Tek kurtuluş bu benim için

Kesınlıkle bır psıkolaga gıt kendını bu kadar yıpratman normal degıl sanada yazık hasta olursun bu kadar kafana takar yıpratırsan srnın ıcın ıyı olmaz 3 ay oldu dıyosun doktora gıtmıssın daha nasıl bır kanıt lazım ???

Önceki konularına da az çok hakimim, biliyorum. O yüzden artık bende abartıyosun, imkansız diyerek aynı mesajları tekrarlamayacağım çünkü işlemiyor. Adı üzerinde bu bir takıntı hastalığı, annenizle gitseniz doktora yine takıntı yaparsın bu durumu, yine hamile miyim acaba diye zindan edersin hayatı kendine. Bence bu çözüm yolu falan değil, tek çözüm yolu kendini rahat bırakmak artık, gerçekten.

ilk adetimi normal oldum diğer 2 adeti bir kaç gün gecikti hemen doktora gidip tarlusal kullanip adet oldum.
Yakınlaşmanın üstüne adam gibi adet olduysan sorun yok hamile değilsin! Halk arasında üstüne görme denilen şey aslında adet değildir. Bir de bu kadar takıntılıysan her yoldan korun için rahat etsin yani mesela hem hap kullan hem prezervatif vs...

Takıntı çok fena birşey gerçekten kendi kendini rahatlatarak tedavi et, ve doktoruna git.
Bunun erkek versiyonu da oluyor; aman düşmanım karşılaşmasın! Adet olsan, test yapıp burnuna soksan "ya hamileysen, doktora gidelim" diyip duran adamlar duydum çok korkunç!

İlk sana kizdim ' yinemi aynı konu,hala nasıl hamile olmadığına ikna olmamış ' diye.
Yapılan yorumlara verdiğin cvplara o kadar uzuldumki...
Verdiğin cevaplarda psokolojik boyutta rahatsisliginiz ileri safhada..
Ve aniden içip biranda bırakılmaması gereken anti deprasan ilacını birakmissiniz.
Bu çok yanlış.
Bu gibi rahatsızlıklarda iyileşme suresinin en az 6 ve 9 ay arası diyo doktorlar.
Özele gideceğim diye beklemeyin.
Devlet hastanelerinde çok guzel psokoloktan ve pskiyatirler var.
Lütfen tedavi ol ve bırakma.
Ve HAMİLE DEGİLSİN buna inan.
Ve unutma kişinin en iyi doktoru yine kentidir.
Yanı iyileşeceğine ve böyle bi hamilelik olmadığına kendin inanacaksin başta.

Canım yaaa :KK19:
Al anneni beraber gidin için rahat etsin sende derin bi ohhhhhhhh çek
Bi daha seni bu duruma düşürecek şeyler yapma
Zamanla iyi olcaksın düzeliceksin merak etme
Korkunu yeniceksin
3kez arka arkaya adet olan hamile olamaz
Döllenme gerçekleşmeyince rahim içindeki adet kesesi kanama ile dışarı atılır
için dışın tertemiz
En Büyük KKGüven bize

Ben şeyi anlamadım şimdi. Eski konusuna şöyle bi üstün körü baktımda ilişki denilemeyecek bir şey yaşadım demiş. Şimdi ortada ilişki yoksa ve erkek arkadaşınız bu psikolojik durumunuzdan haberdarsa sizi öpmekten dahi korkar hale gelmiştir sanıyorum. Ne desem bilemedim ama bir hamilelik yaşamış biri olarak zaten o kadar kolay hamile kalınmıyor. Bence size sizden başka kimse yardım edemez. Ruhunuzu biraz rahat bırakın

evli değilim. erkek arkadaşımla bir yakınlaşma oldu 3 ay önce. Ama tüm testlere rağmen korkuyu uzerimden atamadim.

takıntı hastalığını arkadasinla yakınlaşmadan tuttursaydin şimdi bunları yasamazdin ama hamile değilsin zaten olsaydı karnın bayaa buyurdu şimdiye he illede takacaksan keyfin bilir sabaha kadar kendini ye

takıntı hastalığını arkadasinla yakınlaşmadan tuttursaydin şimdi bunları yasamazdin ama hamile değilsin zaten olsaydı karnın bayaa buyurdu şimdiye he illede takacaksan keyfin bilir sabaha kadar kendini ye

Hiç. Yaşarken ya hamile kalırsam korkusu takıntısı yok. Yaşadıktan sonra obsesifim de diye dolanıyo. Bende peri kızıyım yani artık.

Hiç. Yaşarken ya hamile kalırsam korkusu takıntısı yok. Yaşadıktan sonra obsesifim de diye dolanıyo. Bende peri kızıyım yani artık.

Aynen yani yapiyosun madem korun bilmiyon niye bilmedigin şeylerin içine giriyosun hamileyse de dogurcak artık aldırma zamanı gecmis:KK47:

Yahu ıkı ayrı tanı koymuşşun. Bak ben burdan soyluyorum onca konuna ıstınaden basta obsesıf hastası degılsın canım bu konudakı hassasıyetının onunla alakası yok . Hamilede degılsın dr olmadıgını soyledı hala ne ultrasonu :) ne dr :)

bayagidir yazmiyordun sonunda ikna oldun duzeldin sandim.Yine mi ya?Bin kisi soyluyor,testler hep negatif,annenle gidince mi duzeleceksin?Niye annen?Acilen bir psikiyatriste gorunmeniz lazim.Durumunuz daha beter olmadan gidin lutfen.

kanda çıkmıyor ultrasonda çıkmıyor adet oluyorsun ama sen hala inanmıyorsun..
en başta oluşmayan bebek dur ya üç ay geçmiş ben artık çıkayım mı diyecek..
Allah aşkına şu son zamanlarda duyduğum en büyük saçmalık...
o kadar şeye rağmen inanmadıysan annenle gidince kesin annem görmemiştir dersin..
tek çıkış yolun bekle 9 ay sonra doğmazsa inanırsın..
ama 9 ay sonra oluşur mu bebek diye sormandan da korkuyorum..

ay hala mı yahu?
jinekologluk değilsiniz acil derecede tedaviye ihtiyacı olan psikiyatrik bir vakasınız.
konu sahibesi lütfen yeter artık.
en son halledilmişti bu konu. tamam eminim hamile değilim demiştiniz.
ne oldu yine?

Back
X