakla kucağına alan var mı

Tek plasenta vs olursa çok sıkıntı oluyormuş bunlarda beni çok yıprattı böyle olup sağlıcakla kucağına alan var mı
Ben aynı durumu yaşadım embriyo bölünmüş tek kese içindeydi, 7+5 kalplerinin durduğunu öğrendim, dr bana o zaman çok şanslın çünkü en tehlikeli gebelik canlı doğma yüzdesi 50% demişti. Özürlüde olabiliyorlar çünkü tek kese içinde bir birilerine zarar veriyorlar kan geçiyor kordon dolanıyor demişti. Zaten normal kadın doğum değil perinatolog takip ediyor riskli gebelik olarak geçiyor demişti. Ama tabi ki herkes aynı olacak diye bir şey yok, tek kese için olmasına rağmen amniyo sıvısını ayıran zar oluyormuş, ama bende o zarda yoktu, belki sizin vardır içinizi ferah tutun, güzel bir perinatoloji uzmanı bulun takip edin, Allah ol derse olur 🫶

Elbette sağlıkla kucağına alan vardır iyi bir doktor bulup düzenli takip edilmen gerekir. Tavsiyem iki farklı doktora sürekli muayene olman. İkiz gebelik riskli gebeliktir ama imkansız değildir.

Arkadaşlar çok tedirgin ve korkmuş biçimde yazıyorum. Tek kese içerisinde iki bebek var denildi. Tek embiryo transferi oldum ama benim için şaşırtıcı oldu. Lütfen başına gelenler yazsın stresimi azaltamıyorum
Pozitif dusun pozitif olsun. Düşük gecmisi olan eltimin bir sonraki hamileligi ikizdi. Şuan 7 yasindalar 1. Sinifa gidiyolar :) ustelik birinin gelişimi geriden geliyodu sanirim kordonunda bir damar eksikti. Erken dogum oldu ama neticede sag salim dogdular.

Çok güzel bı haber 🥰 dünyada ikiz gebelik yaşayan çok kadın var çoğu sağlıkla sonuçlanıyor içini ferah tut

Canımm içinii ferah tutRabbim alnına ne yazdıysa onu yaşarsınn kötü senaryoları kafandan çıkar öyle olsa tek yumurta ikizi hiç olmadı hayatta i şallah sağlıklıca seninle kalsın ikisidde 🤲🏻🥰

Var mı bu şekilde doğum yapan arkadaşlar, hepinize güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Bir de aradaki zarı kaçıncı haftada gördünüz

Tek kese tek plasenta ikiz bebek annesiyim.
Gebeliğin en riskli türü olarak geçiyor. Doktorlar bile biz bu gebeliği sevmeyiz diyor risklerinden dolayı ama bebişlerin bu dünyada nasibi varsa doğacaklar öyle düşünün ve olumsuz ihtimalleri okumayı bırakın. Zaten zor bir süreç hamilelik bile diger gebelerinkine göre zor neden daha stresli hale getiresiniz inşallah sağ salim kavuşursunuz iki bebeğinize de

Tek kese tek plasenta ikiz bebek annesiyim.
Gebeliğin en riskli türü olarak geçiyor. Doktorlar bile biz bu gebeliği sevmeyiz diyor risklerinden dolayı ama bebişlerin bu dünyada nasibi varsa doğacaklar öyle düşünün ve olumsuz ihtimalleri okumayı bırakın. Zaten zor bir süreç hamilelik bile diger gebelerinkine göre zor neden daha stresli hale getiresiniz inşallah sağ salim kavuşursunuz iki bebeğinize de
İnşallah. Siz doğum yaptınız mı

Bugün 8.haftamda banada tek yumurta ikizi şüphesi denildi, tek embriyo konulmuştu doktor ailende ikiz var mı diye sordu hatta o da şaşkrdı. Perinatolojiye yönlendirildim 11.haftada ikili test yapacaklar. Siz kaçıncı hafta öğrendiniz. Doktorum çok inceledim 2.bebeği göremiyorum ama güç kaynağı var ikiz olabilir dedi bende korkuyorum 😓

Bugün 8.haftamda banada tek yumurta ikizi şüphesi denildi, tek embriyo konulmuştu doktor ailende ikiz var mı diye sordu hatta o da şaşkrdı. Perinatolojiye yönlendirildim 11.haftada ikili test yapacaklar. Siz kaçıncı hafta öğrendiniz. Doktorum çok inceledim 2.bebeği göremiyorum ama güç kaynağı var ikiz olabilir dedi bende korkuyorum 😓
Ben 6. Haftada öğrendim kalp atışı dinlemeye gidince bir hareketlilik daha var dedi tek kesede iki bebek oluşmuş şaştık kaldık riskli vs dediler hatta bir diğer dr istemeyiz böyle gibi birşeyler dedi sevinemedim bile.

Ben 6. Haftada öğrendim kalp atışı dinlemeye gidince bir hareketlilik daha var dedi tek kesede iki bebek oluşmuş şaştık kaldık riskli vs dediler hatta bir diğer dr istemeyiz böyle gibi birşeyler dedi sevinemedim bile.
Hayırlısı olsun inşallah canım doktorunu değiştir ❤️ pozitif ilerleyecek birileri ile ol.. doktor uğraşmak risk almak istemiyor bir Perinatoloji doktoru ile devam et ❤️

Back
X