tek taraflı düşünen sevgili

Senin işin var konu sahibi çünkü hem inatçı hem ailesine düşkün iyi düşün evlenmeyi sonradan çok pisman olabilirsiiin

Simdi boyle konu aciyosunn evkendikten sonrda esimm ve ailesi dye acarsin ama cok guzel bir dille anlat kararli ol hatta boyle ailelelrle bir araya geldginizde konuyu ac yol parasi flan masraf olmasin de amaa cok kotu bi semt deilse otur bnce kaynanayla ayni apartta olanlar var sonucta canim bukadar da on yargli olma evlilik fedakarlik demektir burdada rol en cok kadina duser

Istanbulda mi yasayacaksiniz?

kızlar moralim çok bozk içimi ayrılık korkusu sardıı kötü şeyler hissediyorm yarın oturup konuşucaz ama en son bana laf soktu burası seni bozar demi dedı bendee acklamaya calstım sen benım isteğımi umursamıyosn dedım msjla olduğu kadaryla oda seni zorlamıyorm ısteyen gelır istemeyen gelmez dedi bu rest çekmek değilde ne

hayır istanbul değıl burası küçük bi şehir ve otralm dediği yer gelişmemiş kasaba gibi evleride çok eski ve sobalı ben beceremem dıyorm kat kalorıferi yaptırırız dıyo sanki o yakılmycak

bizde kalabalık bi aileyız iki yengemle aynı binadayz ama abimler mesafeyi korur benm erkek arkadasm asırı duskun aılesine sırf yanlz kalmasnlar dıye orda otrmak ıstıyo orda olrsak sureklı ıc ıce olucaz biliyorm ve arkadaslarıda sureklı cat kapı gelecek napıcam yarın ne dicem bilmyorm ayrılmak ıstemıyorm ama orda otrmakta beni bole bı karar vermek zornda bıraktıgı icin ona çok ama çok kızgınım.

ikna olmazsa kesinlikle evlenmeyin, çok başınız agrır sonra. çok üzülürsünüz. sizin gerekçeleriniz çok mantıklı. bazı hataların geri dönüşü olmuyor. gerekirse rest çekin. eğer sizinle ayrılmak pahasına orada oturucaz diye diretiyorsa yeterince sevmiyor demektir.

;( çok seviyorm ama. bana ayrılalım demıyo ama isteyen gelır isteyen gelmez dıyo çok kırıldım çok

ona açık açık ailenle birlikte oturmak istemiyorum çünkü ozaman bize ait bi yaşantımız olmazmı demeliyim semti evi beğenmediğimi söylersem ters etkimi yaratır nasıl yaklaşmalıyım konuşurken bilmiyorm

normalde çok düşüncelidir ilk kez böle gördüm katı ve düşüncesz sadece kendisini düşünüyo üstelik eski kız arkadaşıda oturmam orda demiş ya ben ya orası demş ona kızarken aynısını o bana yapıyo kapalıda olsa rest çekiyo

Konuşa konuşa kafasına sokmaya çalışmaktan başka çare göremiyorum. Ailesine düşkün olması bi yerde iyi bir yerde kötü. Bir erkek karısı ile ailesi arasındaki farkı ve mesafeyi bilmeli. Tek taraflı düşündüğünü filan kafasına işlemen gerek oturulacak ev ortak bişey tek bir kişinin kararı ile olacak iş değil. Düşüncelerin netleşmeden söz nişan yapma derim ben.

zaten daha birıkım yapyo bi sene var ama bu konuda netlesmemz gerek akısına bırakrsam ılerde kabul etmezse geçen zamanamı yanaym sevgimemı suanda bıle ayrılığı dusunemıyorm

zaten daha birıkım yapyo bi sene var ama bu konuda netlesmemz gerek akısına bırakrsam ılerde kabul etmezse geçen zamanamı yanaym sevgimemı suanda bıle ayrılığı dusunemıyorm
Tamam Su andan itibaren sık sık işlemeye başlayın. Bakın yapamayacağınız bir işe girerseniz bir ömür boyu sıkıntı çekersiniz.

Tamam Su andan itibaren sık sık işlemeye başlayın. Bakın yapamayacağınız bir işe girerseniz bir ömür boyu sıkıntı çekersiniz.
pek işlencek bi insanda deil napıcamı bilemiyorm çok üzüldüğümü belli edicem neden istemedigimi tek tek anlatcam sende neden ıstedığını anlat dicem

neden orda oturmak icin inat ediyor anlamiyorum demissin, cevabini da yine mesajin icinde yazmissin.
ailesi, cevresi, onun icin herkes orda da ondan, kopmak istemiyor.
eger kopmazsa size ait bir hayatiniz olamaz.
orda oturmayi kabul edersen, sonra cikman, kabullendirmen cok daha zor olur.
ne yap et, ikna et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…