Tek yanağım...

Maina Sipsi

Night is still young.
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
Arkadaslar tek yanağım öbürüne göre daha tembel sanırım ve biraz daha sisman.Ben öyle görmüyorum cünkü yüz yogası yaparken sadece zayıf oldugunu düsündügüm sol yanagım ağrıyor sağ yanagımda hicbir sey yok.Lütfen yardım edin

Arkadaslar tek yanağım öbürüne göre daha tembel sanırım ve biraz daha sisman.Ben öyle görmüyorum cünkü yüz yogası yaparken sadece zayıf oldugunu düsündügüm sol yanagım ağrıyor sağ yanagımda hicbir sey yok.Lütfen yardım edin
aaaa yoga yapan birini buldum, ne kadar süre ile ve hergünmü yapılıyor bilgi verebilirmisiniz çok merak ediyorum birde etkilimi

Merhaba,

Özel mesaj yoluyla resimlerinizi gönderdiğiniz takdirde, uzman hekimlerimize göstererek yanağınızdaki sizi rahatsız eden konu hakkında neler yapılabilineceğini anlayabiliriz.

bence bu vücudunun bir tepkisizliği olabilir diğer tarafı da çaılıştırman gerek

merhaba yaşım daha 22 ve göz altımda 3 tane çizgi var :KK43: cildime maske yapıyorum süt ve tonikle silip nemlendiriyorum ama nafile ya :KK43: yüz yogasını yeni duydum acaba göz cevresi için etkili olur mu???

Eksik dişiniz var mı ondan kaynaklanabilir

benimde eksik dişim yok aslında ama diş bozukluğum var şimdi tel tedavisi uygulanıyor hiç aklıma gelmedi ama evet ya yüzümde bi garip çökme oldu aşşağı doru dişlerimde aşşağı çekildi o etkili olabilir çözüm öneriniz varmı?

kızlar şoktayım ya tatlım konu başlığını okurken jetonum düştü,sanırım benım yanağımda aynı,bi tarafımla yıyemıyorum bır yıldır ve yanagım tuhaf olmaya başladı

X