• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek sorun erkekler mi...

ebrar_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
190
9
38
merhaba kızlar artık bay geldi bana.. evleneli bi yıl olmadı bıkkıntı geldi neden mi çok seviyorum ama o daha çok seviyor beni ama benm gibi afallamıyor. uyanık davranıyor. canı sıkılsa uğraşacak şeyler buluyor vs vs ama ben takıyorum ve eve tıkılıp kalıyorum anlatacak o kadar çok şey varkii ama çözmek için konuşmak ama önce niyet gerekiyor . evet beyfendinin arkasından koşmayacağım artık ama elimi kolumu bağladı iş yok okul yok evdeyim bi bebeğim oldu bi ay oluo. ayhhhhh karşımda lepi almış hiç tınmıyor yaa şuna bak gamsız :/ ama inanın dün ağzıyla dediki uyumadan arkanı dönüp uyuman çok zoruma gidiyor dedi. aslnda biraz dayansam uzak durmaya ama yapamıyorum oda farkında ... sürekli film oyun vs benle ilglnmeyi iyice braktı kızıyla bile bnden çok ilgileniyor .. söylermisiniz bu erkekleri dize getrmek için ne yapmalı? neden ufacık ilgiden kaçıyorlar?

merhaba kızlar artık bay geldi bana.. evleneli bi yıl olmadı bıkkıntı geldi neden mi çok seviyorum ama o daha çok seviyor beni ama benm gibi afallamıyor. uyanık davranıyor. canı sıkılsa uğraşacak şeyler buluyor vs vs ama ben takıyorum ve eve tıkılıp kalıyorum anlatacak o kadar çok şey varkii ama çözmek için konuşmak ama önce niyet gerekiyor . evet beyfendinin arkasından koşmayacağım artık ama elimi kolumu bağladı iş yok okul yok evdeyim bi bebeğim oldu bi ay oluo. ayhhhhh karşımda lepi almış hiç tınmıyor yaa şuna bak gamsız :/ ama inanın dün ağzıyla dediki uyumadan arkanı dönüp uyuman çok zoruma gidiyor dedi. aslnda biraz dayansam uzak durmaya ama yapamıyorum oda farkında ... sürekli film oyun vs benle ilglnmeyi iyice braktı kızıyla bile bnden çok ilgileniyor .. söylermisiniz bu erkekleri dize getrmek için ne yapmalı? neden ufacık ilgiden kaçıyorlar?

Kiziyla bile benden cok ilgileniyor derken? Tabi ki ilgilensin babasi degil mi. Yeni yeni ugraslar bulun, kocanizi hayatinizin merkezine koymayin. Koydugunuz takdirde yeterli ilgi gormediginizi sanip uzulursunuz.

canm kızımla normal ilgisi onu demek istedim ya zaten eğitimciym çok şey biliomda uygulamakda zorlanıyorum çünki onu çok seviyorum açıkca diyorum sevgi dilim fizksel temas diye ama nerdeee... misal bi kere gelsn nasılsn desn misal gelsn sarlıp gzel bi söz söylesn vs. ah yaşadklarmı bi blsen ndn hayatmn merkezi oldu anlardn yaaaaaaaa ilgilenecek şey çok ama eşim istemio. sadece bi kaç ark. la görşmemi bile istemiyor. kaçarak evlndik . beni çok sevio ama problm çok.. madden ve manen ona bağlıym artk ama o bilmeden çok incitiyor beni. aslen şu an tek istedğm ona odaklanmamak ama üzntden sütüm bile azalıyor ya bebeğime bile yönelemiyorum şu halime bak iyice kızıyorum kendime.

canm kızımla normal ilgisi onu demek istedim ya zaten eğitimciym çok şey biliomda uygulamakda zorlanıyorum çünki onu çok seviyorum açıkca diyorum sevgi dilim fizksel temas diye ama nerdeee... misal bi kere gelsn nasılsn desn misal gelsn sarlıp gzel bi söz söylesn vs. ah yaşadklarmı bi blsen ndn hayatmn merkezi oldu anlardn yaaaaaaaa ilgilenecek şey çok ama eşim istemio. sadece bi kaç ark. la görşmemi bile istemiyor. kaçarak evlndik . beni çok sevio ama problm çok.. madden ve manen ona bağlıym artk ama o bilmeden çok incitiyor beni. aslen şu an tek istedğm ona odaklanmamak ama üzntden sütüm bile azalıyor ya bebeğime bile yönelemiyorum şu halime bak iyice kızıyorum kendime.

Iste sen ona odaklandikca o senden kacacaktir. Yeni hobiler edinebilirsijn. Ara sira cocugunu birakabilirsin ona. Gidersin disarida arkadaslarinla bulusursun mesela. Eve tikili kalirsan psikolojik durumun kotuye gidecegi ve ona hissetterecegin icin senden uzaklasmasina neden olursun.

aynen öyle haklısın valla.. şimdi yanına gtmm benle ilglnmesi için herşey yapıom gözünü oyundan çevirmiyor:( dedm ki akşam bana başka şeyle uğraştırma diyorsun şimdide böyle yapıyorsun benmde senn gibi olmamı istiyorsan olurum ama şimdiden uyarıyım senden soğuyabilirim dedm . bana dedi ki sana bende deştm aynısını dedi:/ hiç hatrlamıyorum..

Bu kadar üstüne düşerseniz tabi ki ilgi göremezsiniz.
Şahsen ben de aynını yaparım yani insanlar hep böyle.
Bir de bayağı esir etmiş sizi eve o yasak, bu yasak siz de ona sarıyorsunuz.
Önce şu yasaklardan kurtulun, çıkın evden, hobi falan edinin.
Bu kadar üstüne düşmeyin, konuşmayın bile bu konuda.

olur arkadşm.d hobi derken?herşeyi sevmm misal yazar'dım bıraktrdı. ama öğrtmnlere eğtm veriodm tatil grdi arada ark. buluşuyorm ama bi aydr evdeym e bebek dogrdm ondan. ama çok bunalıom misal sporcuydm onuda bıraktrdı. iyice gıcık oluyorm ondan gıcık oldkca da kendime kızıyorm ah ah... en iyisi grup flan yapıym haftada birde olsa görşym arda çocgu brakıp kaçamak yapıym ve evde çalışıym flan ya ona bakmadan duramıom kaşınıyorum iyice szce ilk etapta napmalıyım uzaklaşmak için?

Back
X