Bunları dile getirdim şuan bana tavr aldı başta bukadar karşı değildin diyo ben sadece orası olmazsa olmaz demedim .onun zamanla ikna olcanı düşündüm kendi mantklı bi sebep söyleyemiyo ben başnda sölemştim diyo . Tek erkek çocukben cok tecrübesiz bir insan olarak $öyle düsündüm
yol icin masraf bosuna gidecek yol parasi ikiye katlanacak eger burda oturursak diye uzun dezavantajlarini anlatmak gerek sürekli arkadaslarinin eve gelme ihtimali olmasi bile sizi rahatsiz edecegini özeliniz olmasinin sart oldugunu tabiki kv kp ye ziyarete gideceginizi yumusatarak söylemek gerekli ama taktik bulamiyorum hic ikna olmayan biriyse i$iniz zor
Bunları dile getirdim şuan bana tavr aldı başta bukadar karşı değildin diyo ben sadece orası olmazsa olmaz demedim .onun zamanla ikna olcanı düşündüm kendi mantklı bi sebep söyleyemiyo ben başnda sölemştim diyo . Tek erkek çocuk
Ablasıda evli babasının yaşı baya var anladığm kadaryla yanı başlarında olaym aklm onlarda kalır diye düşünüyo benim ne istediğimi önemsemiyo
Bunları dile getirdim şuan bana tavr aldı başta bukadar karşı değildin diyo ben sadece orası olmazsa olmaz demedim .onun zamanla ikna olcanı düşündüm kendi mantklı bi sebep söyleyemiyo ben başnda sölemştim diyo . Tek erkek çocuk
Ablasıda evli babasının yaşı baya var anladığm kadaryla yanı başlarında olaym aklm onlarda kalır diye düşünüyo benim ne istediğimi önemsemiyo
Olmuyo ikna napıcamı şaşırdım niye bu kadar katıki ban kabul ettireblceni düşünüyo sanırım
Siz ne Yapin ne edin merkeze geçebilmek için ikna edin. Ortak bir hayat kuruyorsunuz sonuçta,anlaması lazım. Ailesine düşkün olması hiç iyi değil bunu da unutmayın
Ailesine çok düşkün olması iyi bir şey değil, emin olun :)Ailesine çok düşkün bu iyi bşey
Artik bu devirde cogu aile de tek erkek cocuk tek kiz cocuk var. Hatta tek cocuk var. Ben bu lafa sinir oluyorum nedense sanki tum aileler 20ser kardes bi bu kisiler evin tek ogluBunları dile getirdim şuan bana tavr aldı başta bukadar karşı değildin diyo ben sadece orası olmazsa olmaz demedim .onun zamanla ikna olcanı düşündüm kendi mantklı bi sebep söyleyemiyo ben başnda sölemştim diyo . Tek erkek çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?