Tek tübü acik olup, Endometriozis 3-4 evre hasta olup hamile kalikabilirmi?

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Dün laporoskopi Ve histeroskopi yaptirdim. Sadece tek tüpüm acikmis ve ileri derece Endometriozis hastasiis. Doktor alabildigi tabakayi almis Ama Hala tikaniklik varmis, cok üzüldüm hamile kalabilirsin dedi Ama Biliyorumki bu durumda hamile kalmak cok zor ?

Dün laporoskopi Ve histeroskopi yaptirdim. Sadece tek tüpüm acikmis ve ileri derece Endometriozis hastasiis. Doktor alabildigi tabakayi almis Ama Hala tikaniklik varmis, cok üzüldüm hamile kalabilirsin dedi Ama Biliyorumki bu durumda hamile kalmak cok zor ?

cnm bende endometriozis hastasıyım laparoskopi yaptırdım 8 ay oluyor. 2 aşılama yaptırdım olumsuz...Tüpe bebege geçmeyi düşünüyorum. bu hastalıkta kimse kesin bir yargıya varamıyor...hamile kalabilirsin de kalamayabilirsin de...bunun garantisi yok...ama bir an önce gebe kalman lazım ki endometriozis gerilesin.İmkanın var ise Tüp bebek yaptır hazır yeni ameliyat olmusken odakların büyümeden. Tüp bebek te zaten tüplerin açık olması kapalı olması önemli değil...

ben de ameliyat oldum, iki aşılama yaptırdım tutmadı. ben de de ileri derece vardı. en son tüp bebek denedik

Son durumunuz ne acaba

Back
X