Merhaba geçen ay echomar da rahim filmi çektirdim. Çektirecek arkadaşlar korkmayın ben çok stres yapmıştım ama korkulacak hiçbirşey yok. Hemen oldu bitti acı duyacak bir durum söz konusu olmuyor. Yaklaşık 1.5 yıl önce düşük yaşadım. Sonra korunmadık ama hamile kalamadım. rahim filmi sonucu iki tüpte belli bi mesafeye kadar kontrast maddenin gittiği, sol tüpte göllenme olduğu, sağ tüpte kontrast maddenin serbest dağıldığı yazıyor. Sonrasında Acıbadem Hastanesinde bir doktora sonucumu gösterdim ve resmen o kadar moralimi bozdu ki. Benim tüp bebek yapmam gerektiğini doğal yollarla hamile kalma şansımın çok çok az olduğunu hatta tüpümde enfeksiyon hidrosalpink vs gibi şeylerin olabileceği... ultrasonla bakmadı bile. Cerrahpaşa Tıp Fak. den hocaya rahim filmimi gösterdim ve o ise doğal yolla hamile kalabileceğimi hidrosalpinks görünmediğini denememi söyledi. Kafam çok karışık filmden sonra ilk adetimi oldum. Buarada adetimin 2. ,3. günlerinden birinde kan testimi yaptırdım onda da sorun yok. Yumurtam kendiliğinden gelişiyor. 21 cm iken doktor ovitrelle verdi ama o ayda tutmayınca rahim filmi çekildim. Eşimin spermiyografisinde de sorun gözükmedi. yorumlarınızı bekliyorum.