sağlık olsun canım Allah büyük nasip değilmiş senin adına çok üzüldüm durumlarımız birebir aynı.benim sağ tüp ve sağ böbrek yok.ama sağ yumurtalığım var.doğuştan tek böbrekli olanların zaten normalden daha büyük olurmuş böbreği ben de sorunsuz yaşıyorum çok şükür doktor bana ağır ağrı kesicilerden uzak dur bol bol su iç dedi o kadar.
canım adetinin 3. günü gidicekmisin yine kontrole belki yumurtlar atılmazsa folikül kisti olablir...
merhaba arkadasim
benimde sag tüpüm tikali tamamen.sol tüple sansimi deniyorum insallah buraya gelip yazarlar basindan böyle olay gecmis arkadaslar da BIZEDE UMUT OLUR
Canım, Zeynep kamilde tedaviye başladığımda tek tüpüm tıkalı olduğu için hamile kalma riskimin az olduğunu söylemişlerdi. Ama şu an 7+2 haftalık hamileyim. Demekki tek tüple hamile kalınabilioyrmuş. Allahım isteyen herkese versin bebişlerimizin 9 ay bıyunca tutunması için yardım etsin.
Ve kendiliğimden hamile kalabiliyorum.Benim de sorunlarım var yumurtam büyümüyor ama büyüdüğü ilk ay hemen hamile kalmıştım.Belki iki tüpü olan insanlara göre şansımız daha az ama Allahım isterse neden olmasın oluyor işte. 8 haftalık düştü meleğim..bence yumurta geliştikten sonra kaç tüpün olduğu önemli değil.
benım arkadaşımın dış gebelıkten bırtane tüpünü aldırlar 2 sene önce ve şuanda tek tüple 5 haftalık hamile umutsuz olmayın arkadaslar... ALLAH büyüktür dua edın
benım arkadaşımın dış gebelıkten bırtane tüpünü aldırlar 2 sene önce ve şuanda tek tüple 5 haftalık hamile umutsuz olmayın arkadaslar... ALLAH büyüktür dua edın
slmkızlar ben yaklaşık sekiz ay önce hem iç hem dış gebeliği aynı anda yaşadım bu otuzbinde bir görülen bişeymiş oda beni buldu önce kürtajla içerdekini birkaçgün sonrada tüpümdeki bebeği aldılar tabii tüpümüde birlikte ameliyattan sonra üç ay korunduk daha sonra bıraktık ama henüz bişey yok ne yapmalıyım acaba