tek tüple hamile kalan yok mu aranızda hiç :(((

hasretim_

الوارث Ya Vari
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
2.488
42
48
İzmir
ben 2010 da 8 haftalık hamileyken dış gebelik oldum ve bir ayrıntı daha öğrenmiştik rahimim kalp şeklindeymiş ameliyat sırasında oda düzeltilmiş .ameliyat ve laporoskopi ile gebelik sonlandırıldı ve sağ tüpüm gitti:14: 6 ay korunduktan sonra geçen sene şubat ayında hsg çekildim çok şükür sol tüpüm açık çıktı mayıs ayında tekrar dr tedavisine başladık temmuz ayında eşimin işinden dolayı 6 ay ayrı kalmak zorunda kaldık bebeğe de tedaviye de mecburen ara vermek zorundaydık:50: eşim geleli 4 ay oldu ve ben hala hamile kalamadım:14: 2 aydır başka bi dr gidiyorum sadece bana folik asit ve adetimin 26. günü progestan verdi sabah öğle akşam içiyorum gerisi allha kalmış artık :25:

HAMİLE KALAMAMAK o kadar zor çaresiz bi durum ki sadece yaşayan bilir anlar allahım bizlere sabır versin sadece

tatlım hamile kalmak için yumurta gerekli ve onun için yumurtalık ve tüpün olması gerekli,sendede var,Allahım ne mucizeler vermiş insanlara,tek tüple tabikide hamile kalabilirsin,ümidini kaybetme ve cok dua et,inş. en kısa zamanda meleğin seninle olur:16:

tatlım hamile kalmak için yumurta gerekli ve onun için yumurtalık ve tüpün olması gerekli,sendede var,Allahım ne mucizeler vermiş insanlara,tek tüple tabikide hamile kalabilirsin,ümidini kaybetme ve cok dua et,inş. en kısa zamanda meleğin seninle olur:16:
evet çok şükür var canım ama bi türlü hamile kalamıyorum işte:50: vardır zamanı bi hikmeti bekle bekle ne sabır kalıyo ne de umut:14::14: çevremde herkesin bebeği var kimisi hamile benim bi yanım hep eksik hep yarım :43:
allah razı olsun canım inşş benimde bi evladım olur seninkini de allahım bağışlasın sağ sağlim kucağına aldığın günleri göstersin :16::16:
burda okuudm bi kaç tek tüple hamile kalan darısı sana olsun inşallah ..tüp bebek denedinizmi?

evet canım bende okumuştum ama daha bana şans gülemedi malesef o zamandan bu zaman hiç hamile kalamdım :14: yok gülüm ya daha ne aşılama ne de tüp bebek yaptırdım hangi dr gittiysen gerek yok kendiliğinden olur dediler :50: bi dr kalmadım çok dr gezdim belki biri farklı bişey söyler yada görür ama hepsi aynı şeyi söylediler :44:
şimdi alanın da çok iyi bi prof buldum ona gidicem son alarak

evet çok şükür var canım ama bi türlü hamile kalamıyorum işte:50: vardır zamanı bi hikmeti bekle bekle ne sabır kalıyo ne de umut:14::14: çevremde herkesin bebeği var kimisi hamile benim bi yanım hep eksik hep yarım :43:
allah razı olsun canım inşş benimde bi evladım olur seninkini de allahım bağışlasın sağ sağlim kucağına aldığın günleri göstersin :16::16:

evet canım bende okumuştum ama daha bana şans gülemedi malesef o zamandan bu zaman hiç hamile kalamdım :14: yok gülüm ya daha ne aşılama ne de tüp bebek yaptırdım hangi dr gittiysen gerek yok kendiliğinden olur dediler :50: bi dr kalmadım çok dr gezdim belki biri farklı bişey söyler yada görür ama hepsi aynı şeyi söylediler :44:
şimdi alanın da çok iyi bi prof buldum ona gidicem son alarak

belkide tüpten başka bir sıkıntın vardır, ama başka bir durum yoksa tek tüple gebe kalırsın belki normalden daha uzun sürer ama kalırsın , tüpün olduğu taraftaki yumurtalığın nasıl aktifmi

