Tek tüple gebelik

İlk tüpum alındıkdan sonra doktora 1 buçuk sene falan olmadı doktora gittim iyi bir doktora denk gelmiştim Allah'tan doktorum doktor benim çocuğu ne kadr istediğimi görünce en baştan smear testi yaptı rahimde birşey varmı sonradan rahim filmi istedi tüp acikmi diye ki en iyisi bu çünkü eğer diğer tüpte tikaliysa yine aynı şeyler olmasın yoksa olan tek tüpte riske girmiş olur bunları yaparken folik asit basllati rahim filminden sonra adet olunca gelirsin dedi ama ben rahim filminden hemen sonra hamile kalmışım oğlum sağlıklı doğdu şükür su an ikinciye hamileyim oda tedavisiz kendi oldu Allah'ım ol derse oluyor gerçekten dediğim gibi tedavinizi akdsatmayin rahim filminden korkmayın çok korkuyorsanız anestezi ile yaptırın bence sizde en kısa sürede evlat sahibi olursunuz inşallah🤲
Yaa içimi ferahlattiniz gerçekten peki bu rahim filmi evlilikte bir yıl olması mı gerekir çekilmesi için nasıl oluyor

Yaa içimi ferahlattiniz gerçekten peki bu rahim filmi evlilikte bir yıl olması mı gerekir çekilmesi için nasıl oluyor
Hayir böyle bir zorunluluk yok zaten tek tupunuz alındığı için eğer iyi doktorunuzda varsa rahim filmi istiyecektir dediğim gibi tek tupunuz var ve bunun açık mı degilmi öğrenmenin tek yolu rahim filmi kapalıysa ilaçla açılabilir ama rahim filmi cektirmeden normal bir tedaviye başlarsanız egerki tupunuz kapalı ise yine aynı şeyleri yaşarsınız rahim filminden sakın korkmayın ben anestezi ile çekildim ve hiçbir sorun yaşamadım zaten 5 dakikalık bir islem

Merhaba herkese, bundan 7 ay önce dış gebelik nedeniyle sol tüpüm alindi. Doktor 3 ay korunduktan sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Ama içimde hiç olmayacakmış gibi bir his var 😔 tek tüple gebe kalanlar buraya yazabilir mi? Dış gebelikten sonra neler yaptınız, kac ay sonra gebe kalabildiniz
Aynı hisleri paylaşıyorum sizinle 😓

Merhabalar ben tek tüple hamile kaldım hiç kendini kötü hissetmedış gebelikden dolayı iç kanama sonucu ile sağ tupum alındı ve şu an 3 yaşında bir oğlum var birde 19 haftalık hamileyim hepsi Allah'ın takdiri Allah ol derse oluyor yani iki tüpü olupda hamile kalamayan insan çok dua edin doktora kontrollere gidin inşallah sizde evlat sahibi olursunuz🤲
merhabalar benım de bir tüpüm baglandı. diğer tüpüm saglıklı ve yumurta var dendı 1 kez takıp yaptılar gebe kalamadım.. 2 kez tüp bebek denedım olmadı.. umut olursunuz bıze ıns

merhabalar benım de bir tüpüm baglandı. diğer tüpüm saglıklı ve yumurta var dendı 1 kez takıp yaptılar gebe kalamadım.. 2 kez tüp bebek denedım olmadı.. umut olursunuz bıze ıns
İnsallah🤲🤲 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tek tüple hamile kalan çok insan var umudunuzu yitirmeyin asla neden direk tup bebek tedavisine başladınız kalan tupunuz sağlıklı degilmiydi

İnsallah🤲🤲 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tek tüple hamile kalan çok insan var umudunuzu yitirmeyin asla neden direk tup bebek tedavisine başladınız kalan tupunuz sağlıklı degilmiydi
Tüp sağlıklı ama vakıt kaybetmeyelim dendi denılenı yaptık maalesef olmadı

Tüp sağlıklı ama vakıt kaybetmeyelim dendi denılenı yaptık maalesef olmadı
Olur inşallah Allah'tan ümit kesilmez hiic ummadığın bir anda tedavisiz bile olabilir ama önemli olan inanın umidinizi kaybetmeyin Allah'a dua edin ve stres yapmayin her ay acaba bu ay olacakmış diye stres yapmak en kötüsü akışına bırakın sizi tanımıyorum ama sizin için dua edeceğim 🤲🤲

Benim de sol tüpüm alındı. 15 gün oldu ameliyat olalı. Sizi annlıyorum benden ameliyattan sonra hemen nete düştüm araştırmaya. korkmayın. dr bana tek tüpün tek böbrek gibi tek başına da hayatta tutabileceğini ve hamile kalabileceğimi söyledi. Çoğu kadın tek tüpü kapalı olduğu halde hamile kalıyor. Eğer yumurtalıklarınız varsa hamile kalabilirsiniz. Çok geçmiş olsun. iyice dinlenin. :)
Meraba benimde sol tüpüm alincakmis Çarşamba günü için ameliyat günü verdi doktor süreciniz nasıldı biraz bahsedebilir misiniz. Ameliyat sonrasi zor mu. Gebelik oluşmuş heralde hayırlı olsun ☺️ ne kadar sonra gebelik oldu

