Merhaba yazdıklarınız ilgimi çekti okudum ve sizi tanımasam da çok mutlu oldum sonucun güzel olmasından Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı Salih evlat olsun
Aynı sıkıntı benim başımda da var 2 yıllık evlym çocuk istediğimiz için hiç korunmadik 1 senenin sonunda çocuk olmayınca doktora gitmek istedim hani bir sorun mu var diye hiç aklıma dahi gelmezdi kesin ufak birsey yüzünden olmuyor dedim ama malsf öyle olmadı doktor yumurtaların çok az normal yolla çocuk sahibi olamazsın dedi tüp bebek önerdi o an sanki hastahane üzerime yıkıldı o kadar kötü oldum ki çocukları çok seviyorum aşırı hemde hep hayal ederdim çocuğumun olmasını neyse gözlerim doldu odadan nasıl çıkacağımı bilemedim doktorun yanındaki sekreter kapıyı açtı öyle çıkabildm kapının kulpunu bulamadım o an tarifsiz bir acı vardı içimde ama asla isyan etmedim hala da öyle o anki acıyla bile neden Allahım neden ben demedim sonra bir kaç kez daha farklı yerlere farklı kişilere gittim hepsi aynı şeyleri söyledi yani tek kelime dahi eksiksiz son çare tüp bebek için gittik en azından böyle fırsatımız var dedik çok şükür ama ordan da gözü yaşlı çıktım olmadı tedavi edemem dedi vücudum yumurta üretmiyormus olmazmış bi kaç aydır gitmiyorum hiçbir yere zaman sonra giderim belki bilemiyorum korkuyorum gitmekten aslında imtihan işte sabrediyorum dua ediyorum Allahtan istiyorum Rabbim kimseye yaşatmasın o kadar zorki dışarıda heryerde çocuk görünce içim acıyor engel olamıyorum Herseyin hayırlısını versin Allah ne diyim benim hikayem de bu kusura bakmayın uzun oldu