Tek öğün diyetiyle zayıf günlere :)

Miyora

ilovebackhand
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
376
57
43
Ankara
Merhaba, yine ben:17:

Yeni bir diyet günlüğü açmaya karar verdim. Diğer günlüğüme baktım da bir yazmışım, bir yazmamışım, bir sürü kaçamaklar yapmışım yine kendime zarar veren ben olmuşum. Sağ olsun orada birkaç arkadaş destek verdi bana ama ben yine gidip yemekleri seçmişim. Verdiğim o 3 kilonun 2 sini geri almışım. :50:
Bu yüzden geçmişe bir perde çekip bugünüme bakıyorum artık. Diyet başarı hikayelerinde bir arkadaşımız tek öğün diyetiyle zayıflamış onu rol model alacağım kendime. Buraya her gün ne yediğimi yazıp, takip edeceğim kendimi. Önceden belirtmiştim, nisanda gideceğim bir düğün var. 24 üne kadar verebildiğim kadar verip güzel bir elbise giyeceğim. :16: Desteklerinizi esirgemeyin benden.:16:

22.01.2014

3 yumurta
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
kupa çay

22.01.2014 = Kilo: 126.0
29.01.2014 = Kilo: 124.5

Son düzenleme:
mrb miyora sana kolayliklar diliyorum ben de sali baslayacagim insallah 15 kilo vermek istiyorum sen ne kadar vermeyi dusunuyorsun

mrb miyora sana kolayliklar diliyorum ben de sali baslayacagim insallah 15 kilo vermek istiyorum sen ne kadar vermeyi dusunuyorsun

Teşekkür ederim.:16: Benim vermem gereken neredeyse 50 kilo var gerisine sonra bakacağım artık. :)

ben gecen sene akcaagac suruplu limonata diyeti yapmistim master cleanse olarak geciyor abdde meshur bir detoks 10 gun yaptim 5 6 kilo vermistim daha fazla gun daha cok kilo ama yeni baslarken 3 gun ya da 1 hafta bir kac ay sonar 15 20 gun olabilir hem toksinleri atan bir diyet neyse simdi yatmaliyim burda saat 2 oldu bu arada newyorkta yasiyorum bugun de cok kar yagdi neyse bana iyi geceler turkiyeme de slmlar:16::16::16:

ben gecen sene akcaagac suruplu limonata diyeti yapmistim master cleanse olarak geciyor abdde meshur bir detoks 10 gun yaptim 5 6 kilo vermistim daha fazla gun daha cok kilo ama yeni baslarken 3 gun ya da 1 hafta bir kac ay sonar 15 20 gun olabilir hem toksinleri atan bir diyet neyse simdi yatmaliyim burda saat 2 oldu bu arada newyorkta yasiyorum bugun de cok kar yagdi neyse bana iyi geceler turkiyeme de slmlar:16::16::16:

Ben de kısa zamanda çok kilo verdiren bir diyetteyim, devam edersen tabii veriyorsun. :9:
Süper ya, inşallah ömrümün en azından birkaç yılını orada geçireceğim ben de. Çok istiyorum ny da yaşamak.:16:
İyi geceler, Türkiye'nin de sana selamı var. :54:

Son düzenleme:
Selam,:3:

yeni günlüğün hayırlı uğurlu olsun...Sana ve hepimize şans getirsin....

selam :)) yeni diyetinin sana sans getirmesi dilegiyle :** ayrica sana bir kac oneride bulunmak istiyorum.yuru, disari cikamiyorsan evin icinde tur at cok faydali olucaktir.p90x e baslayabilirsin bende dun baslaim hareketleri yarim yamalak yapsamda bugu agrisini hissediyorum veya plank hareketlerini yapabilirsin ciddi olcude ise yarayacaktir.fakat burada onemli bir husus var o da cabuk zayiflayabilirsin belki bu diyetle fakat tek ogunle saglindanda olabilirsin benim tavsiyem azar azar ye 3-5 ogun olsun bir gun icinde ve saglikli besinler yemelisin bence.mesela sana bugun yaptigimdan soz ediyim bende bu sabah basladim diyebiliriz sabah 11 gibi kalkip kahvalti yaptiim icin ekmek tuketmedim 1 yumurta iki dilim domates 3 tane salatalik(kesilmis salataliktan 3 parca yani) yarim kivrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir iki sekerli cay. ve bunlar gayet doyurucu oldu sonra 1 km yurudum 82 kalori harcadim. 14.15 gibi canim cok tatli cekti daha dogrusu evde oldugum icin icimde birseyler yeme istegi geldi bende bir havuc rendeledim ustune 1,5 avuc misir gevregi serptim ve 1 tatli kasigi cicek bali doktum. bu sekilde tatli ihtiyacimi karsilamis oldum hatta 4te 1ini yiyemedim dokmek zorunda kaldim hemen sonra da yesil cayimi icip kendime bir ogun yapmis oldum.ayy ne uzun yazmisim ben oyle :D lutfen pes etme ileride hepimiz cok mutlu olacagiz :)
benim boyum sanirim 1.55 tam bilmiyorum :D
kilom 61.4 sanirim :D
ulasmak istedigim kilo 48 :) simdilikk :))

Canım öncelikle diyette kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Kilo vermek iyi hoş ama bence sağlığını da düşün.
Tek öğün ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Bence daha sağlıklı bir diyet araştır. Aç kalarak kilo verilmez verilse de büyük ihtimalle geri alınır.
Bir daha düşün bence.
Bir de rus diyetini bir araştır derim bende işe yaramıştı.

