Tek kurtuluş bu benim için

Yanı kızlar..
Kız takıntılı zaten bir de hamilesin demissiniz.
G gizmoo567 bacım. Değilsin. Bak 4 aylık hamile kuzenim var. Karnı bildiğin kocaman oldu. Eğer hamile olsaydın illa ki siserdi o karın. Adet olmazdın. Üstüne gorme olayı öyle 3 kere tekrarlamaz. O içtiğini ilaç zaten hamile olmuş olsan bile o çocuğu yaşatmaz. DEĞİLSİN !

fazlasıyla takıntı yapmışsın cnm yok öyle brşey merak etme

Üzüldüm durumunuza.Hadi insan korkar,test yapar rahatlar ama sizin durumunuz ciddi görünüyor.İlaç kullanmaya devam etmelisiniz bence çünkü kendi kendinize yenme evresini aşmışsınız gibi.

Ben seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Bende de bazen oluyor. Ama hamile olmadığına inanman için en iyi kanıt 3 ay değil mi? Hamile olsaydın karnın belirginleşirdi dicem ama şimdi de karnına takılacaksın "şişti mi evet şişmiş" diye... Kendimden biliyorum çünkü. Neyse sen en iyisi son bir kez farklı doktora git. Ultrason'a sen de bak gözlerinle gör. Öyle rahatlarsın bence...

ay gizmo ne çektin şu takıntından cocugu olmayan kadın senın kadar bu konuda konussa cocugu olurdu hee verılen onerılerden sen hala kendınıınandıramıyoprsun merak etme eger hamıle olsaydın coktan sabah bulantıların başlamıs olurdu halsızlık ve uyku halı baslamıs olurdu kanıtla kendınede annenede bızde rahatlayaım sende :)

Hamile değilsin de obsesif olduğun kesin.
Annenle bu planı uygula belki gerçekten kurtulursun bu takıntından.
Bunu bir atlat bir daha hiç bir şeyi takmayacaksın inşallah.

Önceden de bir sürü teste, ultrasona girmişsin
Bir kez daha gitmen bir şeyi değiştirmeyecek.

Sadece kompulsiyonunu tatmin etmiş olacaksın.
İkinci bir kompulsiyon isteği gelene kadar

Sonra yine doktor yolu

Gizmo valla senin icin endise ediyorum artik be canim
Annen rahatsizligini biliyor mu? Konularini takip ediyorum ama o kismi kacirmisim

Bence kesin kes hamilesin.Bir ay sonra kız mı erkek mi belli olur.Sen isim düşünekoy

Back
X