Tek taş küpe

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba
Bugün çok konu açmış oldum ama fikirlerinizi merak ediyorum
Sizce pırlanta tek taş küpe almak mantıklı mı ben almayı düşünüyorum ama belli olmaz diyolar niye olmasın ki
Bir sorum daha var en küçük karatlı tektaş küpe ne kadardır bilgisi olan var mı kapalıçarşıda bir kaç markaya sordum onlar çok pahalı normal kuyumculara sormayı düşünüyorum
Son sorum daha olacak taksitle alabilir miyim

Nişan setimdi benim. Tek taş kolye,küpe vs.
Gayet de belli.
Fiyat olarak hiç bir bilgim yok ama burada Kemeraltı'nda kuyumcuların camlarında taksit yaptıkları yazıyor.

Taş alırken ağır satarken hafif bir ziynet esyasi. Yani almazsam icimde kalir diyorsanız alin ama bosuna para kaybi bence. Swarovski de gayet guzel parliyor ve iyi bir secenek olabilir. Annemler abime nisan bozulmadan 7.000e aldigi hic kullanilmamis bestasi sonrasinda 1.500e bile geri veremedi.

Çok kötü ya niye böyle satarken sanki değer kaybediyo taş aynı taş
Swarıvskide güzel evet ama yanyana koyunca pırlanta daha berrak duruyo

Ben seviyorum, almasam catlardim kupe ve yuzuk almistim sonradan uc tasi ve bes tasi da aldim hatta kupeyle takim degistire degistire kullanirim dedim
Gunluk kullaniliyor cok rahat ve gayet de pirlanta oldugu belli yani
Markaya ve parlakligina gore degisir fiyatlari. D parlakliginda bir tek tas kupeye cok buyuk paralar istiyorlar diye biliyorum ,kuyumculari gezip bakman lazim

Bence hoş durur özellikle saçını topladığında
Ama aklıma şu geldi. Aksesuarcılarda böyle nokta şeklinde sahte pırlanta vs çok var. Ben çok takıyorum mesela 3-5 liraya.
Acaba sen taktığında gerçek pırlanta olduğu anlaşılır mı ?
Yani kimse anlamıcaksa o kadar para vermeye gerek yok bence

Evet işte marka olanlar 5- 7 bin dedi normal kuyumcudan almayı düşünüyorum

Altınbaştan tektaş kolye almıştı eşim doğum hediyesi olarak,küpeleri o zaman 2.500 lira civarıydı. Sertifikalı olduğu için satarken değer kaybetmez demişti satıcı kolye ve küpeler için. Küpesini almadım henüz,benzer küpelerim var onlarla kombinliyorum,gayet memnunum. Pırlanta olduğuda gayet belli oluyor. Takarım derseniz alın bence,gayet şık duruyor.
4 seneden fazla oldu biz kolyeyi alalı. Şimdiki fiyatları bilemiyorum.

Böylede düşünfüm ama içime sinmez bu defa çok istiyorum:)

Tam olarak ne zamandı yani kaç yıl önce
Aslında kolyesiyle almak daha mantıklı ama taksit yapmaları lazım

Ben de bir arkadaşta gördüm çok beğendim. Normalde küpede taş sevmem ama tek taş bayağı hoş duruyor ve pırlanta olduğu da çok belliydi. Ben de istiyorum ama 6 delik var bende, ilk ikisi tek taş, diğerleri çok minik top altın küpe.
Eşim vakti zamanında tek taş yüzük almıştı ama fiyatını asla söylemedi. Bozdurup küpe alsam kaç para eder ki acaba

Çok kötü ya niye böyle satarken sanki değer kaybediyo taş aynı taş
Swarıvskide güzel evet ama yanyana koyunca pırlanta daha berrak duruyo
Tabiki pirlanta daha parlak daha kaliteli bir taş. Ben de anlayabilmis degilim taşlar neden bir anda bu kadar cok deger kaybediyor ama siz yine de yillarca zevkle takarim diyorsaniz alin. Pirlantanin rengine göre siniflari var demisti bir sarraf arkadas ama o renk farkini bizim gozumuz ayirt edemezmis. Siz de görüntüde ayni ama pahada daha ucuz bir urun alabilirsiniz.

Satarken hepsi aynisini diyor ama geri vermeye kalktiginizda nedense hicbiri o sozlerini hatirlamiyor bizimkiler de atasaydan almisti bahsettiğim yuzugu:)

Değil mi ama bencede çok hoş duruyo sende al bitane:)

Evet yani karat olarak en düşük olsada olur ama pırlanta olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…