Tek öğün diyetiyle zayıf günlere :)

29.01.2014 kilom: 124.5 1.5 kilo vermişim. :) bugun sabahki kahvaltım: 2 haslanmıs yumurta, 5 zeytin, kk peynir, tek sekerlı cay, 2 dılım ekmek

Selam Miyora,

Günde 2 ögun beslenerek, ac kalip zayiflamak saglikli degil. Hem suan sen vucudunu 2 ögün yemeye programliyorsun.
diyet bittikten sonra tekrar 4-6 ögün yemeye basladigin zaman kilolari geri alirsin.

Arti metabolismani yavaslatiyorsun, bu demek oluyorki kilo vermen gittikce yavaslicaktir... (sonra kilo veremiyorum deyip diyeti birakacaksin buyuk bir ihtimal) Hadi bu diyeti 1 haftalik yaptin biraktin, iyi guzel, ama bu diyeti surekli yapma.

Kolay gelsin,

Merhaba miyora,

Nasıl gidiyor,kaç kilo verdin.?
merhaba yenacım:) bu hafta 1.5 verdim ama totalde 2.5 verdim:) tek öğün dedim ama pek uymuyorum ona. Daha saglıklı bir diyet yapıyorum sen ne yaptın, kac kilo verdin :)
:16:

merhaba yenacım:) bu hafta 1.5 verdim ama totalde 2.5 verdim:) tek öğün dedim ama pek uymuyorum ona. Daha saglıklı bir diyet yapıyorum sen ne yaptın, kac kilo verdin :)
:16:

ben kilo aldım maalesef...
Bir türlü kanalize olamıyorum...

Selam Miyora,

Günde 2 ögun beslenerek, ac kalip zayiflamak saglikli degil. Hem suan sen vucudunu 2 ögün yemeye programliyorsun.
diyet bittikten sonra tekrar 4-6 ögün yemeye basladigin zaman kilolari geri alirsin.

Arti metabolismani yavaslatiyorsun, bu demek oluyorki kilo vermen gittikce yavaslicaktir... (sonra kilo veremiyorum deyip diyeti birakacaksin buyuk bir ihtimal) Hadi bu diyeti 1 haftalik yaptin biraktin, iyi guzel, ama bu diyeti surekli yapma.

Kolay gelsin,

merhaba semo :) ılgılenıp yazdıgın ıcın tesekkurler.:) evet buraya tek ogun dıyetı yapacagım dedım ama gayet yedım sabah ogle aksam. Hatta o yuzden bu kadar az verdım kıloma gore:) yanı saglıklı beslenıyorum merak etme :)

ben kilo aldım maalesef...
Bir türlü kanalize olamıyorum...

olsun canım verirsin ne olacak sıkma kendini, ama kendine uygun bir diyet bulursan daha kolay olur. Karatayı deneyebilirsin mesela, günlüğünde tek tip beslenemiyorum demişsin uygun bir diyet olabilir senin için:) hem sen 105e çok derken benim şimdilik olmak için ölebileceğim bir kilo:)

merhaba semo :) ılgılenıp yazdıgın ıcın tesekkurler.:) evet buraya tek ogun dıyetı yapacagım dedım ama gayet yedım sabah ogle aksam. Hatta o yuzden bu kadar az verdım kıloma gore:) yanı saglıklı beslenıyorum merak etme :)

Hehe peki tamam canim, o zaman bi sorun yok :16:
doktor ayca kayanin diyetlerine bak, hem saglikli hemde gayet kolay menuleri var :21:

taammam canım araştırmaya başlıyorum hemen dediğin diyeti :):16:

Hadi bakalim, kolay gelsin. bende pazartesi gunu baslicam onun diyetine :)))
haftada 2-3 kilo verdiriyormus hihoyyyyt :16:

Hadi bakalim, kolay gelsin. bende pazartesi gunu baslicam onun diyetine :)))
haftada 2-3 kilo verdiriyormus hihoyyyyt :16:

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

bu güzelmiş bence :) haftada 3-3.5 kilo verdiriyormuş:16:

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

bu güzelmiş bence :) haftada 3-3.5 kilo verdiriyormuş:16:

Eweeet iste buuuu :21:
Ne zaman basliyorsun sen? yarinmi?
Ben pazartesi gunu baslicam, gelismeleri yazarim :32:

rus diyetini arastırdım proteın dolu bir diyet. Bır suru de ogun var pazartesıye kadar onu yapacagım.:) sonrasında ayca kaya dıyetıne baslayabılırım:) bugun aksamkı yemegım: 1 tabak dolusu salatanın uzerıne 1 haslanmıs yumurtayı kup kup dograyıp yıyecegım.:)

Merhaba, yine ben:KK17:

Yeni bir diyet günlüğü açmaya karar verdim. Diğer günlüğüme baktım da bir yazmışım, bir yazmamışım, bir sürü kaçamaklar yapmışım yine kendime zarar veren ben olmuşum. Sağ olsun orada birkaç arkadaş destek verdi bana ama ben yine gidip yemekleri seçmişim. Verdiğim o 3 kilonun 2 sini geri almışım. :KK50:
Bu yüzden geçmişe bir perde çekip bugünüme bakıyorum artık. Diyet başarı hikayelerinde bir arkadaşımız tek öğün diyetiyle zayıflamış onu rol model alacağım kendime. Buraya her gün ne yediğimi yazıp, takip edeceğim kendimi. Önceden belirtmiştim, nisanda gideceğim bir düğün var. 24 üne kadar verebildiğim kadar verip güzel bir elbise giyeceğim. :KK16: Desteklerinizi esirgemeyin benden.:KK16:

22.01.2014

3 yumurta
beyaz peynir
6-7 yeşil zeytin
kupa çay

22.01.2014 = Kilo: 126.0
29.01.2014 = Kilo: 124.5

Merhaba. Yaptigin diyet cok saglikli ve etkili. Kitabin adini suan unuttum ama Japonlarin beslenme sekliyle ilgili bir kitap okudum 2 yil once. Adini hatirlayinca yaziyim. Kitabi yazan beyefendi de Japon ve 20 yil boyunca tek ogun beslenmis. Ilk bu beslenmeye basladiginda kolestorol var, kilo 80 90 ama bu diyetten sonra tum kan degerleri duzeliyor adam 60 kiloda 20 yildir...
Ben bir haftadir uyguluyorum bu diyeti. 3 kilo verdim:halay:
Sende devam et bence.
Suan 64 kiloyum. 59 olana kadar surdurucem insallah.
Basarilar dilerim:KK200:

Back
X