tek tüple gebelik şansı

batik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
34
3
86
47
Kocaeli
merhaba arkadaşlar, bir hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. 6 ay önce tek tüpüm alınmıştı. 3.5 senedir deniyorduk. bu yüzden yeniden hamile kalabilir miyim diye endişeliyim. tek tüple hamile kalan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. biraz morale ihtiyacım var galiba. tüp bebek mi yoksa doğal yolla mı olmasını beklemeliyim? kararsız kaldım. şimdiden teşekkür ederim.

canım benim yaa inşallah hayırlısıyla tez zamanda hamile kalırsın..annemlerin bi komşusu vardı..oda tek yumurtalıkla hamile kalmış tüm çocuklarına..üstelik kaç doğum yapmış kadın o tek yumurtalıkla..sen umudunu yitirme canım. benim..moralini yüksek tut..Allah yardımcın olsun canım..amiiinn..

merhaba canım benım anladıgım bu ısten Allah ısterse tek tupten 3 4 tane doguran var mesala benım dayımın hanımı 6 aylık evlıyken yumurtalıgın bırını aldılar kısa bır sure sonra bır oglu oldu hemen arkasına bır oglan daha 3 sene sonra bır kız ama o yasamadı ama benım gıbı tek tupu tıkalı olup 1,5 senedır bekleyenler de var ısımız Allah a KALMIS VERIRSE olacak vermesse yok ıste sana tavsıyem panık yapma sakın ol sabırla bekle benım bunu ogrenmem bıraz zor oldu da en kısa zaman da bebegıne kavusursun INSALLAH SEVGILER.......

merhabalar

benimde tek tupum uzun yıllarspiral kullanmam sebebiyle buyuk ihtimalle yani tıkandı. ve 14 ay uzerine halen hamile kalamayınca laparoskopi oldum bu arada birtane oglum var 9 yasında. ve laproskopide tıkalı tupum yine acılamadı diger tup un durumuna bakma amaclı ameliyat olmustum zaten acılma ihtimali pek yoktu enince noktadan tıkalı idi ve ameliyat sonrası diger tupumunh acık oldugu solendi tamamen. ve sonraki ay hamile kaldım 16 ay dır niye kalamadım mademo da acıktı o artık bir tesaduf sanırım. su anda ikinci bebegime hamileyim yani . umarım sende enk ısa zamanda tekrar kalırsın kı altı ay once dıs gebelikten ameliyat olup tekrar hamile kaldıgına gore neden yine kalmayasın.

tek yumurtalıgı olup evlendigi ilk gunden hamile kalan bir arkadasım var. tek tup ve tek yumurtalık bebek için yeterli ama sans ihtimal azalıyor sure bakımından. yoksa tek tup tek yumurta olsun daha ne olsun :)
sonra bu arkadasım istemeden birkez daha hamile kaldı ve aldırdı hiç endise etme yeterki tek tupun saglam olsun yumurtalıgın çalıssın yasın kaç bilmiyorum ama tup için acele etme derim ben

fikirleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah isteyen herkese versin...

canim su anda yasakli olan bir aerkadasimiz var. kibele. kendisinin de tek tupu dis gebelikten dolayi alindi ve 3 ay sonra diger tupla hamile kaldi.

ki kolay hamile kalan bir insan degildir. ilk hamileligi icin 7-8 ay ugrasmisti.

ovulasyon testi ve preseed adli spermlere yardimci kayganlastirici ile hamile kladigini soyler hep. herkese de tavsiye eder. arastir istersen.

benvarım bende tek tüplüyüm ama kendiliğimden geba kaldım dış gebelik yüzünden tek tüpüm alındı bide birçok arkadaşımda var tek tüple hepimizde hamile kaldık kalına biliniyor tek tüple ama sağlam olsa kalınıyor

canm sağlamdan kastın nedir ben 2 hafta önce kist için lakororskopi oldum ve sağ tüpüm enfeksiyondan şişmiş onu almış dr solda ki enfeksiyonu da temizlemiş kistleride almış şimdi soldaki tüpüm var bende bu ay hangi taraftan yumurtlarım diye düşünüp duruyorum .bidaha hsg olcam yapışıklık olmaması için dr dedi ameliyattan sonra hsg olman lazım dedi bende yaptırcam zaten inşAllah .inşAllah bu ay hamile kalırımda bekleyiş biter

benimde sol tüp tıkalı kızlar.
doktorum aşıla ile başlayalım diyor ama ben normal yolla olur mu diye kafa patlatıyorum.
var mı bildiğiniz tek tüple gebe kalan?sanırım daha fazla örnek duymaya ihtiyacım var.

