Tek tüp ile hamilelik

Merveaku

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
285
126
33
Arkadaşlar daha çok morale ihtiyacım var burası bana az da olsa umut vermeye başladı. Dış gebelik geçirip tek tüple hamile kalan var mı

Ben 24 yaşımda yumurtaliklarimdan birini aldırmak zorunda kaldım hamileydim ilk kızıma osirada.bana doktor hamile kalma sansin %30 dedi .tek yumurtalikla ona güvenip ilk den bişey olmaz dedim korunmadik eşimle ve o ay hamile kaldım 27 yaşındaydım .şuan 37 yaşındayım ve 2 3 ay denemede 3. Bebeğime hamileyim tek tüp veya yumurtalık aynı şeydir sanırım inşallah sana moral olur

Bende aynı şekilde bir yumurtalığmi kistten dolayı kaybettim ve doktorlar her zaman tek tüple tek yumurtayla hamile kalır kadınlar demişti. Ve tek yumurta ile hamile kaldım şükür aynı şey mi bilemedim bende arkadaş gibi

Arkadaşlar daha çok morale ihtiyacım var burası bana az da olsa umut vermeye başladı. Dış gebelik geçirip tek tüple hamile kalan var mı
Canm benim de tek tüpüm tıkalı çok şükür ben de hamile kaldım çok ağladım buralarda tıpkı senin gibi herkesin ne dediğini okudum ama Allah'a güven inan içten dua et Rabbimden iste İnşAllah sana da nasip eder.

Çok teşekkür ederim inşallah bana da nasip eder Allah'ım, sizin içinde çok sevindim

Ay çok sevindim sizin için

Yaa ne guzell haberler insallah bende dogal yolla kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…