merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış olduysa kusura bakmayın kullandığım tek kişilik elyaf yorganım var, çamaşır makinem 5kg, daha önce 5kglık makinede tek kişilik elyaf yorgan yıkayan oldu mu? yıkanır mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış olduysa kusura bakmayın kullandığım tek kişilik elyaf yorganım var, çamaşır makinem 5kg, daha önce 5kglık makinede tek kişilik elyaf yorgan yıkayan oldu mu? yıkanır mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
Yorgan yiksmak için beş kilo düşük kalır yikayamaz diye düşünüyorum makina bozulur felan,benim makina 9kilo tek kişilik yıkama özelliği var buna rağmen satan yer yıkamayın çabuk bozulur ömrü kısa olur dedi dedi zaten elyaf yorganim yok benimde.
5 kilo alan makina da yıkarsan makinayı bozarsın bir de arçelik markaysa yandın çünkü makinanın içi plastikten eskiden demirden, tambur arızalanırsa, düzelme imkanı olmuyor o makinayı ozaman çöpe at
Makineye sığıyor teknede rahatca duruyorsa yikanir. Ancak devirini düşük tutun. 600 devirde falan yikansin. Ya da yünlü diye ayrica bir bolum varsa ona ayarlayın. Yoksa bozulur kalir yorgan. Ben bir kere cift kisilik attim makineden yanik kokulari geldi. Simdi ne zaman doldurup yikasam ayni koku oluyor. O yuZden biraz bos bırakıyorum.