Tek yanlış anlayan ben miyim?

pearl:)

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
282
12
298
Giresun
bıktım herseyı ıncee ınncee dusunmekten.karsımdakınden de aynı davranısı beklıorum dogal olarak ama karsılıgı nadır de olsa olmuo yada ben yanlış anlıorum ne kadar kusura bakma öyle demek ıstemedım desede duyamıorum:1no2:.ohf hemen kırılıorum sonra senaryolar zaten yalnızım iice üzülüorumsenağlama

bu yanlış anladığını söylediğin kişi erkeklerse çok doğal bu düşüncen
zaten erkek milletinin ne dediğini ne anlattığını anlamak imkansız
bizim kadar ince düşünmezler o yüzden çatışmalar olur
takma...

madem öyle nce nce düşünme acısını onlarda çıkar. her kimse. hak ettikleri kadar değer önem vermek en iyisi. kim olursa olsun kendini harap etmen onların hiç umurunda olmaz. en iyisi boşver yolver :)

yengeç burcumusun : ) yanlıs anlama ben kendime benzettmde o yüzden diyorum sanırım bendeki qibi fazla alınganlık durumu sennkiyle aynımı bilmiorm ama en ufak seylerden insanlara darılıorm yanlış anlasıldıqımı düşünüorm en ufak bişeyi yüz kere kafamda ewiriorm cewiriorm hep olumsuza yoruyorum tabilki hep mutsuz oluormmmm banada yardım edin cıldırcamm

yengeç burcumusun : ) yanlıs anlama ben kendime benzettmde o yüzden diyorum sanırım bendeki qibi fazla alınganlık durumu sennkiyle aynımı bilmiorm ama en ufak seylerden insanlara darılıorm yanlış anlasıldıqımı düşünüorm en ufak bişeyi yüz kere kafamda ewiriorm cewiriorm hep olumsuza yoruyorum tabilki hep mutsuz oluormmmm banada yardım edin cıldırcamm

ah yengecler vah yengecler senağlama

hayır jnm burc muhabbetıne donecek ama balık yanm bu genelde yukselen akrebın ozllklerını tasırım

aynen bende canım yengeç burcuyumdelikafadulden ve benimki daha vahim asla içimdekileri söğleyemiyorum :çok üzgünüm:darılsam kızssamda kolay kolay ve daha çok düşünüyorum ve çok kırılıyorum özellikle benim bu durumumu anlayamayanlara:tomato: ..senağlamasenağlama

aynen bende yengeç burcumusun diye soracaktım. bende öyleydim bi ara felek vura vura yüzsüzleştim :)) lawinia 6. hissimiz kuvvetli ya sana sibel diyesim geliyo adın sibel mi acep :)

pearl arkadaşım kırıldığın belli birileri var mı cevap yazmamışsın kuşum :) bende senin gibiyim hatta bazen biraz daha ilerleyip insanların yaptığı şakalardan bile alınabiliyorum. sanırım ruh hali ile ilgili sıkıntılı dönemlerde daha kırılgan olabiliyoruz. onun haricinde beni kötü hissettirecek insanlardan kurtulmaya yada takmamaya çalışıyorum.

Ayni durumdan fazlasiyla bende muzdaribim malesef..
Onlar ince dusunmez canimin ici. Ki ince dusunmekten bende cok nefret ediyorum.
Bazen bazi seyleri biraz fazla abartiyoruz galiba. Yanlis anladigimiz durumlarda oluyo. O anki sinirlede ne derse desin duyamayiz, soylediklerimizinde farkinda olamayiz. Sonra buyur konu. O kadar abartirizki o yanlis anlamayi ayriliga kadar bile gelebilir sonucu (bizim geldigi gibi:çok üzgünüm:).
Piskolojimizlede alakali. Ben genelde sıkıntılı oldugum zamanlar boyle olurum. Eger sende de boyle bi durum varsa kesinlikle anlat ona. Ona gore davranir, anlayis gosterir.

aynen bende yengeç burcumusun diye soracaktım. bende öyleydim bi ara felek vura vura yüzsüzleştim :)) lawinia 6. hissimiz kuvvetli ya sana sibel diyesim geliyo adın sibel mi acep :)

pearl arkadaşım kırıldığın belli birileri var mı cevap yazmamışsın kuşum :) bende senin gibiyim hatta bazen biraz daha ilerleyip insanların yaptığı şakalardan bile alınabiliyorum. sanırım ruh hali ile ilgili sıkıntılı dönemlerde daha kırılgan olabiliyoruz. onun haricinde beni kötü hissettirecek insanlardan kurtulmaya yada takmamaya çalışıyorum.
ondan kurtulmak mıı!!!aşkım o benım.zaten baskasınn lafına takılmam.anlıyacagn ne kadar cok sevıosam o kadar uzulup kırılıorum.söylememe gerek kalmıo ben susunca anlıo ne oldugunu ama bı anlamı olmuo.bızde ayrılıgn eşiğindn dönduk Allah göstermesın bıdaha

ondan kurtulmak mıı!!!aşkım o benım.zaten baskasınn lafına takılmam.anlıyacagn ne kadar cok sevıosam o kadar uzulup kırılıorum.söylememe gerek kalmıo ben susunca anlıo ne oldugunu ama bı anlamı olmuo.bızde ayrılıgn eşiğindn dönduk Allah göstermesın bıdaha

Bu durumda susmak yerine; konuşmayı deneyin bence. Erkekler genel olarak
bizler kadar detaycı, ince olamayabiliyorlar. Belki yapıları gereği böyle, yada
düşünselerde biz gibi kolay dile getiremiyorlar. Konuşmak en doğrusu susarak
bastırmak sizi dah da üzer. Belki o farkında bile değildir sizin nelere takıldığınızın,
kırıldığınızın.....

İçerik nedeniyle”Ah erkekler “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

arzuco hayır canım sibel değil adım:) ya arsızlastım demişssin ya o felek banada cok vurdu belki birazcık sürüyo kimseye aldırmamam filan ama hayat tekrar tutununca tekrar yasamaya baslayınca sil bastan aynı huylarım qeri dönüyo artık o kadar abarrtımki ailemdekilere filanda sarmaya basladım abim bana böyle böyle yapıyo demekki beni sewmiyo filan diye şimdi qüzel yazılar bulup okuyarak rahatlatmaya calısıyorum kendimi bide son çare buraya yazdm belkiöneri wercek arkadslar cıkar diye bide şakalardan bile alınıyorum demişssin ya aynen öle eet hele bazı dönemlerde öle bi qeriliyorum öyle bi bakıyorumki insanlara üstlerine atlıcam sankiihan bi laf war ya yağmur yağıcak desen bana şaşkın ördek dedi sanar diye işte ben tam buyummmm :D
ne qüzel eet burc muhabbetine döncek ama yasasın o zmn yenqecler yalnz olmadımı bilmek ne qüzel sewndm kızlar qerceekten balıklarda yasasın pearl cum bu senn konun ama ben maalessef yardımcı olamıyorm sana sadece böyle zmanlarda olumlu düşünmüye calıs sahip olduqun qüzellikleri ve kızdıqın insanların iyi taraflarını düşünmeye calıs mesela erkek arkadasının senn için neler yaptıqını ben o zmn hemen yumusayıweriyorum ama bu sefer de qurur qiriyo işin içine qeri dönemiyorummm ay uzattım yne kusura bakmayınn pearlcummm bide insanlara olduqundan fazla değer vermemeye calıs derim ben o zaman daha cok üzülüyo insan cünkü

Back
X