Meraba benimde sol tüpüm alincakmis Çarşamba günü için ameliyat günü verdi doktor süreciniz nasıldı biraz bahsedebilir misiniz. Ameliyat sonrasi zor mu. Gebelik oluşmuş heralde hayırlı olsun ☺️ ne kadar sonra gebelik oldu
Geçmiş olsun. Kapalı laporoskopi denendi bana olmadı, sonra açık ameliyata döndü. İki yerden dikişim olduğu için ameliyat sonra iyileşmem biraz zaman aldı. Eğer sizinki laparoskopi ile alınırsa ki büyük ihitimal öyledir ben istisnayım iyileşme süreciniz çok kolay olur. Merak etmeyin. Gönlünüzü ferah tutun, başa gelen çekiliyor kadın olmanın cilvesi diyelim :)
evet hamileyim çok şükür, Ocak 5te ameliyat oldum mayıs 4 son adet tarihim. 5 ay sonra hamile kaldım. Eğer tavsiye olarak alırsanız gebelik oluşmaz diye düşünmeyin. Sayfalarca ya ı okudum burda, çok ümitsizdim doktora gittim aşılama denemek için doktor bana bir kere hamile kaldın yine kalabilirsin dedi aşılama başlamıcam dedi kafamdaki kötü fikirleri attım ve ta daa 🤗gönlünüze ferahlık diliyorum, allah yardımcınız olsun. Önce ameliyatı atlatın da sonra bebeği konuşuruz 😊 haber edin mutlaka.

Geçmiş olsun. Kapalı laporoskopi denendi bana olmadı, sonra açık ameliyata döndü. İki yerden dikişim olduğu için ameliyat sonra iyileşmem biraz zaman aldı. Eğer sizinki laparoskopi ile alınırsa ki büyük ihitimal öyledir ben istisnayım iyileşme süreciniz çok kolay olur. Merak etmeyin. Gönlünüzü ferah tutun, başa gelen çekiliyor kadın olmanın cilvesi diyelim :)
evet hamileyim çok şükür, Ocak 5te ameliyat oldum mayıs 4 son adet tarihim. 5 ay sonra hamile kaldım. Eğer tavsiye olarak alırsanız gebelik oluşmaz diye düşünmeyin. Sayfalarca ya ı okudum burda, çok ümitsizdim doktora gittim aşılama denemek için doktor bana bir kere hamile kaldın yine kalabilirsin dedi aşılama başlamıcam dedi kafamdaki kötü fikirleri attım ve ta daa 🤗gönlünüze ferahlık diliyorum, allah yardımcınız olsun. Önce ameliyatı atlatın da sonra bebeği konuşuruz 😊 haber edin mutlaka.
Allah razı olsun içime su serptin. Şu anlık laporoskopi ameliyatım ameliyatla birlikte histereskopi de yapacak kanamalarım uzun sürdüğü için İnşallah kolay atlatırım. Kadın olmak çok zor gerçekten. Rabbim sanada hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

İlk 3 ay korundunuz mu peki

İlk 3 ay korundunuz mu peki
Adet görene kadar korundum. Ameliyat olduğum için adetlerim düzensizleşti stres de çok etkiliydi tabi. O yüzden yumurtlama günlerimi bilemedim tam. Son ay ovülasyon testi kullandım yumurtlama günlerini değerlendirdik çok şükür oldu. Dedim ya siz ameliyatı atlatın dinlenin bebek işini sonra konuşuruz 🤗

Adet görene kadar korundum. Ameliyat olduğum için adetlerim düzensizleşti stres de çok etkiliydi tabi. O yüzden yumurtlama günlerimi bilemedim tam. Son ay ovülasyon testi kullandım yumurtlama günlerini değerlendirdik çok şükür oldu. Dedim ya siz ameliyatı atlatın dinlenin bebek işini sonra konuşuruz 🤗
Aman buralar da ol o zaman canım kaybetmeyim seni 🤣🥰

Merhaba, bende 3 gün önce laporoskopi oldum. Burda aynı süreci yaşayanlar bana yardım ederse çok sevinirim
Sağ tüpüm alındı. Dikiş yerlerim haliyle acıyor ama benim kalp çarpıntım var. Ameliyattan sonra oldu hatta hastanedeyken korktum ve kan alındı EKG çekildi birşey çıkmadı.
Eve geldim akşamları uyurken aniden nefes alamıyor gibi oluyorum, kalbim küt küt atıyor. Doktora sordum göğüse baskı yapar dedi ama rahatsızım
Böyle bir durum yaşayan varmı, kaç günde normal hayatıma dönerim
Bebeğimi düşürdüm ona ayrı üzüldüm, ardından iğne oldum değerin düşmesini bekledim 1 hafta
Sonra kapalı ameliyat
Zor bir süreç Allah herkese şifa versin inşallah

Back
X