tek tüple hamile kalmaya çalışanların alanı

dnz_zip

ben!m hala umudum var !!!
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
251
13
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
2,5 yıllık evliyim 1.5 senedir hamile kalabilmek için yapmadığım şey kalmadı kürler,kürtajlar,ameliyatlar ve ilaçlar ve hiç ümit kesmediğim dualar..
benim durumumda yada bu durumdan kurtulmuş arkadaşlardan destek bekliyorum..

ben varım canım :31:
tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum :14:ama rabbim istedikten tek çift farketmiyo işte vakti zamanı bekliyo demek :31:benim dr hiç ama hiç umutsuz konuşmuyo zaten her ay farklı yerden yumutluyoruz biraz şans işi bu rabbim istedikten sonra veriyo hem ben pko'luyum bide onunla uğraşıyorum :14:

ben varım canım :31:
tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum :14:ama rabbim istedikten tek çift farketmiyo işte vakti zamanı bekliyo demek :31:benim dr hiç ama hiç umutsuz konuşmuyo zaten her ay farklı yerden yumutluyoruz biraz şans işi bu rabbim istedikten sonra veriyo hem ben pko'luyum bide onunla uğraşıyorum :14:

geçmiş olsun canım.benim sol tüpüm açık ve solda çikolata kistim olduğu için yumurtaların rezervide azalıyor.ama doktor sağdaki yumurtalarında işe yaradığını söylemişti bende klomene başlıyacağım hakkımızda hayırlısı artık başka diyecek bişey yok :(

bende varım benimde sağ tüpüm tıkalı 1 yıldır istiyoruz ama olmadı doktorum bu ay klomen verdi nolcak bilmiyorum benim en çok kafama takılan bizim bi tüpümüz açıksa biz hiç onca zaman açık olan taraftan yumurtlamadık mı neden gebe kalamadık

topiği açan arkadaş nerelerdesin yazalı kaç gün oldu kimseden ses yok ya hiç kimse yok mu tek tüple hamile kalmaya uğraşan

burdayım canım bende buay klomen kullandım bekliyorum 2 senedir uğraşıyorum artık kafayı yemek üzeriyim desem yeridir :14:

canım yanlız değilsin ben de varım benimde sağ tüpümden yapışıklık var çok az geçiş varmış. Sol tarafla 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum 4 ay klomen kullandım. 1 negatif aşılama :( önümüzdeki ay histeroskopi yapacak doktorum . sana doktor önermedi mi ?

arkadaşlar umutsuz olmayın ve stres yapmayın boş yere ..benim tüplerden biri tıkalıydı açılamayacak durumdaydı artı apse yaptı laparoskopiyle aldırdım..ama benim asıl büyük sorunum fsh idi...ayrıca hipotiroidi de vardı ama Rabbim isteyince herşeye rağmen hamile kaldım çok şükür

Back
X