belkide tüpten başka bir sıkıntın vardır, ama başka bir durum yoksa tek tüple gebe kalırsın belki normalden daha uzun sürer ama kalırsın , tüpün olduğu taraftaki yumurtalığın nasıl aktifmi

canım dediğim gibi her gittiğim dr ne aşılama ne de tüp bebek yapmam diyo seni kısırlık bölümüne bile alamam diyo bende şaşırmış durumdayım:53::53: son bulduğum bi prof var ona gidicem belki dediğin gibi onların da göremediği başka bi sorun vardır bilmiyorum ki canım ya çok yoruldum bıktım artık dr hastane gezmekten :84:
offffffff allahım ya artık bana da nasip etsin kurban olduğum rabbim istese taşa bile can verir :14::14:

canım dediğim gibi her gittiğim dr ne aşılama ne de tüp bebek yapmam diyo seni kısırlık bölümüne bile alamam diyo bende şaşırmış durumdayım:53::53: son bulduğum bi prof var ona gidicem belki dediğin gibi onların da göremediği başka bi sorun vardır bilmiyorum ki canım ya çok yoruldum bıktım artık dr hastane gezmekten :84:
offffffff allahım ya artık bana da nasip etsin kurban olduğum rabbim istese taşa bile can verir :14::14:

canım 1 yılda gebe kalamadıysan tedaviye başlanır, en azından tahlillerin testlerin hsg istenir, sonrada bariz bir sorun bulunamadıysa ilaç desteği ile yumurta takibi yapılır ilk aşamada sen düzgün bir dr.a görün

canım 1 yılda gebe kalamadıysan tedaviye başlanır, en azından tahlillerin testlerin hsg istenir, sonrada bariz bir sorun bulunamadıysa ilaç desteği ile yumurta takibi yapılır ilk aşamada sen düzgün bir dr.a görün

canım biz eşimle düzenli olarak 1 sene birlikte olamadık ki :53: ameliyattan sonra 6 ay korundum geçen sene şubat ayında hsg çekildi sol tüpüm temiz çıktı sonra biz kendi isteğimizle mayıs ayında ayında dr gittik tedavi olmak için(yumurta takibi) tam tedaviye başladık derken eşim temmuzda turt dışına gitti 6 ay orda kaldı:52: geleli 4 ay oldu işte geçen ay yine bütün hormon tahlilleri yapıldı tiroit fsh tsh prolaktin ve diğerleri hepsi normal rahimde kistte (pko) yok yani anlayacağın herşey temiz bizde şaşırmış durumdayız:53::53:
en yakın zaman da prof gidicem inşş derdime derman olur :14:

Son düzenleme:
canım biz eşimle düzenli olarak 1 sene birlikte olamadık ki :53: ameliyattan sonra 6 ay korundum geçen sene şubat ayında hsg çekildi sol tüpüm temiz çıktı sonra biz kendi isteğimizle mayıs ayında ayında dr gittik tedavi olmak için(yumurta takibi) tam tedaviye başladık derken eşim temmuzda turt dışına gitti 6 ay orda kaldı:52: geleli 4 ay oldu işte geçen ay yine bütün hormon tahlilleri yapıldı tiroit fsh tsh prolaktin ve diğerleri hepsi normal rahimde kistte (pko) yok yani anlayacağın herşey temiz bizde şaşırmış durumdayız:53::53:
en yakın zaman da prof gidicem inşş derdime derman olur :14:

senin durum biraz karışık sen toparla 1 seneyi bulmuyorsa o zaman denemeye devam edin arkadasım, daha öncede bi gebelik geçirmişsin yine olmaması için bir neden yok gibi
sen yinede dr.a görün ama için rahatlasın bu kadar stresde yapma belkide o sebeble olmuyordur, ama öyle birkaç ayda hemen olacak diye birşey yok

