Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb bayanlar tek tüpü açık olupta aşılama yapan varmı aranızda şans nedir ... ben yakında deniycem eğer şans yoksa direk tüp bebekmi denesem bilemedim..tüpü dıhanıhlar yardım edin noluuur
adetin bittikten sonra adaçayını pamuğa tampon yap rahme yerleştir 3 gün yap pamuğun üstüne bir kaç damla damlat sakın korkma nane gibi bir şey 3gün sonrada bol bol ilişky.. gir bacakalrını havaya kaldır içinden 60 kadar say komik gelebilir ama allahın izniyle tıkalı tüpünü açar .not:eğer yumutlaman normal eşinin spermi kaliteliyse sorun sadece tüpünse bunu dene derim
adetin bittikten sonra adaçayını pamuğa tampon yap rahme yerleştir 3 gün yap pamuğun üstüne bir kaç damla damlat sakın korkma nane gibi bir şey 3gün sonrada bol bol ilişky.. gir bacakalrını havaya kaldır içinden 60 kadar say komik gelebilir ama allahın izniyle tıkalı tüpünü açar .not:eğer yumutlaman normal eşinin spermi kaliteliyse sorun sadece tüpünse bunu dene derim
benim hikayemi anlatsam burdan köye yol olur..eşimdeki bozukluklar yeni düzeldi şimdi bende çıktı..eee peki üç gün kalıcakmı yoksa 3 gün arka arkaya tazemi yapıcam sende demi vardı kendi deneyiminmi ..ya ben ayaklarım duvara dayalı 3saat uyuduğumu biliyorum bu yöntem ilk hamileliğimde tutmuştu sadece zaten sonrasındaki kürtajda olan oldu .sağol canm tavsiyen yapabilirsem deniycem