• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Kişilik Oda

Yaşadığım şehir.. :) Umarım seversin burayı :) Ben de kazandım bu sene benim yurdum 8 kişilik daire tipi 4+4 ! Ben de orda napcam diye düşünmekteyim. banyo sırası vs olur mu diye.. :D Canım zaten yemekhanede kantinde vs bi yerde mutlaka arkadaşların olur, tanışıp kaynaşırsın merak etme , çok dert etme, ne güzel tek kişilik oda miss.. Rahatını çıkar bence..

Sağol tatlım sana da kolay gelsin :)

Sakın odandan ayrılma. Arkadaş bulursun ama o tek kişilik odayı zor bulursun:)

Farklı kültürlerden alışkanlıklardan gelen insanlarla aynı odayı paylaşmak işkenceye dönüşüyor bir süre sonra.

Oyuzden odanın kıymetini bil:) ortak kullanılan salon yemekhane fln varsa oralarda takıl. Tanışırsın mutlaka.

Başarılar dilerim:)

İlk sene tek, 2. sene 2 kişi (o zaman memnun ve mutluydum arkadaşım ruh ikizim gibiydi) 3. sene yer bulamamaktan 6 kişilik oda da kalmış biri olaraktan sakın odandan çıkma hepsini görmüş bulunuyorum. Şöyle düşün, 2-4 kişi kalsan da anlaşamayabilirsin. 2 kişilik oda da kalan ve oda arkadaşıyla anlaşamayıp annesine ağlayarak koridor da anlatanlara çok şahit oldum. :)

4 kişilik bir yurtta kalıyorum.Sakın odandan çıkma :34: Yerinde olmayı çok isterdim.Ne dertleri bitiyor ne gürültüleri.
Hele sınav dönemi dediklerimi daha rahat anlayacaksın.Başarılar :72:

Sakın odandan ayrılma. Arkadaş bulursun ama o tek kişilik odayı zor bulursun:)

Farklı kültürlerden alışkanlıklardan gelen insanlarla aynı odayı paylaşmak işkenceye dönüşüyor bir süre sonra.

Oyuzden odanın kıymetini bil:) ortak kullanılan salon yemekhane fln varsa oralarda takıl. Tanışırsın mutlaka.

Başarılar dilerim:)

Karşımdaki odaya gidip kapılarını çaldım.Üç kişilermiş çok mutlu olduk dediler.İlk adımı attım bakalım gerisi gelir inşallah :)

Son düzenleme:
İlk sene tek, 2. sene 2 kişi (o zaman memnun ve mutluydum arkadaşım ruh ikizim gibiydi) 3. sene yer bulamamaktan 6 kişilik oda da kalmış biri olaraktan sakın odandan çıkma hepsini görmüş bulunuyorum. Şöyle düşün, 2-4 kişi kalsan da anlaşamayabilirsin. 2 kişilik oda da kalan ve oda arkadaşıyla anlaşamayıp annesine ağlayarak koridor da anlatanlara çok şahit oldum. :)

Söylediklerini not ettim aklıma sağol :)

4 kişilik bir yurtta kalıyorum.Sakın odandan çıkma :34: Yerinde olmayı çok isterdim.Ne dertleri bitiyor ne gürültüleri.
Hele sınav dönemi dediklerimi daha rahat anlayacaksın.Başarılar :72:

Ders yüzünden tercih ettim biraz da canım.Sabahlamam gereken günler olacak .Odadakilerle sorun yaşamak istemedim.Sağol :)

Ben de tek kişilik oda da kalcam bu sene ben de sen gibi düşünüyodum ama elbet tanışılıyo yurt müdürüne ya da yurtla kim ilgileniyosa artık söyle o tanıştırır zaten sonra gerisi gelir canım :34:

Ben de tek kişilik oda da kalcam bu sene ben de sen gibi düşünüyodum ama elbet tanışılıyo yurt müdürüne ya da yurtla kim ilgileniyosa artık söyle o tanıştırır zaten sonra gerisi gelir canım :34:

Halloldu canım çok şükür mutluyum.Sana da kolaylıklar dilerim.Hayırlı olsun :)

Back
X