Arkadasim merhaba,
Yasadiklarinin aynisini en yakin arkadasim yasadi. Sol tupu alindi dis gebelik ameliyatinda. Doktoru 1 yil deneyeceksin eger olmazsa alternatif arayacagiz ama bebegin olacak sakin uzulme demisti. Tek tuple hamile kalma sansi %20'ymis ama bu da azimsanacak bir oran degil demisti doktor.
Tam 1 yil denediler ve 12. Ayda hamile kaldi. Simdi 2 aylik oldu bile kucuk kuzu.
Arkadasim iliskiye girerken bile saglam tupunun oldugu tarafa yatmaya dikkat ettigini soylerdi bana. Ve doktoru ona esine bunlari soylememesini, bu tip seylerin psikolojiyle cok ilgisi oldugu icin, esi bilirse sperm kalitesini bile dusurebilecegini soylemisti.
Allah yardimcin olsun, cok strestli bir surec biliyorum ama sen de suna emin ol ki Allah sabrini da caresini de veriyor.
Ne olursa olsn pes etme.
Sevgiler.

Son düzenleme:
canım rabbim baska sıkıntı göstermesin.malesef bebeğimi kaybettim bölümünde dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar topiği var.oraya mutlaka gözat.sana büyük umut olacaktır.o topiktekilerin büyük bir kısmı tek tüple hamile kaldı.bende gecen sene dış gebelik gecirdim ama iğne ile kurtuldum cok sükür.bende cok takmıştım kafama acaba tüpte hasar kaldımı ya hamile kalamazsam,kalırsam ya yine aynı yere takılırsa diye...hiç bişeyi kafana takma canım Allaha sığın.olumlu seyler oku,olumlu seyler düşün.esine sevgiyle sarıl cocuk olsun diye ilişki yaşama.ben 5,5 ay kadar korundum nasıl gecti anlamadım.vücudum kendine geldi sonrasında hemen hamile kaldım.yavrumu kucağıma almama sayılı günler kaldı rabbimin izniyle sağ salim alırım inşallah kucağıma.darısı en kısa zamanda sana ve tüm darda olanlara.rabbim kimselere hevesli bıraktırmasın seni.bu yakınlarda bir arkadasımın tüpünü almışlardı suan oda hamile .ne kadar sanslısınki dış gebelik yasasan bile hamile kalabiliyorsun.ne kadar büyük bir nimet

senin durum biraz karışık sen toparla 1 seneyi bulmuyorsa o zaman denemeye devam edin arkadasım, daha öncede bi gebelik geçirmişsin yine olmaması için bir neden yok gibi
sen yinede dr.a görün ama için rahatlasın bu kadar stresde yapma belkide o sebeble olmuyordur, ama öyle birkaç ayda hemen olacak diye birşey yok

evet hemde çok karışık hiç hesapta yokken eşimle ayrı kaldım ama belkide böylesi hayırlısymış kısmetmiş allah ne yazdıysa kabulumuz :25:zaten hep denemeye hep devam arkadaşım hiç pes etmedik çok şükür allah ta sabrını veriyo işte kabullenmeyi öğretiyo kısmetimiz ne zamnasa ozaman olacak allahın izniyle :16:
inan ki artık hiç stres yapmıyorum önceleri günlerce ağlardım bebeğimi kaybetmenin vermiş olduğu acı tarif bile edilmezdi :14: herşey geldi geçti bi kez olsun gebe kalabildim hiç olmazsa doğurganlığım ortaya çıktı

Arkadasim merhaba,
Yasadiklarinin aynisini en yakin arkadasim yasadi. Sol tupu alindi dis gebelik ameliyatinda. Doktoru 1 yil deneyeceksin eger olmazsa alternatif arayacagiz ama bebegin olacak sakin uzulme demisti. Tek tuple hamile kalma sansi %20'ymis ama bu da azimsanacak bir oran degil demisti doktor.
Tam 1 yil denediler ve 12. Ayda hamile kaldi. Simdi 2 aylik oldu bile kucuk kuzu.
Arkadasim iliskiye girerken bile saglam tupunun oldugu tarafa yatmaya dikkat ettigini soylerdi bana. Ve doktoru ona esine bunlari soylememesini, bu tip seylerin psikolojiyle cok ilgisi oldugu icin, esi bilirse sperm kalitesini bile dusurebilecegini soylemisti.
Allah yardimcin olsun, cok strestli bir surec biliyorum ama sen de suna emin ol ki Allah sabrini da caresini de veriyor.
Ne olursa olsn pes etme.
Sevgiler.

