tek taşım matlaşıyor

Canım herhangi bir kuyumcuya bile bıraksan temizletmek için eğer yakınsa tabi tadilat gibi onarabildikleri yer öğlen bırak akşam git 5 te al çok fazla sürmüyor ama uzaksa 2-3 günü bulur göndericekler de temizlenicek de parlatılıcak da onarılıcak da vs. sonra geri gelicek derken vakit geçer.. Ama genellikle işmerkezleri pasajın içersinde olan kuyumcular hemen hallediyor.. Ve ücretiz diye biliyorum ben.. Bikaç kez alyansımın çizikleri için kuyumcuya bırakmıştım parlatsınlar bakımı yapılsın diye hiç bir ücret dahi ödemedim.. :KK66:

Pırlanta kararmamalı kalitesiz pırlanta kullanılmış olsa gerek pırlantanın bile kalite kalite taşı oluyor. Atom taşı denilen taş kullanılmışta olabilir ne kadara almıştınız ki?

Pırlanta kararmamalı kalitesiz pırlanta kullanılmış olsa gerek pırlantanın bile kalite kalite taşı oluyor. Atom taşı denilen taş kullanılmışta olabilir ne kadara almıştınız ki?

Kararma yok zaten sadece metal kısımlara yakın yerlerde matlık var bu da benim temizleyemememden kaynaklanıyor sanırım. Fiyatını bilmiyorum ama çok şükür nişanlımın durumu iyidir ucuz bir şey aldığını sanmıyorum o yüzden. Bir de temizlik vs yaparken çıkarıyorum artık...
Sorun kalmadı ;) Kuyumcuda temizlettireceğim düzenli olarak.

Canım kuyumcu da devamlı parlattırmayı bizim yüzüklerimizi aldığımız kuyumcu tavsiye etmiyordu. Çünkü her temizlikte bir miktar aşınma oluyormuş.... Ayrıca ha atom ha pırlanta ne önemi var ki! Eksik aramayın lütfen. Önemli olan kimin hangi niyetle taktığı.

Back
X