• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek seferde başarılı tüp bebek!

merakettiklerim123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
125
Puanlar
23
Kızlar selam. Tek seferde deneyip de tüp bebekte başarılı olan var mı? Ne okuduysam ya 3. Deneme ya kendiliğinden olmuş denemeyi bırakıp. Hakikaten ilk kez yapıp başarılı olan hiç mi yok?

Merhaba o kişiden kişiye değişiyor. Benim arkadaşımın ilkinde tutmasına rağmen benim üçüncüde tuttu.

Kızlar selam. Tek seferde deneyip de tüp bebekte başarılı olan var mı? Ne okuduysam ya 3. Deneme ya kendiliğinden olmuş denemeyi bırakıp. Hakikaten ilk kez yapıp başarılı olan hiç mi yok?
Selam bende 2 denemeee olmadım ama 2 arkafaşımda ilkinde oldu kismet o ne sende ne doktorda aslı Allahın takdiri

Yaşım 22 ilkinde tuttu tek embriyo transfer edildi dondurulmuş 4aa kalite 5 gün embriyosuydu

Yaşla da ilgili bir durummuş, 4ab transfer oldu bana da geçen Perşembe. İnsallah ben de sizin gibi gururla tutundu, oldu yazabilirim
Estağfirullah gururla değil ilk ve ikinci cocuğum tutunmasaydı daha iyi olabilirdi bu bi gurur değil Allah sağlıkla nasip etsin tutunsun inşaAllah annesi iyi geceler

Arkadaşımın ilkte tuttu üçüz çocuğu oldu 1 kız 2 erkek gayet sagliklilar
Benim normal gebe kalıyor olmama rağmen 2 kere tüp bebek tutmadı

Arkadaşımın ilkte tuttu üçüz çocuğu oldu 1 kız 2 erkek gayet sagliklilar
Benim normal gebe kalıyor olmama rağmen 2 kere tüp bebek tutmadı
Tamamen Allah verirse olacak vermezse olmayacak kafasına girdim. Ne sağlıklıların olmuyor, amh 001 olanlar doğal yolla gebe kalıyor

Back
X