sağol bitanem arkadaşının bebeğine de allahım uzun ömürler nasip etsin inşş bidaha o acıları kimselere yaşatmasın :16: ameliyataımı yapan dr bana demişti ki nasıl insan tek böbrekle hayatını devam ettirir sende öylesin dedi hiç bişeyin yok dedi allah niye 2 tane vermiş biri giitiğin de diğerini işlevini yapsın diye konuşmuştu :26:
gülüm ya bende arkadaşının yaptığı gibi yaptım belimin altına yastık koydum ayaklarımı kaldırdım ama hiçbiri fayda etmedi yada dediğimim gibi daha vakti zamanı gelmedi benim için ama asla pes etmek yok canım peşini asla bırakmayacağım :52::52:

allah hepimizin yardımcısı oldun sende bebek bekliyosun galiba rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin güle güle kurtul canım darısı benimle beraber bütün isteyenlerin başına inşş :16::16:

canım rabbim baska sıkıntı göstermesin.malesef bebeğimi kaybettim bölümünde dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar topiği var.oraya mutlaka gözat.sana büyük umut olacaktır.o topiktekilerin büyük bir kısmı tek tüple hamile kaldı.bende gecen sene dış gebelik gecirdim ama iğne ile kurtuldum cok sükür.bende cok takmıştım kafama acaba tüpte hasar kaldımı ya hamile kalamazsam,kalırsam ya yine aynı yere takılırsa diye...hiç bişeyi kafana takma canım Allaha sığın.olumlu seyler oku,olumlu seyler düşün.esine sevgiyle sarıl cocuk olsun diye ilişki yaşama.ben 5,5 ay kadar korundum nasıl gecti anlamadım.vücudum kendine geldi sonrasında hemen hamile kaldım.yavrumu kucağıma almama sayılı günler kaldı rabbimin izniyle sağ salim alırım inşallah kucağıma.darısı en kısa zamanda sana ve tüm darda olanlara.rabbim kimselere hevesli bıraktırmasın seni.bu yakınlarda bir arkadasımın tüpünü almışlardı suan oda hamile .ne kadar sanslısınki dış gebelik yasasan bile hamile kalabiliyorsun.ne kadar büyük bir nimet

çok sağol canım amiiin allahım kimseye göstermesin :5: dediğin topiğe bende baktım canım benim gibi olanlar evlatlarına kavuşmuşlar rabbim inşş bana da yaşatır bana da nasip eder :16: sen benden çok daha şanslısın canım tüplerin de hasar olmadan kurtulmuşsun ben senin kadar şanslı olamadım malesef:14: buna da şükür diyelim
ama bak senin bebeğine kavuşmana çok az kalmış allahım sağ sağlim kurtulmanı nasip eder kucağına aldığın günleri de görürsün :21::21: darısı başıma olur arkadaşım :16:
dış gebelik geçirmiş biri olarak hala hamile kalma şansım var canım ne mutlu bana allahım bana rahimimi tep tüpümü bağışladı bu günüme sozsuz şükürle olsun :25:

canımcım ;
öncelikle beyninden çocuk istegini çıkar :D bebekler süpriz yapmayı seviyor. Tek tüple hamile kalanlardanım.ama malesef çok konuların içinde ve araştırmacı olmam yüzünden, 20 gün önce kendini dr sanan kimseler tarafından gebeligime son verilecekti.şuan tahmiini 5 haftalık hamileyim.SAT tarihim yenigeçti.daha önce gitmiş oldugum drlar hormonları yüklediler ,yumurtladıgım halde ve daha önce hamileliğim oldugu halde beni hormon deposu yaptılar .Şuanda BHCG değerim 2 ye katlamıyor ve ben onları sorumlu tutuyorum.Şuanda ki hamileliğim normal hamilelik ,
Benim sana önerim
1-ticari kaygısı olmayan (tüp merkezinde çalışmayan,onlarla baglantısı olmayan )bir dr bul
2-sen düzenli olarak folik asidini al.
3- hamile kalmayı bir müddet düşünme anın tadını çıkar...