Ben de kısa zamanda çok kilo verdiren bir diyetteyim, devam edersen tabii veriyorsun. :9:
Süper ya, inşallah ömrümün en azından birkaç yılını orada geçireceğim ben de. Çok istiyorum ny da yaşamak.:16:
İyi geceler, Türkiye'nin de sana selamı var. :54:

beklerim canim brooklyndeyim ben ama Istanbul kadar guzel bir sehir gormedim neyse ben de sagliksiz diyet yapmayi sevmiyorum ama uzun surede kilo vermeyi de sevmiyorum haftada 2 kilo versem benim icin iyi sporla da destekleyince daha kolay olur sali gunu baslayinca aralara detoks falan koyunca 2 aya veririm heralde bol su icmekte sindirim acisindan faydali ben de yazicam yediklerimi ne zaman kilo bildirimi yapacaksin haftada bir iyi mi bir de uyguladigin ozel bir diyet var mi birkac kisi daha olursa kilolarimizi yazariz yarisma gibi her afta rekabet olur fena mi

Selam,:3:

yeni günlüğün hayırlı uğurlu olsun...Sana ve hepimize şans getirsin....

Çook teşekkür ederim canım, umarım getirir. :)

selam :)) yeni diyetinin sana sans getirmesi dilegiyle :** ayrica sana bir kac oneride bulunmak istiyorum.yuru, disari cikamiyorsan evin icinde tur at cok faydali olucaktir.p90x e baslayabilirsin bende dun baslaim hareketleri yarim yamalak yapsamda bugu agrisini hissediyorum veya plank hareketlerini yapabilirsin ciddi olcude ise yarayacaktir.fakat burada onemli bir husus var o da cabuk zayiflayabilirsin belki bu diyetle fakat tek ogunle saglindanda olabilirsin benim tavsiyem azar azar ye 3-5 ogun olsun bir gun icinde ve saglikli besinler yemelisin bence.mesela sana bugun yaptigimdan soz ediyim bende bu sabah basladim diyebiliriz sabah 11 gibi kalkip kahvalti yaptiim icin ekmek tuketmedim 1 yumurta iki dilim domates 3 tane salatalik(kesilmis salataliktan 3 parca yani) yarim kivrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir iki sekerli cay. ve bunlar gayet doyurucu oldu sonra 1 km yurudum 82 kalori harcadim. 14.15 gibi canim cok tatli cekti daha dogrusu evde oldugum icin icimde birseyler yeme istegi geldi bende bir havuc rendeledim ustune 1,5 avuc misir gevregi serptim ve 1 tatli kasigi cicek bali doktum. bu sekilde tatli ihtiyacimi karsilamis oldum hatta 4te 1ini yiyemedim dokmek zorunda kaldim hemen sonra da yesil cayimi icip kendime bir ogun yapmis oldum.ayy ne uzun yazmisim ben oyle :D lutfen pes etme ileride hepimiz cok mutlu olacagiz :)
benim boyum sanirim 1.55 tam bilmiyorum :D
kilom 61.4 sanirim :D
ulasmak istedigim kilo 48 :) simdilikk :))

Öncelikle teşekkür ederim canım. :) İnsanity work out adlı bir programı indirdim cumartesi ona başlayacağım. P90x e benziyor ama yağ yakımı öncelikli bu programda. Pes edemem bu benim son şansım... Ara öğün olarak mandalina, portakal falan atarım ağzıma zaten merak etme. :)

Canım öncelikle diyette kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Kilo vermek iyi hoş ama bence sağlığını da düşün.
Tek öğün ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Bence daha sağlıklı bir diyet araştır. Aç kalarak kilo verilmez verilse de büyük ihtimalle geri alınır.
Bir daha düşün bence.
Bir de rus diyetini bir araştır derim bende işe yaramıştı.

Ben de öncelikle teşekkür ediyorum :) Tam olarak tek öğün yapmayacağım arada kaçamaklarım olacak elbet. :) Bakayım bugün dediğin diyete canım. :) Takip ediyorum seni, çok güzel bir azmin var. :)

beklerim canim brooklyndeyim ben ama Istanbul kadar guzel bir sehir gormedim neyse ben de sagliksiz diyet yapmayi sevmiyorum ama uzun surede kilo vermeyi de sevmiyorum haftada 2 kilo versem benim icin iyi sporla da destekleyince daha kolay olur sali gunu baslayinca aralara detoks falan koyunca 2 aya veririm heralde bol su icmekte sindirim acisindan faydali ben de yazicam yediklerimi ne zaman kilo bildirimi yapacaksin haftada bir iyi mi bir de uyguladigin ozel bir diyet var mi birkac kisi daha olursa kilolarimizi yazariz yarisma gibi her afta rekabet olur fena mi

