Tek öğün beslenerek kilo vermeyi deniyorum

if yapan cok tabii ama bana biraz mantıksız geliyor ailenizde diabetli yoksa insulin direnciniz yoksa yapılabilir istersenız baslanfıc kılosu hedef gibi seyler de yazın.

Tek öğün beslenerek kilo vermek istiyorum. 1 ay boyu deneyip yazacağım buraya.
merhabalar ben bir ara günde tek öğün beslendim zor oldu ama yaptım öğün dışında hep çay su içtim ağzıma lokma sürmedim çokta güzel zayıfladım ona birşey diyemem ama yavaş yavaş ara öğün ve 2 öğüne çıktıgım anda kilo almaya başladım. Bunu bir diyetisyenle görüştüğüm zaman ise bana ölene kadar tek öğün besleniceksen yap ama onun dışında önermem demişti.. vee çook zor

insulin dire cim var, diyet olsun diye degil ama yillardir gunde tek ya da maksimum 2 ogunle beslenirim. diyetisyene gittim bana 6 ogun verdi, butun gun hasta gibi dolandim durdum ortalikta, sekerim dustu tansiyonum cikti bisiler oldu. sonra diyetisyeni biraktim ve if diyetine uygun beslenmeye karar verdim, inanilmaz rahatladim guzel de kilo vermeye basladim.

Benim baya bi kilo verme süreci oldu . Ancak şu aralar hem durdu hemde yemek yemem çok sıklaşmaya başladı kalori az aksamda. Ondan dolayı biraz hem nefsime hakim olayım midem küçülsün. Hemde bi kaç kilo vereyim diye başlıyorum. Siz kaç kilo verdiniz?

if yapan cok tabii ama bana biraz mantıksız geliyor ailenizde diabetli yoksa insulin direnciniz yoksa yapılabilir istersenız baslanfıc kılosu hedef gibi seyler de yazın.
Benim şu ara çok iştahım arttı birazda yağlandım. Hem arınmak için hem vücudum dinlensin diye. Kilom şu an 54 boy 158 bi 6 kilo vermek istiyorum.Bakalım.

Back
X