- 6 Temmuz 2014
- 422
- 326
- 78
Simdi boyle konu aciyosunn evkendikten sonrda esimm ve ailesi dye acarsin ama cok guzel bir dille anlat kararli ol hatta boyle ailelelrle bir araya geldginizde konuyu ac yol parasi flan masraf olmasin de amaa cok kotu bi semt deilse otur bnce kaynanayla ayni apartta olanlar var sonucta canim bukadar da on yargli olma evlilik fedakarlik demektir burdada rol en cok kadina duser[/ fedakarlık yapmaktan kacan biri deilim ama onun tavrı bıni cok kırdı bana sınırle ısteyen gelır isteyen gelmez zorlamıyorm dedı
erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır beraberiz. maddi yönden hazr olmadığı için 1 sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse. Bizim sorunumuz şu ki erkek arkadaşım merkeze 35 dakika uzaklıkta gelişmemiş çoğu kişinin otrmak istemeyeceği bi semtte oturuyo ailesiyle ve bizimde orda otrmamızı istiyo bi daireleri var şuan kiracılarının olduğu ev .Bana evim var niye kirada oturayım deyip çıkıyo tek taraflı düşünüyo bende orda otrcam benim isteğimi önemsemiyo .bencillik ettiğimi düşünmüyorm çünkü oranın kirası merkezden tutcağımız bi evin kirasını karşılıyo zaten.Üstelik ikimizde çalışcaz hergün toplamda bir saat yolda geçicek ve o yol parası zaten maaşın bi kısmı gidicek fazladan masraf olucak.Evleri çok eski ve semtte gelişmemiş biyer istemiyorm orda oturmak , başta orda olmazsa olmaz demedim ama olurda demedim zamanla ikna olur dedim ama olmuyo .Neden bukadar katı anlamıyorm.Ailesine çok düşkün bu iyi bşey ama orda olrsak çok yanlız kalablcemizi sanmyorm arkadaşlarıylada oyle evlenince gelirler çat kapı diyo şimdiden.Yani orda oturursak özel hayatımız olması pekde mümkün gözükmüyo.Napıcamı şaşrdım iki arada bi derede kabul etsem çok sorun yaşycam biliyorm istemiyormda ama onuda çok seviyorm bu sebepten ayrılmakta doğru deil iknada olcak gibi deil napmalıyım sizce kızlar nasıl ikna olur ki ? biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bizde kalabalık bi aileyız iki yengemle aynı binadayz ama abimler mesafeyi korur benm erkek arkadasm asırı duskun aılesine sırf yanlz kalmasnlar dıye orda otrmak ıstıyo orda olrsak sureklı ıc ıce olucaz biliyorm ve arkadaslarıda sureklı cat kapı gelecek napıcam yarın ne dicem bilmyorm ayrılmak ıstemıyorm ama orda otrmakta beni bole bı karar vermek zornda bıraktıgı icin ona çok ama çok kızgınım.Simdi boyle konu aciyosunn evkendikten sonrda esimm ve ailesi dye acarsin ama cok guzel bir dille anlat kararli ol hatta boyle ailelelrle bir araya geldginizde konuyu ac yol parasi flan masraf olmasin de amaa cok kotu bi semt deilse otur bnce kaynanayla ayni apartta olanlar var sonucta canim bukadar da on yargli olma evlilik fedakarlik demektir burdada rol en cok kadina duser
;( çok seviyorm ama. bana ayrılalım demıyo ama isteyen gelır isteyen gelmez dıyo çok kırıldım çokikna olmazsa kesinlikle evlenmeyin, çok başınız agrır sonra. çok üzülürsünüz. sizin gerekçeleriniz çok mantıklı. bazı hataların geri dönüşü olmuyor. gerekirse rest çekin. eğer sizinle ayrılmak pahasına orada oturucaz diye diretiyorsa yeterince sevmiyor demektir.
