Tek öğün(OMAD)

petrichor2026

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
22.01.2026 tek öğün diyetine başlıyorum kızlar ☺️
Kilo:109.75
Öğün saatimi 9:30 10:30 arası yapmayı planlıyorum. Öğlen leslie 30 dk bugün 15 dk yaptım. Yapmak isteyenler varsa beraber yapalım 🎉

Ay ben isterim aslında ama tek öğün hiç benlik değil gibime geliyor :))

Bu zamana kadar çok diyet denedim olmadı ya birde katı diyet deniyim dedim bakalım. Her gün tartılmak istiyorum biraz yanlış karar ama size de motive olur belki kilolarım güzel giderse 😆

Ay ben isterim aslında ama tek öğün hiç benlik değil gibime geliyor :))
Bu zamana kadar çok diyet denedim olmadı ya birde katı diyet deniyim dedim bakalım. Her gün tartılmak istiyorum biraz yanlış karar ama size de motive olur belki kilolarım güzel giderse 😆

Yani evet en önemlisi sağlığınız ona dikkat ederek bol bol kilolar verirsiniz umarım bende mutlaka takipte olup motive olurum :)

Bence yapmayın bi kadın için sağlıklı değil hormonal olarak

Merhaba, ben de katılmak istiyorum. Başka bir odada grubuna girmiştim ama orada kimse yazmıyor artık. Ben de buradan devam etmek istiyorum. Araya hafta sonu girince tama yapamadım ama olsun.Nasıl ilerleyeceğiz yazarsan ona uyalım. Yarın sabah tartılıp yazarım buraya.

Merhaba, ben de katılmak istiyorum. Başka bir odada grubuna girmiştim ama orada kimse yazmıyor artık. Ben de buradan devam etmek istiyorum. Araya hafta sonu girince tama yapamadım ama olsun.Nasıl ilerleyeceğiz yazarsan ona uyalım. Yarın sabah tartılıp yazarım buraya.
Merhaba :) ben bugün 09:30 10:30 arası yedim ama akşama doğru çok acıktım fakat bozmadım yarın daha geç saate çekicem saati daha rahat olur 17:00 18:00 gibi yiyeceğim gün içinde sade kahve, şekersiz çay, soda falan serbest birde leslie yapıyorum 30 dk spor olarak

Yemek olarakta protein ağırlıklı beslenmeyi planlıyorum

Merhaba
Güncel kilom:77.3kg
Bugün okulda öğrencilerle Kahvaltı yaptık her ne kadar sağlıklı olanları yesem de bugün benim omad olmadı çünkü 2 öğün yapacağım. Yarın tam omad yapacağım artık

Merhaba
Güncel kilom:77.3kg
Bugün okulda öğrencilerle Kahvaltı yaptık her ne kadar sağlıklı olanları yesem de bugün benim omad olmadı çünkü 2 öğün yapacağım. Yarın tam omad yapacağım artık
Merhaba dün yazamadım yoğun bir gündü benim için ama omadı başardım akşam 5 gibi yedim yemeğimi tartılma olayını haftalık yapmaya karar verdim moral bozukluğu olmasın diye bakalım şimdilik iyi gidiyor öğlende sporumu yaptım bugünde aynı şekilde devam :)
Siz kaç kilo vermek istiyorsunuz ben bir de ekstra olarak magnezyum kullanıyorum enerjim çok düşmesin diye iyi geliyor

Merhaba dün yazamadım yoğun bir gündü benim için ama omadı başardım akşam 5 gibi yedim yemeğimi tartılma olayını haftalık yapmaya karar verdim moral bozukluğu olmasın diye bakalım şimdilik iyi gidiyor öğlende sporumu yaptım bugünde aynı şekilde devam :)
Siz kaç kilo vermek istiyorsunuz ben bir de ekstra olarak magnezyum kullanıyorum enerjim çok düşmesin diye iyi geliyor
Bugün inşallah omadı yapacağım. Hangi günler tartı günü olacak ona göre aynı gün yapalım diyorum. Ben kan ilacı ve b12 kullanıyorum. Kan degerlerkm çok düşüktü 6 aydır devam ediyorum. Magnezyum da kullandım bıraktım şu an kullanmiyorum

