yengeç burcumusun : ) yanlıs anlama ben kendime benzettmde o yüzden diyorum sanırım bendeki qibi fazla alınganlık durumu sennkiyle aynımı bilmiorm ama en ufak seylerden insanlara darılıorm yanlış anlasıldıqımı düşünüorm en ufak bişeyi yüz kere kafamda ewiriorm cewiriorm hep olumsuza yoruyorum tabilki hep mutsuz oluormmmm banada yardım edin cıldırcamm
yengeç burcumusun : ) yanlıs anlama ben kendime benzettmde o yüzden diyorum sanırım bendeki qibi fazla alınganlık durumu sennkiyle aynımı bilmiorm ama en ufak seylerden insanlara darılıorm yanlış anlasıldıqımı düşünüorm en ufak bişeyi yüz kere kafamda ewiriorm cewiriorm hep olumsuza yoruyorum tabilki hep mutsuz oluormmmm banada yardım edin cıldırcamm
ondan kurtulmak mıı!!!aşkım o benım.zaten baskasınn lafına takılmam.anlıyacagn ne kadar cok sevıosam o kadar uzulup kırılıorum.söylememe gerek kalmıo ben susunca anlıo ne oldugunu ama bı anlamı olmuo.bızde ayrılıgn eşiğindn dönduk Allah göstermesın bıdahaaynen bende yengeç burcumusun diye soracaktım. bende öyleydim bi ara felek vura vura yüzsüzleştim :)) lawinia 6. hissimiz kuvvetli ya sana sibel diyesim geliyo adın sibel mi acep :)
pearl arkadaşım kırıldığın belli birileri var mı cevap yazmamışsın kuşum :) bende senin gibiyim hatta bazen biraz daha ilerleyip insanların yaptığı şakalardan bile alınabiliyorum. sanırım ruh hali ile ilgili sıkıntılı dönemlerde daha kırılgan olabiliyoruz. onun haricinde beni kötü hissettirecek insanlardan kurtulmaya yada takmamaya çalışıyorum.
ondan kurtulmak mıı!!!aşkım o benım.zaten baskasınn lafına takılmam.anlıyacagn ne kadar cok sevıosam o kadar uzulup kırılıorum.söylememe gerek kalmıo ben susunca anlıo ne oldugunu ama bı anlamı olmuo.bızde ayrılıgn eşiğindn dönduk Allah göstermesın bıdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?