Tek kurtuluş bu benim için

Canım bak o hissettiğin şey psikolojik. Karnındaki ses bağırsaklarından geçen su sesi, midendeki yemeklerin hazmediliyor olması, kalın bağırsağında dolaşan gaz, sol üst kısmındaki kalbin atışındaki kıpırdama, damarlarındaki kanın ponpalanması.. Bunlar neden aklına gelmiyor da seni kahredecek şey olan hamilelik geliyor. Kaldı ki düzenli adetlerini olmuşsun, testlerde bir şey çıkmamış. Hem sende diyorsun takıntı hastalığım var tedavi görüyorum..

Sürekli olumsuz düşündüren zihnin seni o yöne, hamilelik korkusuna yöneltiyor. Testlere ve bize inanmıyorsun diyelim 6 ayı kalmış normal şartlarda bir çocuğun doğmasına senin şuan ki durumuna göre. Ee sen 6 ay hayatı kendine zindan mı edeceksin hiç yoktan. HAMİLE DEĞİLSİN!!!!
canım ya Sağol. annemle gidersem inanicam sadece. bunu yapabilecek cesaretim olur inşallah

Bendede iki tane var hamile kalma korkusu bendede var bu yüzden ama test ultrason imkansız neden iciniz rahat etmiyor daha ne gerekiyor önce beyninizi ikna edin biliyorum bu psikolojiyi zor gerçekten ama boylede yaşanmıyor
evet hem de çok zor. Bazı sabahlar öyle bir panikle uyanıyorum ki nefes almakta güçlük çekiyorum hemen karnimi kontrol ediyorum. Gün içinde bişey yesem şimdi Karnım çıkacak yine korkusuyla olmeyecek kadar yemek yiyorum. Of

Tatlım 4 aylık hamileyim. Karnım ama sadece karnım kocaman oldu. Göğüslerim biberona döndü, büyüdüler, dolgunlaştılar ve sivrildiler. Genellikle her akşam kasık ağrıları yaşıyorum bu dönemlerde bebek büyüdüğü için. Bunların hiçbiri yok sende değil mi?

Eminim arkadaşın iyiliğini düşünerek sana dr tavsiye etti ama keşke eski drunu ve ilaçlarını bırakmasaydın. Zorlu bir yoldasın. Allah kolaylık versin. Sabırlı olman lazım. Drun ve ilaçlarını düzenli takip etmen lazım. Sana her söyleneni dinlememen ve düzenli tedavina devam etmen lazım.

canım ya Sağol. annemle gidersem inanicam sadece. bunu yapabilecek cesaretim olur inşallah

Sen değil annenle gitsen inanmayı, karnını açıp gösterseler yine de inanmayacaksın. Şuan ki sözlerin beni benden etti. O kadar bırakmışsın ki kendini. Yanımda olsan iyi bir dayağımı yerdin. Anneni durduk yere telaşlandıracaksın, üzeceksin, yoracaksın. Sen zihnindeki o düşünceyi yok edip takmayacağın yerde hala o inanmadığın testlere, ultrasona bel bağlıyorsun. Zaten kan testleri yapmadın mı?

Sen tedavine yoğunlaş.

Tatlım 4 aylık hamileyim. Karnım ama sadece karnım kocaman oldu. Göğüslerim biberona döndü, büyüdüler, dolgunlaştılar ve sivrildiler. Genellikle her akşam kasık ağrıları yaşıyorum bu dönemlerde bebek büyüdüğü için. Bunların hiçbiri yok sende değil mi?

Eminim arkadaşın iyiliğini düşünerek sana dr tavsiye etti ama keşke eski drunu ve ilaçlarını bırakmasaydın. Zorlu bir yoldasın. Allah kolaylık versin. Sabırlı olman lazım. Drun ve ilaçlarını düzenli takip etmen lazım. Sana her söyleneni dinlememen ve düzenli tedavina devam etmen lazım.
beni korkutan da hangi belirtiyi duysam o oluyor bende de. teşekkür ederim yazdığınız için devam edicem inşallah

Korkmama gerek yok dimi.. Bir arkadaşım yeni bir doktor önerdi fakat sınavlardan sonra gitmeyi planlıyorum inşallah
degilsiniz hamile falan...emin olun... yarin belki de kiyamet kopar hicbir seyden emin olamayiz ama siz hamile degilsiniz..sadece cok cok iyi bir ilac tedavisi gormeniz gerek. ilac kullaniyor musunuz

degilsiniz hamile falan...emin olun... yarin belki de kiyamet kopar hicbir seyden emin olamayiz ama siz hamile degilsiniz..sadece cok cok iyi bir ilac tedavisi gormeniz gerek. ilac kullaniyor musunuz
ilaçları bıraktım. doktor azaltalim dedi ama ben bıraktım bi daha da gitmedim

Ne demek bu ya . Şakamı . Sanırım 6 ay daha beklemen lazım . 3 ay dolmuş. Doğurmadığını görürsen ozaman inanırsın anca

ilaçları bıraktım. doktor azaltalim dedi ama ben bıraktım bi daha da gitmedim
cok yanlis yapmissiniz...cunku siz paranoid sizofren olma yolunda ilerliyorsunuz...psikoloji ve paranoya hakkinda da az cok bilgisi olan biriyim hem univ hem de daha sonrasinda edindigim bilgilerle soyluyorum. doktora gitmeniz gerek devlet hastanelerinde de psikiyatri bolumleri var... bu durumunuz burda sifa bulacaginiz turde bir durum degil.

ilk adetimi normal oldum diğer 2 adeti bir kaç gün gecikti hemen doktora gidip tarlusal kullanip adet oldum.
tarlusal kullandıysan hamileysen bile o çoktan düşmüştür. hamilelik öyle bir anda pat siye olmuyor canım. adetinin gecikmesinin nedeni bu takıntıların...

ayrica yarin gidip 100 doktorun mayenesinden gecip hepsinden "hamile degilsin " yaniti alsaniz yine de aceba mi? dersiniz. hadi demediniz diyelim bu hamilelik takintisi yarin bigun aceba arkadasim ayse bana yalan mi soyledi aceba esime mi asklir aceba beni isten attirmaya mi calisiyor aceba aceba aceba diye ilerler. paranoya ilac tedavisi olmadan ben atlatirim diyerek gecen bir hastalik olsa kimse gidip 6 sene okuyup uzerine 4 sene de uzmanlik okuyup 10 senesini okula verip psikiyatr sifatini almazdi. herkes kendi kendine yensin derdi. kotu bisey degil doktora gitmek. lutfen annenizi de uzmeyin guzel guzel doktorunuza gidin hatta bir kac farkli doktora gidin ( devlet hastanelerinde ) arastirip en iyi ilacla daha beter bir ruh haline girmeden iyilesin...

Back
X