Bugün inşallah omadı yapacağım. Hangi günler tartı günü olacak ona göre aynı gün yapalım diyorum. Ben kan ilacı ve b12 kullanıyorum. Kan degerlerkm çok düşüktü 6 aydır devam ediyorum. Magnezyum da kullandım bıraktım şu an kullanmiyorum
Ptesi başladım her p.tesi tartılabiliriz size de uyarsa

Öğün saatimi 9:30 10:30 arası yapmayı planlıyorum. Öğlen leslie 30 dk bugün 15 dk yaptım. Yapmak isteyenler varsa beraber yapalım 🎉
Ben 22 Kasım 1 Ocak arası yaptım bu diyeti. 162 boyum var. 55,2 ile başladım 47,4 ile bitirdim. Şimdi if diyetindeyim ve ömür boyu bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Size de başarılar. ☺️

Merhaba, benim günüm de şöyleydi.
14.30'a kadar okulda oluyorum her gün, 15 tatilde evdeyim tabiki
Bu saate kadar 1 lt kadar su,2 fincan şekersiz turk kahvesi
15.30-16.30 arası yeme penceremde
Büyük bir kase salata
3yk yeşil fasulye
Simit
2 mandalina yedim
Yatana kadar 2.5lt su içerim
Akşam da yeşil çay

Ben 22 Kasım 1 Ocak arası yaptım bu diyeti. 162 boyum var. 55,2 ile başladım 47,4 ile bitirdim. Şimdi if diyetindeyim ve ömür boyu bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Size de başarılar. ☺️
Çok iyi inşallah bende güzel rakamlar görürüm tartıda :) teşekkür ederim

Merhaba, benim günüm de şöyleydi.
14.30'a kadar okulda oluyorum her gün, 15 tatilde evdeyim tabiki
Bu saate kadar 1 lt kadar su,2 fincan şekersiz turk kahvesi
15.30-16.30 arası yeme penceremde
Büyük bir kase salata
3yk yeşil fasulye
Simit
2 mandalina yedim
Yatana kadar 2.5lt su içerim
Akşam da yeşil çay
Bence çok güzel olmuş menünüz. Gece nasıl geçti acıkmanız oldu mu peki zorlandınız mı ?

Bence çok güzel olmuş menünüz. Gece nasıl geçti acıkmanız oldu mu peki zorlandınız mı ?
Günaydın Akşam planladığım gibi yeşil çay ve su içtim. Acıkmadım çünkü salatam baya büyük bir kaseydi tok tuttu beni

Umarim istediginiz kiloya saglikli bir sekilde dusersiniz. Ben bu diyetin cok sagliksiz oldugunu dusunuyorum. Uzmanlar der ya az ve sik yiyin diye. Uzun sure ac kalinca mide asit uretio. Ufak da olsa birseyler mideye grdiginde metabolizma hizlanio ve vucut calismaya baslior. Diger turlu metabolizmaniz yavaslior. Bukadar kati bi diyet saclariniza tirnaklarinza cildinize en onemlisi midenize zarar verebilir. Ben yerinizde olsam 3-4 saat araliklarla cücük kadar yer ama yine yerdim. Su mesela inanilmaz kilo verdiriyor tek basina. Benim kilo problemim yok suan 52 kg yum. Yazin da 50-49 falan olurum. Bu yillardir bu sekilde sabitlendi. Yazin 2-3 kg vermemin tek sebebi su. Kisin su icmeyi unuturum cok sagliksiz olsa da resmen susuz geciriyorum gunlerimi. Ne zaman sicaklar geliyor ben deli gb su icmeye basliorum. Beslenme duzenimi degistirmememe ragmen 2 kg kendiliginden gider. Bence kendinize iskence etmeyin az ve sik beslenin bol su icin haftada 1 kg garanti goruceksiniz. Onunuzde yaza kadar nerden baksaniz 4 ay var gayet yeterli bi sure. Umarim iistediginiz kg ya dusersiniz ♥️

Back
X