Tek Tüpü Tıkalı Olan ve Hamile Kalan yada Tedavi Uygulayan Varmı?

kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende mart ayında dış gebelik ameliyatı oldum.sağ tüpümü aldılar.tek tüp kaldı anlicanız.doktor olur ditor doğal yolla ama benim hiç umudum yokkk:KK43:(((
Konuşun üstünden çok geçmiş ama hamilelik tarihini görünce yazmak istedim Benimde sağ tüpüm tıkalı ne kdr zamnda hamile kaldınız ve bebeğinizin cinsiyetini sorabilirmiyim yazarsanız bizede umut olsun

Benim sağ tüpün alindi ne kadar surede hamile kalirim bilmiyorum uç ay korunması söyledi doktor korunmazsam dış gebelik olur dedi ne yapsam bilmiyorum

Ben de yeni öğrendim sol taraftaki tüpün kapalı olduğunu. Doktor iğne tedavisi uygulayalım her iki tarafta da bir sürü yumurta oluşsun böyle şansımızı deneyelim dedi. Yarın değil ertesi sabah zeynep kamilde tüpler konusunda tecrübeli bir doktora gideceğim öneri üzerine.

Zeynep kamilde Gülay hanım dedi doktorlar konusunda geniş kültür sahibi biri. Tüp konusunda pek bir şey yapamıyorlar sanırım ama dur bakalım bu doktorda iğne önericek mi merak ediyorum.

Arkadaslar hiç üzülmeyin kafanizada takmayin Benin ark tek tüpü vardı ama tedavi şart ark sadece kafaya takmamak lazım biliorum çok ama çok zor Bende bekliorum işte allahim hayirlsi artık nediyim 8 sene oldu asilama oldum 2 gün var öğrenmeme ama tutmadı kesin çünkü göğüsum acio kasık ağrım var napalım hersey allahtan bizimde meleklerimiz gelicegi günü var sabırla beklicez

Allahım inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Benimde sağ tupum yok ama umutluyum inancimi kaybedersem olmaz ama inanıyorum bir gün olacağına sizde umudunuzu kaybetmeyin ben bilecikte yasiirum ve iki tane kadın doğum var başka hic yok doktor pekte bilgili değiller başka yerede gidemiyorum sıkıntı yine benden sanslisinz

Arkadaşlar benim korunma süren aralıkta dolcak korunmayı birakcam yine dış gebelik olurmu napsam bilmiyorum bi kere dış gebelik yaşadım bidaha yasarmiyim benim durumumda olan varmı...

Arkadaşlar benim korunma süren aralıkta dolcak korunmayı birakcam yine dış gebelik olurmu napsam bilmiyorum bi kere dış gebelik yaşadım bidaha yasarmiyim benim durumumda olan varmı...
Bence korunmayi birak. Hep dış gebelik olmaz. Het zaman gece yaşanmaz. Rahatla

Dış gebelik geçirince bi kere ister istemez ya tekrarlarsa diye korku oluyo maalesef.Ama kafanızdan atmaya çalışın.Her sefer olucak diye bişi yok.Bn de geçirdm sağ tüpüm alındı sonra normal yolla hamile kaldım.inşallah hayırlı zamanda olur sizin de.

Sağ tüpün neden alindi ne kadar surede hamile kaldin peki. Ben 27 eylülde laparoskobi oldum sağ tulum alindi sol tüple hamile kalırsınız dediler doktor korunmazsan yine dış gebelik gecirirsin dedi aralıkta uç ay olck korunma süren 3 yd a 6 ay korun dedi

Dış gebelik geçirince bi kere ister istemez ya tekrarlarsa diye korku oluyo maalesef.Ama kafanızdan atmaya çalışın.Her sefer olucak diye bişi yok.Bn de geçirdm sağ tüpüm alındı sonra normal yolla hamile kaldım.inşallah hayırlı zamanda olur sizin de.
Bebeğinizin cinsiyetini sorabilirmiyim

Merhaba geçen ay echomar da rahim filmi çektirdim. Çektirecek arkadaşlar korkmayın ben çok stres yapmıştım ama korkulacak hiçbirşey yok. Hemen oldu bitti acı duyacak bir durum söz konusu olmuyor. Yaklaşık 1.5 yıl önce düşük yaşadım. Sonra korunmadık ama hamile kalamadım. rahim filmi sonucu iki tüpte belli bi mesafeye kadar kontrast maddenin gittiği, sol tüpte göllenme olduğu, sağ tüpte kontrast maddenin serbest dağıldığı yazıyor. Sonrasında Acıbadem Hastanesinde bir doktora sonucumu gösterdim ve resmen o kadar moralimi bozdu ki. Benim tüp bebek yapmam gerektiğini doğal yollarla hamile kalma şansımın çok çok az olduğunu hatta tüpümde enfeksiyon hidrosalpink vs gibi şeylerin olabileceği... ultrasonla bakmadı bile. Cerrahpaşa Tıp Fak. den hocaya rahim filmimi gösterdim ve o ise doğal yolla hamile kalabileceğimi hidrosalpinks görünmediğini denememi söyledi. Kafam çok karışık filmden sonra ilk adetimi oldum. Buarada adetimin 2. ,3. günlerinden birinde kan testimi yaptırdım onda da sorun yok. Yumurtam kendiliğinden gelişiyor. 21 cm iken doktor ovitrelle verdi ama o ayda tutmayınca rahim filmi çekildim. Eşimin spermiyografisinde de sorun gözükmedi. yorumlarınızı bekliyorum.

Ben de yeni öğrendim sol taraftaki tüpün kapalı olduğunu. Doktor iğne tedavisi uygulayalım her iki tarafta da bir sürü yumurta oluşsun böyle şansımızı deneyelim dedi. Yarın değil ertesi sabah zeynep kamilde tüpler konusunda tecrübeli bir doktora gideceğim öneri üzerine.
Merhaba,benimde sol tüpüm tıkalı,sağ açık,eşiminde tahlilleri normal
Siz sanırım hamilesiniz,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz acaba

hidrosalpenkx adı verilen bir belayla kaerşı karşıyayım.tüpün birinde sıvı birikmesi mevcut.daha önce çikolata kistim vardı.aldırdım.sonra hamile kaldım 4 aylık.düşükle sonıçlandı.2 defa daha dsnesim olmadı merkezi değiştirdim.antalya gelecek tüp bebek merkezi.mete beydi.o göremedi.yazıklsr olsun.bütün emeklerim gitti.o sıvı dolu olunca bebek tutunamazmış.şimdi pazartesi ve salı başka doktora gidicem.emin olmam lazım.sonrasında hsg çektiricem.bu hidrosalpenx ile karşılaşan var mı.ya tüp olınacak yanda rahşme akmasını önlemek içşn klips atılacak

ben varımmmmmm.benım de sanırım sağ tüpüm tıkalıydı,diğerinde de yapışıklıklar vardı,dr laporoskopi dedi ama ben istemedim.çünkü tekrar tıkanıyomuş dıye duymuştum.kendı kendıne kalman zor tup bebek dene dedi.1 kere aşılama yaptırdım o da tutmadı ama aşılamadan hemen sonraki ay kendiliğmden hamıle kaldım.şu an 3 hatamız var doğuma beklıyoruz:)) darısı başına.tek tüple de pekela hamıle kalabirisin.
Merhaba bayaa geçmiş ama bana umut oldun. Benim de bir tüp kapalı diğerinden aZ geçiş var. Hiç bir operasyon geçirmeden hamile mi kaldın yani?

Back
X