normalde çok düşüncelidir ilk kez böle gördüm katı ve düşüncesz sadece kendisini düşünüyo üstelik eski kız arkadaşıda oturmam orda demiş ya ben ya orası demş ona kızarken aynısını o bana yapıyo kapalıda olsa rest çekiyoseninde gönlün razi olmali zorla olmuyor orta yolu bulmak lazim
onada tamamen haksiz diyemem sanada
konusmaktan baska bir care yok ama etkin konusmak gerek sonucta mutlu olmak icin evleniyorsunuz .Umutsuzda olmayin bence sizide düsünecek birisidir ailesine bu derece deger veren biri sevdigi insanida görmezden geelemez
;( çok seviyorm ama. bana ayrılalım demıyo ama isteyen gelır isteyen gelmez dıyo çok kırıldım çok
Konuşa konuşa kafasına sokmaya çalışmaktan başka çare göremiyorum. Ailesine düşkün olması bi yerde iyi bir yerde kötü. Bir erkek karısı ile ailesi arasındaki farkı ve mesafeyi bilmeli. Tek taraflı düşündüğünü filan kafasına işlemen gerek oturulacak ev ortak bişey tek bir kişinin kararı ile olacak iş değil. Düşüncelerin netleşmeden söz nişan yapma derim ben.erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır beraberiz. maddi yönden hazr olmadığı için 1 sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse. Bizim sorunumuz şu ki erkek arkadaşım merkeze 35 dakika uzaklıkta gelişmemiş çoğu kişinin otrmak istemeyeceği bi semtte oturuyo ailesiyle ve bizimde orda otrmamızı istiyo bi daireleri var şuan kiracılarının olduğu ev .Bana evim var niye kirada oturayım deyip çıkıyo tek taraflı düşünüyo bende orda otrcam benim isteğimi önemsemiyo .bencillik ettiğimi düşünmüyorm çünkü oranın kirası merkezden tutcağımız bi evin kirasını karşılıyo zaten.Üstelik ikimizde çalışcaz hergün toplamda bir saat yolda geçicek ve o yol parası zaten maaşın bi kısmı gidicek fazladan masraf olucak.Evleri çok eski ve semtte gelişmemiş biyer istemiyorm orda oturmak , başta orda olmazsa olmaz demedim ama olurda demedim zamanla ikna olur dedim ama olmuyo .Neden bukadar katı anlamıyorm.Ailesine çok düşkün bu iyi bşey ama orda olrsak çok yanlız kalablcemizi sanmyorm arkadaşlarıylada oyle evlenince gelirler çat kapı diyo şimdiden.Yani orda oturursak özel hayatımız olması pekde mümkün gözükmüyo.Napıcamı şaşrdım iki arada bi derede kabul etsem çok sorun yaşycam biliyorm istemiyormda ama onuda çok seviyorm bu sebepten ayrılmakta doğru deil iknada olcak gibi deil napmalıyım sizce kızlar nasıl ikna olur ki ? biraz uzun oldu kusura bakmayın.
zaten daha birıkım yapyo bi sene var ama bu konuda netlesmemz gerek akısına bırakrsam ılerde kabul etmezse geçen zamanamı yanaym sevgimemı suanda bıle ayrılığı dusunemıyormKonuşa konuşa kafasına sokmaya çalışmaktan başka çare göremiyorum. Ailesine düşkün olması bi yerde iyi bir yerde kötü. Bir erkek karısı ile ailesi arasındaki farkı ve mesafeyi bilmeli. Tek taraflı düşündüğünü filan kafasına işlemen gerek oturulacak ev ortak bişey tek bir kişinin kararı ile olacak iş değil. Düşüncelerin netleşmeden söz nişan yapma derim ben.
Tamam Su andan itibaren sık sık işlemeye başlayın. Bakın yapamayacağınız bir işe girerseniz bir ömür boyu sıkıntı çekersiniz.zaten daha birıkım yapyo bi sene var ama bu konuda netlesmemz gerek akısına bırakrsam ılerde kabul etmezse geçen zamanamı yanaym sevgimemı suanda bıle ayrılığı dusunemıyorm
pek işlencek bi insanda deil napıcamı bilemiyorm çok üzüldüğümü belli edicem neden istemedigimi tek tek anlatcam sende neden ıstedığını anlat dicemTamam Su andan itibaren sık sık işlemeye başlayın. Bakın yapamayacağınız bir işe girerseniz bir ömür boyu sıkıntı çekersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?