evet çok şükür var canım ama bi türlü hamile kalamıyorum iştetatlım hamile kalmak için yumurta gerekli ve onun için yumurtalık ve tüpün olması gerekli,sendede var,Allahım ne mucizeler vermiş insanlara,tek tüple tabikide hamile kalabilirsin,ümidini kaybetme ve cok dua et,inş. en kısa zamanda meleğin seninle olur
burda okuudm bi kaç tek tüple hamile kalan darısı sana olsun inşallah ..tüp bebek denedinizmi?
evet çok şükür var canım ama bi türlü hamile kalamıyorum iştevardır zamanı bi hikmeti bekle bekle ne sabır kalıyo ne de umut çevremde herkesin bebeği var kimisi hamile benim bi yanım hep eksik hep yarım
allah razı olsun canım inşş benimde bi evladım olur seninkini de allahım bağışlasın sağ sağlim kucağına aldığın günleri göstersin
evet canım bende okumuştum ama daha bana şans gülemedi malesef o zamandan bu zaman hiç hamile kalamdımyok gülüm ya daha ne aşılama ne de tüp bebek yaptırdım hangi dr gittiysen gerek yok kendiliğinden olur dediler bi dr kalmadım çok dr gezdim belki biri farklı bişey söyler yada görür ama hepsi aynı şeyi söylediler :44:
şimdi alanın da çok iyi bi prof buldum ona gidicem son alarak
belkide tüpten başka bir sıkıntın vardır, ama başka bir durum yoksa tek tüple gebe kalırsın belki normalden daha uzun sürer ama kalırsın , tüpün olduğu taraftaki yumurtalığın nasıl aktifmi
canım dediğim gibi her gittiğim dr ne aşılama ne de tüp bebek yapmam diyo seni kısırlık bölümüne bile alamam diyo bende şaşırmış durumdayımson bulduğum bi prof var ona gidicem belki dediğin gibi onların da göremediği başka bi sorun vardır bilmiyorum ki canım ya çok yoruldum bıktım artık dr hastane gezmekten :84:
offffffff allahım ya artık bana da nasip etsin kurban olduğum rabbim istese taşa bile can verir
canım 1 yılda gebe kalamadıysan tedaviye başlanır, en azından tahlillerin testlerin hsg istenir, sonrada bariz bir sorun bulunamadıysa ilaç desteği ile yumurta takibi yapılır ilk aşamada sen düzgün bir dr.a görün
canım biz eşimle düzenli olarak 1 sene birlikte olamadık kiameliyattan sonra 6 ay korundum geçen sene şubat ayında hsg çekildi sol tüpüm temiz çıktı sonra biz kendi isteğimizle mayıs ayında ayında dr gittik tedavi olmak için(yumurta takibi) tam tedaviye başladık derken eşim temmuzda turt dışına gitti 6 ay orda kaldı geleli 4 ay oldu işte geçen ay yine bütün hormon tahlilleri yapıldı tiroit fsh tsh prolaktin ve diğerleri hepsi normal rahimde kistte (pko) yok yani anlayacağın herşey temiz bizde şaşırmış durumdayız
en yakın zaman da prof gidicem inşş derdime derman olur
senin durum biraz karışık sen toparla 1 seneyi bulmuyorsa o zaman denemeye devam edin arkadasım, daha öncede bi gebelik geçirmişsin yine olmaması için bir neden yok gibi
sen yinede dr.a görün ama için rahatlasın bu kadar stresde yapma belkide o sebeble olmuyordur, ama öyle birkaç ayda hemen olacak diye birşey yok
Arkadasim merhaba,
Yasadiklarinin aynisini en yakin arkadasim yasadi. Sol tupu alindi dis gebelik ameliyatinda. Doktoru 1 yil deneyeceksin eger olmazsa alternatif arayacagiz ama bebegin olacak sakin uzulme demisti. Tek tuple hamile kalma sansi %20'ymis ama bu da azimsanacak bir oran degil demisti doktor.
Tam 1 yil denediler ve 12. Ayda hamile kaldi. Simdi 2 aylik oldu bile kucuk kuzu.
Arkadasim iliskiye girerken bile saglam tupunun oldugu tarafa yatmaya dikkat ettigini soylerdi bana. Ve doktoru ona esine bunlari soylememesini, bu tip seylerin psikolojiyle cok ilgisi oldugu icin, esi bilirse sperm kalitesini bile dusurebilecegini soylemisti.
Allah yardimcin olsun, cok strestli bir surec biliyorum ama sen de suna emin ol ki Allah sabrini da caresini de veriyor.
Ne olursa olsn pes etme.
Sevgiler.
canım rabbim baska sıkıntı göstermesin.malesef bebeğimi kaybettim bölümünde dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar topiği var.oraya mutlaka gözat.sana büyük umut olacaktır.o topiktekilerin büyük bir kısmı tek tüple hamile kaldı.bende gecen sene dış gebelik gecirdim ama iğne ile kurtuldum cok sükür.bende cok takmıştım kafama acaba tüpte hasar kaldımı ya hamile kalamazsam,kalırsam ya yine aynı yere takılırsa diye...hiç bişeyi kafana takma canım Allaha sığın.olumlu seyler oku,olumlu seyler düşün.esine sevgiyle sarıl cocuk olsun diye ilişki yaşama.ben 5,5 ay kadar korundum nasıl gecti anlamadım.vücudum kendine geldi sonrasında hemen hamile kaldım.yavrumu kucağıma almama sayılı günler kaldı rabbimin izniyle sağ salim alırım inşallah kucağıma.darısı en kısa zamanda sana ve tüm darda olanlara.rabbim kimselere hevesli bıraktırmasın seni.bu yakınlarda bir arkadasımın tüpünü almışlardı suan oda hamile .ne kadar sanslısınki dış gebelik yasasan bile hamile kalabiliyorsun.ne kadar büyük bir nimet
canımcım ;
öncelikle beyninden çocuk istegini çıkarbebekler süpriz yapmayı seviyor. Tek tüple hamile kalanlardanım.ama malesef çok konuların içinde ve araştırmacı olmam yüzünden, 20 gün önce kendini dr sanan kimseler tarafından gebeligime son verilecekti.şuan tahmiini 5 haftalık hamileyim.SAT tarihim yenigeçti.daha önce gitmiş oldugum drlar hormonları yüklediler ,yumurtladıgım halde ve daha önce hamileliğim oldugu halde beni hormon deposu yaptılar .Şuanda BHCG değerim 2 ye katlamıyor ve ben onları sorumlu tutuyorum.Şuanda ki hamileliğim normal hamilelik ,
Benim sana önerim
1-ticari kaygısı olmayan (tüp merkezinde çalışmayan,onlarla baglantısı olmayan )bir dr bul
2-sen düzenli olarak folik asidini al.
3- hamile kalmayı bir müddet düşünme anın tadını çıkar...
ve kısa bir zaman sonra hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?