• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Kişilik Oda

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Merhabalar. Sorunlu üyeniz yine bir derdi için yardım istiyor. :)
Yurt için kayıt döneminde tek kişilik ve dört kişilik odalar kalmıştı. Bende tek kişilik olanı tercih ettim daha rahat ederim diye. Ama şimdilerde de bi kaygı başladı bende . Nasıl arkadaş edinecem ben.Oda arkadaşları ile samimi olursa herkes ben tek mi kalacam.Öyle hemen ortama adapte de olamam.İnsanları tanımam gerekir biraz.Sırf bu yüzden soğuk gözüktüğümde olur.Ama gerçekten öyle birisi değilim.Ne olur bana bi öneride bulunun.Ben arkadaşsız kalmak istemiyorum . :(

korkma canım bende tek kişilik odadayım ama bir sürü arkadaşm oldu yurda gelgiigimde.illa karşılaşıyorsun ymekte koridorda falan,sonra muhabbet başlıyor zaten korkma tatlım :)

yahu sen en azından yurtta kalıyorsun. ben yaşadığım şehirde okuduğum için yurt gibi bir şansım da yok. oysa çok istiyorum yurt ortamında yaşamayı. :(

korkma canım bende tek kişilik odadayım ama bir sürü arkadaşm oldu yurda gelgiigimde.illa karşılaşıyorsun ymekte koridorda falan,sonra muhabbet başlıyor zaten korkma tatlım :)

Odalardan birini tıklatıp merhaba deyip kendimi tanıtmak nasıl olur sence.Yenmem lazım bu durumu.Yoksa bütün yıl bu odaya tıkılıp kalacam :(

Şimdiden kafamda seneye mi girsem eve mi dönsem alışamazsam diye kuruyorum. Ne olur bana bir yol gösterin. :'(

ah ah. evet aile yanında okumak çok büyük rahatlık. ki ben annemden zor ayrılan biriyim ama insan yurt ortamını da yaşamak görmek istiyo. bulunmak istiyo. benim yerime de yaşayın kızlar :)

Merhabalar. Sorunlu üyeniz yine bir derdi için yardım istiyor. :)
Yurt için kayıt döneminde tek kişilik ve dört kişilik odalar kalmıştı. Bende tek kişilik olanı tercih ettim daha rahat ederim diye. Ama şimdilerde de bi kaygı başladı bende . Nasıl arkadaş edinecem ben.Oda arkadaşları ile samimi olursa herkes ben tek mi kalacam.Öyle hemen ortama adapte de olamam.İnsanları tanımam gerekir biraz.Sırf bu yüzden soğuk gözüktüğümde olur.Ama gerçekten öyle birisi değilim.Ne olur bana bi öneride bulunun.Ben arkadaşsız kalmak istemiyorum . :(

ilk günlerde olmasa bile herkes ortama adapte olduktan sonra yani en fazla bir hafta sonra herkes birbirine alışır ve arkadaşsız kalmazsın hiç üzülme zaten illa ki oda arkadaşları samimi olacak diye bir durum da yok başka odalardan da samimi olduğu arkadaşları mutlaka olacaktır ama insanları önce gözlemle, tanımaya çalış sonradan samimi olacağın kişiler belli olur zaten, canını hiç sıkma ve benden sana bir tavsiye herkesi kendin gibi görüp içini dökme, çünkü herkes senin gibi iyi niyetli olmayabilir. :16:

ilk günlerde olmasa bile herkes ortama adapte olduktan sonra yani en fazla bir hafta sonra herkes birbirine alışır ve arkadaşsız kalmazsın hiç üzülme zaten illa ki oda arkadaşları samimi olacak diye bir durum da yok başka odalardan da samimi olduğu arkadaşları mutlaka olacaktır ama insanları önce gözlemle, tanımaya çalış sonradan samimi olacağın kişiler belli olur zaten, canını hiç sıkma ve benden sana bir tavsiye herkesi kendin gibi görüp içini dökme, çünkü herkes senin gibi iyi niyetli olmayabilir. :16:

Merhaba canım.Okulum pazartesi açılıyor ama bazı sebeplerden ötürü erken gelmek zorunda kaldım.İki gün oldu geleli.Asansörde gördüklerim haric kimseyle tanışmadım.Ama koridor cıvıl cıvıl.Gülüşmeler kapı çalmalar...Bense tekim.Demin oturdum ağladım biliyor musun.Ne yapacağım ben :'(

Son düzenleme:
Merhaba canım.Okulum pazartesi açılıyor ama bazı sebeplerden ötürü salı gelmek zorunda kaldım.İki gün oldu geleli.Asansörde gördüklerim haric kimseyle tanışmadım.Ama koridor cıvıl cıvıl.Gülüşmeler kapı çalmalar...Bense tekim.Demin oturdum ağladım biliyor musun.Ne yapacağım ben :'(

belki onların yurtta 2. ya da 3. seneleridir, onların da ilk senelerinde senden farkları yoktu, onlar da senin gibi düşünceler içindeydiler emin ol çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ama sen böyle düşünüp canını hiç sıkma biliyorum kolay değil aileni, evini, arkadaşlarını bırakıp yeni bir şehirde hiç bilmediğin bir yerde, tanımadığın insanlara ve ortama adapte olmaya çalışırken yeniden bir hayat kuruyosun ama inan bunları yapabilmek büyük başarı bir de bu yönden bak çünkü kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğreniyorsun, çeşit çeşit insan tanıyorsun ve ona göre davranışların bile değişiyor tabir-i caizse hayatla mücadeleyi öğreniyoruz.

belki onların yurtta 2. ya da 3. seneleridir, onların da ilk senelerinde senden farkları yoktu, onlar da senin gibi düşünceler içindeydiler emin ol çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ama sen böyle düşünüp canını hiç sıkma biliyorum kolay değil aileni, evini, arkadaşlarını bırakıp yeni bir şehirde hiç bilmediğin bir yerde, tanımadığın insanlara ve ortama adapte olmaya çalışırken yeniden bir hayat kuruyosun ama inan bunları yapabilmek büyük başarı bir de bu yönden bak çünkü kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğreniyorsun, çeşit çeşit insan tanıyorsun ve ona göre davranışların bile değişiyor tabir-i caizse hayatla mücadeleyi öğreniyoruz.

Ailemin yanında ne kadar rahatmışım oysa.Büyüyorum artık :)

4 kişilik odalar çok eğlenceli oluyor tabi anlaşabilirsen kişilerle, değiştirme imkanın olursa değiştir.

Kocaeli mimarlık :)

Yaşadığım şehir.. :) Umarım seversin burayı :) Ben de kazandım bu sene benim yurdum 8 kişilik daire tipi 4+4 ! Ben de orda napcam diye düşünmekteyim. banyo sırası vs olur mu diye.. :D Canım zaten yemekhanede kantinde vs bi yerde mutlaka arkadaşların olur, tanışıp kaynaşırsın merak etme , çok dert etme, ne güzel tek kişilik oda miss.. Rahatını çıkar bence..

Back
X