ve kısa bir zaman sonra hamilesin :D

canımcım ;
öncelikle beyninden çocuk istegini çıkar :D bebekler süpriz yapmayı seviyor. Tek tüple hamile kalanlardanım.ama malesef çok konuların içinde ve araştırmacı olmam yüzünden, 20 gün önce kendini dr sanan kimseler tarafından gebeligime son verilecekti.şuan tahmiini 5 haftalık hamileyim.SAT tarihim yenigeçti.daha önce gitmiş oldugum drlar hormonları yüklediler ,yumurtladıgım halde ve daha önce hamileliğim oldugu halde beni hormon deposu yaptılar .Şuanda BHCG değerim 2 ye katlamıyor ve ben onları sorumlu tutuyorum.Şuanda ki hamileliğim normal hamilelik ,
Benim sana önerim
1-ticari kaygısı olmayan (tüp merkezinde çalışmayan,onlarla baglantısı olmayan )bir dr bul
2-sen düzenli olarak folik asidini al.
3- hamile kalmayı bir müddet düşünme anın tadını çıkar...

ve kısa bir zaman sonra hamilesin :D

öncelikle çok geçmiş olsun bitanem ve bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbim :nazar::nazar::21::21:
canım bende bu zaman kadar çok dr gezdim en son 4 ay kadar klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama malesef sonuç olmadı şimdi bu mayıs ayından beri gitiğim dr klomen le tedavi olduğumu duyunca çok kızdı hiç gerek yok dedi senin zaten bi rahimin ve tüpün var dedi gerisi zaten önemsidir ve dr eğer ben sana aşılama yada tüp bebek yaparsam okuduğum kitaplara yazık olur ters düşer dedi ben para kazanmak istemezmiyim dedi:53: biz eşimle şok durumda dr dinledik :53::53:ilk kez bu kadar iyi konuşan bi dr bulmuştuk bana dediğin gibi folik asit adetimim 26. günü günde 3 kez almam için progestan verdi ve ilişki takvimi yaptı hangi günler beraber olmamız gerek günleri bir bir yazdı :17::17: bana zaten 3 ay verdi temmuz da süre doluyo tekrar gidecem bakalım o zaman ne diyecek

canım sen bana umut oldun cevabınla çok mutlu ettin:34: benim gibi olup ta çok şükür bu kez bebeğini allahın izniyle kucağına alacaksın:21: allahım bende o günleri görürüm :16:
bide yarın prof gidecem bakalım o ne diyecek sırf meraktan çıkmak için :18::18::18:

canım bu gebeliğinde ki belirtiler ne oldu yani fark edilcek kadar belirginmiydi :44::44: benim bi kaç adettir 5 gün sekmelerim var hatta dün kırmızlar gelmesi gerekti ama yok :18::18: benim adet olmama yakın tüpüm olmadığı sağ kasığım çok fena ağrıyo sızlıyo oturup kalkarken çok zorlanıyorum senin de öyle mi oluyo :44::44:

bide senin hangi tüpün yok canım benim sağ :5::5:

2013 agustosunda dis gebelikten sol tupum alindi..dunya basima yikildi sandim..hergun saatlerce nette arastirip durdum bu konuyu.dr 3 ay korunma verdi ben 1 ay korundum. Her ay acaba hamile miyim diye bekleyip duruyordum.dr 5-6 ay denersin olmazsa gel demisti..her ay husran tabi. 6. Ay bu ayda olmazsa dr gideyim asilama veya tup ne gerekiyorsa yaptiralim dedim.yasim geciyordu..6.ayimda bal tarcin corek otunu kullandim hic umudum yokken o ay hamile kaldim tek tuple. Yani Rabbim dualarimiza cvp verdi..arkadaslar umudunuzu hic yitirmeyin tek tuple baska bi sorun yoksa kaliniyo

Back
X