Tabi paylaşım yapabiliriz her gün burada. :) Haftada bir uygun benim için. Katılmak isteyen arkadaşları da beklerim hep beraber tatlı bir rekabete girelim. :)

23.01.2014
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 közlenmiş biber
kk tulum peynir
2 kupa tek şekerli çay

Birazdan da 1 porsiyon haşlanmış tavukla, salata yiyeceğim. Demin de yazdığım gibi tek öğün diyetim tam anlamıyla tek öğünde kalmıyor.:9: O yüzden sağlıklı besleniyor sayılırım. :)

Merhaba, yine ben:17:

Yeni bir diyet günlüğü açmaya karar verdim. Diğer günlüğüme baktım da bir yazmışım, bir yazmamışım, bir sürü kaçamaklar yapmışım yine kendime zarar veren ben olmuşum. Sağ olsun orada birkaç arkadaş destek verdi bana ama ben yine gidip yemekleri seçmişim. Verdiğim o 3 kilonun 2 sini geri almışım. :50:
Bu yüzden geçmişe bir perde çekip bugünüme bakıyorum artık. Diyet başarı hikayelerinde bir arkadaşımız tek öğün diyetiyle zayıflamış onu rol model alacağım kendime. Buraya her gün ne yediğimi yazıp, takip edeceğim kendimi. Önceden belirtmiştim, nisanda gideceğim bir düğün var. 24 üne kadar verebildiğim kadar verip güzel bir elbise giyeceğim. :16: Desteklerinizi esirgemeyin benden.:16:

22.01.2014

3 yumurta
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
kupa çay

Kilo: 126.0

tekrar hayırlı olsun diyeyim canım ama 3 yumurta fazla değilmi 1 gün için benim diyetisyenim en fazla haftada 3 tane yememi önermisti:5:

bence bi endokroloji bölümüne görün canım devlet hastanelerinde var endokrin belki hormanlarla ilgilidir kilo verememen zaten o bi diyetisyene yönlendirir sağlıklı bi şekilde kilo verirsin canım devlet hastanelerinde uzman doktor korturolünde diyetisyenler var canım sana yardımcı olurlar daha çok gençsin önemli olan kilo vermen değil bence sağlıkla kilo vermen...

unutma canım yemek yemek kilo aldırır ama saatinde doğru şeyler yemek kilo verdirir yani yiyerek te kilo verebilirsin canım:34:

merhaba, yine ben:17:

Bu yüzden geçmişe bir perde çekip bugünüme bakıyorum artık. Diyet başarı hikayelerinde bir arkadaşımız tek öğün diyetiyle zayıflamış onu rol model alacağım kendime. Buraya her gün ne yediğimi yazıp, takip edeceğim kendimi. önceden belirtmiştim, nisanda gideceğim bir düğün var. 24 üne kadar verebildiğim kadar verip güzel bir elbise giyeceğim. :16: Desteklerinizi esirgemeyin benden.:16:

22.01.2014

3 yumurta
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
kupa çay

kilo: 126.0

tek öğün beslenerek metebolizmanı yavaşlatır zor kilo verirsin.3 ana 3 ara öğün beslenmelisin.bence önce günlük kalori ihtiyacın 2800 civarı sanırım kilona göre hesaplarsak.spor yapmalısın :34:

Teşekkür ediyorum hepinize.:16::16: Başladık bakalım diyete sonunu getirmek nasip olur inşallah :) Ben ağzımı açtım mı yemeye başlıyorum o yüzden gün içinde yiyebildiğim kadar az öğün yemeye çalışıyorum :)

24.01.2014
tavuk-mantar sote
salata
2 dilim ekmek

gün içinde sonradan 1 coca cola zero, 1 Türk kahvesi, 3 kaşık makarna yedim :)

25.01.2014

Kocaaman bir salata tabağının içinde:
5-5 yaprak marul
maydonoz
kk peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta(küp küp doğranmış)
1 dilim ekme( onları da parçaladım :D)
koca bir salata yapıp tek şekerli çayla yedim.:16::16:

Aç adama salata bile güzel geliyor.:9::9:

ne doydum bee, ama güzel doydum yani.:52:

26.01.2014

sabah:
2 marul
biraz maydonoz
5-6 zeytin
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

akşam:
hamsi tava
marul-roka-yeşil soğan :)
4-5 dilim ekmek :17:

ekmeği biraz abarttım biliyorum:5:

dün kendime izin verdiğim gündü, vermeseymişim keşke:9:
28.01.2014
2 alaturka kurabiye - reklam yapıyor gibi olmayım ama şahaneler böyle kek gibi yumuşak kurabiye gibi sert aynı zamanda :D
1 portakal

akşama da tavuk ve pilav yiyeceğim:)

29.01.2014 kilom: 124.5 1.5 kilo vermişim. :) bugun sabahki kahvaltım: 2 haslanmıs yumurta, 5 zeytin, kk peynir, tek sekerlı cay, 2 dılım ekmek

Merhaba miyora,

Nasıl gidiyor,kaç kilo verdin.?

Back
X