tek taraflı düşünen sevgili

gs8777

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
29
6
13
erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır beraberiz. maddi yönden hazr olmadığı için 1 sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse. Bizim sorunumuz şu ki erkek arkadaşım merkeze 35 dakika uzaklıkta gelişmemiş çoğu kişinin otrmak istemeyeceği bi semtte oturuyo ailesiyle ve bizimde orda otrmamızı istiyo bi daireleri var şuan kiracılarının olduğu ev .Bana evim var niye kirada oturayım deyip çıkıyo tek taraflı düşünüyo bende orda otrcam benim isteğimi önemsemiyo .bencillik ettiğimi düşünmüyorm çünkü oranın kirası merkezden tutcağımız bi evin kirasını karşılıyo zaten.Üstelik ikimizde çalışcaz hergün toplamda bir saat yolda geçicek ve o yol parası zaten maaşın bi kısmı gidicek fazladan masraf olucak.Evleri çok eski ve semtte gelişmemiş biyer istemiyorm orda oturmak , başta orda olmazsa olmaz demedim ama olurda demedim zamanla ikna olur dedim ama olmuyo .Neden bukadar katı anlamıyorm.Ailesine çok düşkün bu iyi bşey ama orda olrsak çok yanlız kalablcemizi sanmyorm arkadaşlarıylada oyle evlenince gelirler çat kapı diyo şimdiden.Yani orda oturursak özel hayatımız olması pekde mümkün gözükmüyo.Napıcamı şaşrdım iki arada bi derede kabul etsem çok sorun yaşycam biliyorm istemiyormda ama onuda çok seviyorm bu sebepten ayrılmakta doğru deil iknada olcak gibi deil napmalıyım sizce kızlar nasıl ikna olur ki ? biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleme:
evet aşırısı iyi değil ama ailesini umursamayan biri olmamasınıda istemezdim keşke ortası olsa :)

Neden kimse cvp vermiyo kızlar konum size basit gelmiş olabilir ama beni çok etkileyen ilişkimizi etkileyen bi konu fikirlarinize ihtiyacm var

ben cok tecrübesiz bir insan olarak $öyle düsündüm

yol icin masraf bosuna gidecek yol parasi ikiye katlanacak eger burda oturursak diye uzun dezavantajlarini anlatmak gerek sürekli arkadaslarinin eve gelme ihtimali olmasi bile sizi rahatsiz edecegini özeliniz olmasinin sart oldugunu tabiki kv kp ye ziyarete gideceginizi yumusatarak söylemek gerekli ama taktik bulamiyorum hic ikna olmayan biriyse i$iniz zor

Bunları dile getirdim şuan bana tavr aldı başta bukadar karşı değildin diyo ben sadece orası olmazsa olmaz demedim .onun zamanla ikna olcanı düşündüm kendi mantklı bi sebep söyleyemiyo ben başnda sölemştim diyo . Tek erkek çocuk
Ablasıda evli babasının yaşı baya var anladığm kadaryla yanı başlarında olaym aklm onlarda kalır diye düşünüyo benim ne istediğimi önemsemiyo

seninde gönlün razi olmali zorla olmuyor orta yolu bulmak lazim
onada tamamen haksiz diyemem sanada
konusmaktan baska bir care yok ama etkin konusmak gerek sonucta mutlu olmak icin evleniyorsunuz .Umutsuzda olmayin bence sizide düsünecek birisidir ailesine bu derece deger veren biri sevdigi insanida görmezden geelemez

Siz ne Yapin ne edin merkeze geçebilmek için ikna edin. Ortak bir hayat kuruyorsunuz sonuçta,anlaması lazım. Ailesine düşkün olması hiç iyi değil bunu da unutmayın

Ben sana diyeyim üzgünüm ama çok başın ağrıyacak.
Ailesine yakın o evde yaşarsan eğer..

Benim için şu kafayla ayrılık sebebidir net.
Aile sorunu yaşamış biri olduğum için..

Olmuyo ikna napıcamı şaşırdım niye bu kadar katıki ban kabul ettireblceni düşünüyo sanırım

Olmuyo ikna napıcamı şaşırdım niye bu kadar katıki ban kabul ettireblceni düşünüyo sanırım

Canim yol masrafi ve zaman kaybini onada anlat. Olmadi çek restini sert bile konus. O eve girersen hep orda oturmak zorunda olacaksin ve istemedigin bi evde oturmak oyle bir batar ki insana. Restini cek mantikli konusuyorum mantikli ccevap ver yoksa hadi evimizi tutalim de

O degilde ailesine cook duskun bu iyi birsey sanman komik geldi millet bu aile duskunlugunden ne cekti sende evlenince gorursun iyi mi kotu mu artik haha ayrica bunu bastan soylemeliydin zamanla ikna ederim diye dusunmussun ama oda seni zamanla ikna edecegini dusunuyordur ?

Ailesine düşkün olması hiic iyi bisey değil seni ezip ailesinin tarafında oldugu zaman anlarsn canım. Kesinlikle ikna etmeye bak yakın oturma

Artik bu devirde cogu aile de tek erkek cocuk tek kiz cocuk var. Hatta tek cocuk var. Ben bu lafa sinir oluyorum nedense sanki tum aileler 20ser kardes bi bu kisiler evin tek oglu

Bir de su yanilgiya dusme, ailesine cok duskun olan erkek evine bagli olur. Hayir canim cogunlugu evet ailesine duskun oluyor ama esiyle kurdugu ailede dengeyi saglayamayip esini ezdiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…