tek mi çift embriomu tavsiye edersiniz?çok kararsızım

Aykaracim sana da cift embriyo transfer ettirmeni tavsiye ederim ...

Benim 3 adet iyi kalitedeki embriyocuklarim malesef tutunmayi basaramadi ...

Sansini biraz arttirmis olacagini düsünüyorum cift transferle .

Aykaracim sana da cift embriyo transfer ettirmeni tavsiye ederim ...

Benim 3 adet iyi kalitedeki embriyocuklarim malesef tutunmayi basaramadi ...

Sansini biraz arttirmis olacagini düsünüyorum cift transferle .

cnm bugun cok sancım var adet sancısı gıbı bellım kopuyor valla ay ne bılım çarsamba bellı olur cnm bakacagız suanda ne desem boşş amaher an adet olucakmışım gıbı allah hayırlsıyse neyse o olsun sen ne yaptın ne zaman başlıyorsun tedavıye

arkadaşlar.ocakta tedavim başlıyor.tek transfermi çift transfermi yapılması konusunda kararsızım.ikiz olması beni biraz korkutuyor.ikiz sahibi anneler varsa zorluklarını paylaşabilirmi.hamilelik sırasında ve sonrasında herhangi bir problem yaşadınız mı?karar vermemde sizin çok faydanız olacak.acil cevaplarınızı bekliyorum.ilk tüp denemem olacak ve çok tecrübesizim.ikiz çocuklarda sağlık problemi oluyormu?lütfen cevap yazın.yardımınıza ihtiyacım var.

beni yanlış anlama ama bu işin tutacak diye garantisi yok ki! bunları düşünmek için biraz erken değilmi?bence embrio kaliten ve sayın belli olsun sonra değerlendir. örneğin 6. güne kadar erişebilen embriyon çıkarsa zaten 1 veya 2 transfer olur. diğerlerinde genelde 3 veya 2 transfer ediyolar. benim hep 3 transfer oldu ama maalesef sonuç negatif.
Sevgilerimle.

cnm bugun cok sancım var adet sancısı gıbı bellım kopuyor valla ay ne bılım çarsamba bellı olur cnm bakacagız suanda ne desem boşş amaher an adet olucakmışım gıbı allah hayırlsıyse neyse o olsun sen ne yaptın ne zaman başlıyorsun tedavıye

Ilayda benim hic bir batma , sanci vs. agrilarim olmamisti ..

Bu nedenle negatif sonuc aldim ..

Canim agrilardan yana korkma benim doktorum " Agri olmasi icerde calisma var ! " anlamina geliyor demisti ...

Umudunu sakin kaybetmee ...

Insallah bizlere güzel haberlerle geleceksin ...

Valla cok ihtiyacim varr ... Iyi birseyler duymaya ...

Carsambayi dört gözle bekliyom .. a.s.

beni yanlış anlama ama bu işin tutacak diye garantisi yok ki! bunları düşünmek için biraz erken değilmi?bence embrio kaliten ve sayın belli olsun sonra değerlendir. örneğin 6. güne kadar erişebilen embriyon çıkarsa zaten 1 veya 2 transfer olur. diğerlerinde genelde 3 veya 2 transfer ediyolar. benim hep 3 transfer oldu ama maalesef sonuç negatif.
Sevgilerimle.

durucum tabiki haklısın canım.ben tutacak demiyorum.Allah bilir.sadece bilgi edinmek istiyorum. o gün gelip çattığında o an düşünüp yanlış karar vermemek için soruyorum sizlere.sonuçta hiçbirşeyin garantisi yok.her ihtimali göz önünde bulundurarak değerlendirme yapmaya çalışıyorum.cevabın için teşekkür ederim.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

günler yaklaştıkça içimde değişik ve garip bir heyecan oluşmaya başladı.tarifi çok zor.sanki bir akıntıya kapıldım gidiyorum.bazen durup nereden nereye geldim diyorum kendi kendime.ilk evlendiğimde bundan 3 yıl önce,korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağımı sanıyordum.gerçi sadece bir ay korunduk.ama 3 yıldır her ay hüsran oldu.tabiki bundada vardır bir hayır.böyle durumlarda nedense akıl başka yürek başka söylüyor.akıl bundada vardır bir hayır derken,yürek,neden olmuyor,herkesler ilk denemede başarırken neden bir problem olmamasına rağmen bunca aydır hep hüsran diyor.anlatmama gerek yok tabi.herkes aynı duygularda burada.sizleri okurken kendimi okuyorum sanki.gerçekten çok zor ve çok yıpratıcı bu yaşadıklarımız.Allah hepimize sabırlar versin,en kısa ve en hayırlı zamanda hakkımızda hayırlısını nasip etsin,bizi daha fazla üzmeden ve yıpratmadan.bana yardım edermisiniz bu süreçte.sizlerin desteğine ihtiyacım var.

Back
X