Bennnnn
kızım tek tuple kaldıgım gıbı bıkac ayda oldu...
sımdıkı gebelıgım de korumayı bıraktıgım ılk ay.
Oyle de guzel oluyor kı...
sıkıntı yapma.

Bennnnn
kızım tek tuple kaldıgım gıbı bıkac ayda oldu...
sımdıkı gebelıgım de korumayı bıraktıgım ılk ay.
Oyle de guzel oluyor kı...
sıkıntı yapma.

iyki yazdınız..mutlu oldum moral oldu bana da. inşallah darısı başıma.tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğim

benim de 5 yıl önce dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alınmıştı canım maalesef ben diğer arkadaşlar kadar şanslı olamadımçok uğraştım sayısız kez tedavi görmeme rağmen olmadı gitti ama çok şükür rabbime ilk tüp denemem de rabbim nasip etti
inşş canım sende en yakın zaman da tekrardan kalırsın

evet birazda şans kısmet. ben hiç hamile kalmadım. tedavide olmadım. karavana atıyoruz işte
beni neler beklediğini bilmiyorum ve çok korkuyorum.toplum baskısı da cabası.inşallah kurtulurum bu kabustan.
sizinde bebişiniz sağlıkla gelsin.

inşş canım sana da rabbim çok fazla aratmadan nasip eder evladını benim tedavisiz hiç bir ayım geçmedi sürekli dr alırdım soluğu şimdi geriye dönüp baktığım da 5 yıl geçmiş tedavilerle ilaçlarla iğnelerle ama yine de çok şükür rabbime nasip etti sonun da

2013 agustosunda dis gebelikten sol tupum alindi..dunya basima yikildi sandim..hergun saatlerce nette arastirip durdum bu konuyu.dr 3 ay korunma verdi ben 1 ay korundum. Her ay acaba hamile miyim diye bekleyip duruyordum.dr 5-6 ay denersin olmazsa gel demisti..her ay husran tabi. 6. Ay bu ayda olmazsa dr gideyim asilama veya tup ne gerekiyorsa yaptiralim dedim.yasim geciyordu..6.ayimda bal tarcin corek otunu kullandim hic umudum yokken o ay hamile kaldim tek tuple. Yani Rabbim dualarimiza cvp verdi..arkadaslar umudunuzu hic yitirmeyin tek tuple baska bi sorun yoksa kaliniyo

merhaba şansızlardanım sanırım sol tüpüm dış gebelik nedeniyle alındı ikinci denenmemde korneal gebebelik dünyada bir kadında olur oda bende oldu az kaldı rahmim alınacaktı rabbim güldü yüzüme ardından daha fazla uğraşmadan rahim filmi çekildim de diğer tüpümünde enfoksiyondan kapandığını öğrenince bu seferde tüp bebekten başka yolum yok onuda ilk denememle oldu rabbim kızlarıma ömür versin tüm çocuklarımızı da sadece diyeceğim acemelik etmeyin doktora gidin böyle birşey gelince başınıza tek tüp şanstır sadece rahim filmi çekilmemiş olasılık etmeyin.

Arkadaslar bende bu konudan dertliyim.Cikolata kistimi aldirmak icin laparoskopi ameliyati oldum dr.kistimi alirken bakteri oldugunu cok fazla iltihab oldugunu görmüs sagdaki tüpümüde almis.belki sagdaki yumurtamda gitmis olabilir dedi suan hala hastahane deyim yarin dr.la konusacaz ultrasonla bakicak sag yumurtalik duruyomu diye cok üzgünüm insallah tek tüple gebe kalabilirim bir sene dene olmassa gel dedi ama bana simdiden umutsuzluk hissi yerlesdi bile Rabbim den umut kesilmez tabikide ama bu kist tekrarlar sa yandim o zaman bir an önce gebe kalirim insallah

Canım ben asılama ıcın gttgım hastanede tek tuplu bı kadun vardı ılk cocugu krndılıgınden olmus ıkıncı ccuk ıcın asılamaya gelıyrdu canını sıkma dgustan tek tupmus o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…