Tek tüpüm kapalı ve adet düzensizliklerim var..

bfatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
693
0
0
Kocaeli
ben 9 yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra çocuk istedik ama olmadı biçok tedavi uygulandı son olarak 3 aşılama geçen yılda tüp bebek denedik hepsinden olumsuz sonuç aldık tüp bebekten sonra yaklaşık 1 yıldır adetlerim düzensizleşti geçen ay bu yüzden doktora gittim prolaktin 47.76 çıktı 21. günde progesteron yaptım oda 5.93 çıktı yumurtlamamın sınırda olduğunu söledi dostinex ve lutenyl verdi lutenyli adetin 1. günü başlayıp 15. günü bırakmamı ,dostinexi pazartesi ve perşembe içmemi söledi yani kısacası bu ilaçlarla adetim düzelirmi bu arada tek tüpüm kapalı gebe kalmamamın sebebi bu olabilirmi cvp verirseniz sevinirim

Hanımefendi bu gibi durumlarda sizi muayene etmeden yorum yapamam. Ancak yazdıklarınızdan yumurtalamanızın olduğunu söyleyebilirim. Doktorunuz prolaktin hormınu yüksekliği için de ilaç vermiş, kullanmanızda fayda vardır. Selamlar

Hanımefendi bu gibi durumlarda sizi muayene etmeden yorum yapamam. Ancak yazdıklarınızdan yumurtalamanızın olduğunu söyleyebilirim. Doktorunuz prolaktin hormınu yüksekliği için de ilaç vermiş, kullanmanızda fayda vardır. Selamlar

hocam bu yazdıklarınıza göre hamile kalma şansım olabilirmi

merhaba dr bey bende rahım fılmı çektirdim ve sonucunda sağa yatık oldugu yazıyordu dr gösterdıgımde hamıle kalmama engel değilmiş ve eşimde sperm testi yaptırdı onunda hareketliliği %30 çıktı
bu sonuçlar sonunda aşılama yapıldı ve sonuç nehatıf tekrardan dr gittik ve 2. aşılama yapalım dedı 2. aşılamadan önce tüpleri açtı eşimin spermlerinide başka bir hastanede yıkattık
burdakı sonuçda ise eşimin hareketliliği %50 çıktı ve yıkama sonucunda %87 olmuştu bu arada sperm sayısı 20,000 milyon ve 2 aşılamayıda yaptırdık sonuç negatıf oldu ve açıkcası ben sorunum ne oldugunu anlayamadım rahım saga yatık tüpün bir kapalı dedı ama olmadı kafam çok karıştı bana yardımcı olabılır mısınız

Sizi muayene etmediğim için söykediklerim tam doğru olmayabilir. Ancak 2 kez aşılama yaptıktan sonra eğer tek tüp de tıkalıusa tüp bebek tedavisini gündeme getirmek gerekir. Herşey gönlünüzce olsun

Back
X